Diponegoro University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Diponegoro University (UNDIP) er et prestisjetungt universitet som ligger i den nordlige Sentral-Java Indonesia. Det er kjent for å være i forkant av prosjektering og teknologisk kunnskap og kompetanse, med et mål om å være en fremragende forskning University. UNDIP har også etablert et rykte for innovativ utdanning og ledende forskning, med en visjon om å utdanne teknologer og fagfolk mot utvikling av kreative menneskelige ressurs og avanserte teknologiske nyvinninger. Dette er i tråd med ambisjonene i landet for å være fullt utviklet og kunnskapsrike nasjon. UNDIP har 11 fakulteter og antall forskningssentre, i tillegg til akademiske avdelinger for å betjene teknologiske, utdannings- og forskningsbehov for universitetet.

Et viktig resultat av UNDIP er nøye klarte modernisering er et stadig bedre utdanningssystemet som har strømmet millioner i forskning og utvikling, og for å oppmuntre internasjonale studenter inn i landet. I 2008 THES-QS Top verden Universitetet rangering, den Diponegoro University (UNDIP) omtalt godt i rangeringen av 501+ posisjon, som avtar fra Top 500 (401-500th stilling) i 2007. I 2009 UNDIP rangert 171th av Top 200 Asia fra QS Top Asia Universitetet Ranking. I 2009 har kvaliteten på undervisningen i UNDIP blitt mye bedre de siste årene, etter en regjering dekret om at alle lærere og forelesere må ha en Master / PhD-grad i faget at de lærer, som ikke var tilfelle før årsskiftet århundret.

Diponegoro University (UNDIP) har vært lang tid på å administrere sine endeløse forsøk på å bli akkreditert som en nasjonal universitet som å være stolt av og akkreditert internasjonalt som et fremragende universitet. Dette programmet var i tråd med de globale era utfordringer. Den globale tidsalder krever høy kvalitet utdanningsinstitusjoner som driver noen oppnåelser å delta i konkurrere utover verdens raske konkurranse. Basert på dagens forhold, bør kvalitetsutdanning i et universitet alltid økes for å utvikle kvalifiserte og kunnskapsrike, og høyteknologi menneskelige ressurser. De strategiske tiltak hadde blitt tatt i tråd med den nye paradigmet av høyere utdanning utviklingsprogram som har blitt foreslått av indonesiske Direktoratet for høy utdanning (IDGHE).

I året 2020, har til hensikt UNDIP å være en fremragende forskning University. Innsats for å oppnå visjonen definerer UNDIP sitt oppdrag som følger:

for å gi den beste utdanningsprogram innen vitenskap, teknologi og kunst, å gjennomføre profesjonelle vitenskapelige undersøkelser og publisering som bidrag til utviklingen av vitenskap og teknologi, å gi kvalifiserte offentlige tjenester i henhold til samfunnets behov og utvikling av kunnskaps vitenskaper og gjennomføre evalueringen regelmessig for å forbedre kvaliteten, autonomi, ansvarlighet og akkreditering av universitet.

Visjon, misjon og hoved vitenskapelig interesse av UNDIP har vært fokusert på Eco-Coastal-Region Development. Vi har en betydelig andel av de mest konkurransedyktige Videreutdanning og Undergraduate programmer i ingeniørfag, dyr landbruk, IKT, naturfag, matematikk, økonomi, ledelse, medisin, sosial og politisk vitenskap, bokstaver, offentlig helse, fiskeri og marin vitenskap, og psykologi.

Student hostel innkvartering vil bli gitt av UNDIP inne i campus-regionen, så vel som privat leie på rundt campus levert av samfunnet. Rundt privat operasjon har en student kantine som tilbyr et bredt utvalg av mat til rimelige priser. Romprisen for de private Leie varierer fra Rp 150 000 til Rp 250.000 i måneden avhengig av de tilgjengelige fasilitetene. Romprisene er ikke inkludert sengetøy og rengjøring. Hovedfagsstudenter kan innkvarteres i private boliger for familien. Det bør påpekes at prisene kan variere betydelig avhengig av type losji, nærhet til campus og andre relevante faktorer. Vanligvis informasjon om private boliger til leie er tilgjengelig på de lokale avisene.

Steder

Semarang

Diponegoro University

Address
Diponegoro University
Jalan Professor Haji Soedharto

50275 Semarang, Sentrale Java, Indonesia
Telefon
+62 24 76916968

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss