International Institute of Sports Management (IISM)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

International Institute of Sports Management (IISM), Et venture av Eduhub Utdanning, er Indias første dedikerte idrettsutdanning instituttet i sitt slag. Det gir verdi - lagt kurs i Sports Management, En av de mest uutforskede utdanning veier. Vi gir studenter og unge fagfolk med en grundig forståelse av design og implementering av evidensbaserte sportsspesifikk trening intervensjoner. Vår kompresjonslæreplanen er en klok blanding av klasseromsundervisning og felt eksponering mot de beste av internasjonale arrangementer og industrioppdrag.

Vår USP kommer fra vår misunnelsesverdig industri beskyttelse i form av eksperter og fagfolk som vil veterinæren vår læreplan, dele erfaringslæring og utforske mulighetene for internship for fortjenstfull IISM studenter. Mer enn et institutt, vi er en bevegelse for å skape unge helter med evne og smidighet for å komme fram en ny fremtid for idrett og næringslivet som omgir den. Empowerment vil utgå fra vår pleie miljø som brensel ånd forespørsel, initiativ og co - produksjon i våre studenter bortsett fra formidle klasseromsundervisning og tilrettelegging felterfaring.

Hvorfor velge oss

Bruker Progress og Kursvurderinger Leksjon Vedlegg og spørsmål Self-vert Audio og Video Player Utvidet Personlig brukerprofiler WooCommerce Plugin Integrasjon

IISM Ethos International Institute of Sports Management er den første dedikerte sports pedagogisk institutt i sitt slag i India. Mer enn en lærings institutt, er IISM en bevegelse, forpliktet seg til å styrke spirende fagfolk til å folde fremtiden for Sport.

IISM Verdier Vi tror på transformative kraft av utdanning som hjelper unge achievers overskride sitt liv visjon utover bare karrierer og yrker.

Steder

Mumbai

International Institute of Sports Management (IISM World)

Address
International Institute of Sports Management (IISM)
Jai Hind College “A” Road, Churchgate

400 020 Mumbai, Maharashtra, India
Telefon
+91 22 6511 8871