Atlantic S.E.A.L

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Atlantic SEAL er en liten, utvalgt engelsk språkskole og en sertifisert lærer opplæringssenter.

Vi tilbyr standard og fleksibel Generelt engelsk kurs, Samt Forretnings og spesialprogrammer i vår helårs voksen sentrum. VI forberede studentene på de språklige og faglige kravene til Universitetet liv med vår engelsk eksamen og kulturutdanning kurs (IELTS, Cambridge, TOEIC, TOEFL etc). Vi har også spennende sommer programmer for juniorer (9-12 år), tenåringer (13 og 17) og svært unge elever (3 til 8years). For studenter som ikke kan reise til Atlantic SEAL vi tilbyr On-line engelske programmer med våre innfødte engelsktalende lærere. Hvis du ønsker å få en internasjonalt anerkjent engelsk språklærer kvalifisering (CertTESOL) vi er den eneste skolen i Norge til å tilby denne prestisjetunge kvalifiseringsprogram.

South West Cork har blitt beskrevet som "det mest magiske stedet i Irland." Det har en blanding av fjell, vidder, vill åser fulle av innsjøer, dype elvedaler og dramatiske klipper med utsikt over Atlanterhavet.

Atlantic SEAL er voksen skole er basert på en sjarmerende tradisjonell irsk bygning midt i sentrum av byen Schull i vakre South Cork. Vi har det beste fra begge verdener - et fredelig sted, et ideelt læringsmiljø, og både Atlanterhavet og byen på dørstokken vår. The Junior & tenåringer skole (se bildet over) ser ut på Atlanterhavet, som er sekunder unna til fots.

Steder

Kork

Address
10, Main St. Schull
Kork, County Cork, Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss