International House Dublin

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

International House Dublin er medlem av International House World Organisation grunnlagt i 1953. Vi er akkreditert av den irske avdeling for lærerutdanning og naturvitenskap som en skole for undervisning i engelsk som fremmedspråk, og blir inspisert av både ACELS (Advisory Council for English Language Schools) og International House World.

Vi tilbyr en rekke kurs for alle aldre og nivåer og ta seg av både grupper og enkeltstudenter fra hele verden, inkludert:

Engelskkurs for voksne Eksamen forberedelse programmer Engelsk og Arbeid programmer Junior Summer Program - homestay og bolig High School Program Mini-opphold program for grupper Videregående Integrasjon program for grupper Teacher Training Program inkludert CELTA og DELTA

På IH Dublin vet vi at alle aspekter av programmet er viktig og det er derfor vi ta ekstra forsiktighet ved utformingen av våre kurs, valg av våre vertsfamilier, og organisering av vår sosiale og kulturelle program. Vi tar sikte på å gi rask, effektiv og underholdende læring i et støttende miljø.

Vår fantastiske skolen ligger midt i hjertet av sentrum tilbyr studenter en unik erfaring å studere i samme campus som irsk College studenter.

Topp kvalitet Junior Summer Program gi full pakke programmer med luksus bolig overnatting eller homestay tilgjengelig i Dublin og Cork.

Studentene kan også velge å ta del i en utmerket High School Program for et helt studieår eller enkelt semester, og vi har partnerskap med de beste skoler over hele Irland.

Steder

Dublin

Address
60-63 Dawson Street
2 Dublin, County Dublin, Irland

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: