Central College Dublin

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Som en HøyskoleOppfordrer vi våre studenter til å fokusere på å nyte opplevelsen av å anskaffe nye ferdigheter som vil hjelpe dem i deres fremtidige valgte karrierer. Vi er stolte av å sikre våre lærere er kvalifi ed og erfarne fagfolk.

Vi ønsker å sikre at du har en utmerket opplevelse under din tid her på Central College - Både i klasserommet og utenfor den. Vår student vesenet team er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål om livet i Dublin og eventuelle andre spørsmål du måtte ha, og vårt sosiale aktiviteter programmet vil introdusere deg for mange di erent irske erfaringer. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vår college!

Vår misjon Oppgaven til CCD er å gi fremragende pedagogiske kurs og student tjenester som oppfyller og overgår våre studenters forventninger:

College Ethos og strategi

Ethos av CCD er å ha velferden til våre studenter i hjertet av alt vi gjør for å sikre at hver elev har en utmerket opplevelse på CCD. Like CCD tilstreber at høgskolen er et positivt arbeidsmiljø for alle ansatte.

Den overordnede strategien for College er å posisjonere seg overtid som en ledende leverandør av kvalitets utdanningsprogrammer gjennom tilbudet av gode student støttetjenester og godt designet og godt levert pedagogiske kurs levert av kvalifiserte og erfarne undervisning fagfolk.

Vår visjon Central College Dublin visjon er å utmerke seg i å levere høy kvalitet på opplæringen til elevene.

Vi tar sikte på å forberede våre studenter med kunnskap og ferdigheter for å hjelpe dem å oppnå sine karrieremål.

Vi streber etter å skape en beriket læringsmiljø som gir studentene til å styrke sine kunnskaper og bli livslang læring.

Steder

Dublin

Address
Central College Dublin,
3 Ellis Quay

Dublin, County Dublin, Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: