Hibernia College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hibernia College er en nasjonalt anerkjent leder innen lærerutdanning.

Utviklet av lærere for lærere, tilbyr vi et bredt spekter av utdanningskurs, inkludert Masters in Post Primary and Primary Teaching, kontinuerlig profesjonell utvikling (CPD) for lærere.

Hibernia College har et rykte for å være banebrytende nye undervisningsmetoder og omfavne endring i den stadig utviklende utdanningsverdenen. Våre programmer er akkreditert av Quality and Qualifications Ireland og The Teaching Council, og er anerkjent av Department of Education and Skills.

Undervisningskurs tilgjengelig overalt i Irland

Den fleksible naturen på våre grunnskole- og post-primærundervisningskurs lar deg velge hvor du studerer. Startdatoer er både om våren og høsten.
Det er ikke et krav å ha erfaring fra tidligere undervisning for å være kvalifisert for å søke på utdanningskursene.
Vår online modell er vellykket fordi den er opptatt av å hjelpe studenter med å oppfylle dine faglige og karriere mål, uten å sette livsstilen din på vent. Lær på nettet - Live offline.

Grunnskole og ungdomsskoleundervisning - karrieremuligheter

Det er svært gunstige sysselsettingsutsikter for lærere på grunnskolen og ungdomsskolen.

I følge Irish Independent sa minister for offentlige utgifter Howlin at landet ville trenge ytterligere 3.500 lærere på grunnskolen og ungdomsskolen innen 2021. (29/04/2015)

Post Primary Education - Professional Master of Education

A Masters in Post Primary Education - Professional Master of Education er perfekt for deg hvis du vil være en del av veksten og utviklingen av tenåringer i alderen 12-18 år.

Som lærer på ungdomsskolen, eller som grunnfagslærer, vil du spesialisere deg i to fag, og du vil lære disse til elevene fra første år til sjette år. Det er din entusiasme og fokus på fagene dine som vil motivere og fremme en kjærlighet til fagstoffet av studentene, og dermed sikre at de får med seg så mye læring som mulig i deres fremtidige bestrebelser. Som en ukjent forfatter en gang sa: "Undervisning er det yrket som skaper alle andre yrker."

Master i grunnskoleopplæring

The Master in Primary Education - Professional Master of Education in Primary Education er perfekt for deg hvis du vil jobbe med barn i alderen 4-12 år .

Å jobbe med yngre barn er for de lidenskapelige menneskene, som forstår at undervisning kan være utfordrende, men også ekstremt givende. Lærere i grunnskolen er ikke bare en del av den intellektuelle utviklingen til små barn, men spiller også en nøkkelrolle i moralsk og sosial utvikling.

Som George Lucas en gang sa "Utdanning er den viktigste jobben i menneskeheten"

Vårt undervisningskurs, Masters in Primary Education, ble etablert for å oppmuntre et bredere spekter av mennesker til å bli lærere, og vi gir en mer fleksibel rute for å bli en fullstendig kvalifisert lærer som inkluderer tilgjengelige lokale praktiske verksteder på stedet.

På grunn av strukturen i programmet, kan vi bare ta imot doktorgradsstudenter som er bosatt i Irland i løpet av kurset.

Steder

Dublin

Hibernia College

Address
Hibernia College Dublin
Block B, The Merrion Centre,
Merrion Road,
Dublin 4.

Dublin, County Dublin, Irland
Telefon
+353 1 661 0168

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss