Athlone Institute of Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AIT læring og undervisning Unit ble etablert 5. desember, 2006. Enheten kommer under ansvarsområdet til kontoføreren, Dr. Joseph Ryan. Enheten er dedikert til støtte og fremme av læring og undervisning i Athlone Institute of Technology. Enheten vil samarbeide for å videreutvikle en kultur som:

Respekterer og støtter individuelle forskjeller blant elever. Oppmuntrer til utvikling av studentsentrerte læringsmiljøer der ulike elevene kan lære og excel. Verdier og belønninger undervisning. Støtter ansatte i utdanningsforskning. Bistå med formidling av beste praksis i høyere utdanning. Oppfordrer gjennomføring av pedagogiske tiltak / innovasjoner. Fremmer og støtter de mål og tiltak som er skissert i Institute Strategic Plan, som er knyttet til kvalitet og innovasjon i læring og undervisning.

The Business School ved AIT består av tre avdelinger: bedriftsøkonomi, regnskap og IT, og gjestfrihet, turisme og fritid Studies. Kursene som tilbys ved School dekker et bredt spekter av områder fra regnskap til ledelsen, business psykologi til sosiale medier markedsføring, reiseliv til idretten ledelse og mye mer. Du vil få mulighet til å tilegne seg kunnskap, utvikle ferdigheter og dyrke holdninger som vil hjelpe deg å oppfylle ditt potensial og maksimere dine karrieremuligheter.

Business er en spennende, utfordrende og dynamisk område som skal fungere. Når du tenker på hvor mye bedriften konsekvenser for vårt daglige liv, er det lett å se relevansen og nytten av en kvalifisering i dette feltet. Suksess i en økonomi og administrasjon eller relatert program kan være et pass til en givende og interessant karriere.

Læringsprosessen innenfor Business School foregår i et miljø der du har tilgang til moderne ressurser, ekspert personalet kunnskap, lenker med arbeidsgivere og den nyeste teknologien. Den "stigen" system av kvalifikasjoner kan du gå videre fra høyere sertifikat gjennom til honours bachelorgrad, og videre til høyere studier.

Steder

Athlone

Athlone Institute of Technology

Address
Athlone Institute of Technology,
Dublin Road
Athlone

Athlone, County Westmeath, Irland
Telefon
+353 90 646 8000

Programmer