Institute of Technology Sligo

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

RTH

Siden det først åpnet i september 1970, IT Sligo har vært en av IrlandLedende tredje nivå institusjoner. Studentene står i hjertet av det vi gjør. Det er hjem til 6.000 studenter over instituttets heltids, deltid og læretid programmer. Av disse er 2000 studere på nettet.

5ey7jIT Sligo, Vil du bli kjent med dine forelesere, samt klassekameratene dine. Her vil du danne et nettverk av vennskap som vil vare livet ut.

IT Sligo er stedet å hjelpe deg å komme videre i arbeidslivet med en industri plassering. Takket være våre nære kontakter og forskningssamarbeid med ledende selskaper og store arbeidsgivere, kan vi tilby et bredt spekter av muligheter.

IT Sligo er også et voldsomt ambisiøst tredje nivå institusjon. Arbeide mot re-betegnelse som Technological University, har en € 60 millioner investering i campus fasiliteter det siste tiåret skapt en imponerende 21. århundre læringsmiljø.

Det er ingen stående stillhet. Over instituttets tre læringsskoler i næringsliv og samfunnsvitenskap; Engineering & Design; Og vitenskap, IT Sligo er i stadig utvikling og forbedring av sine kurs og fasiliteter for å gi en samlet pakke som passer behovene til studenten i dag - og i morgen.

e57j

Seks grunn til å velge IT Sligo

  1. Relevans og utvalg av våre kurs - Vi samarbeider tett med industrien for å skreddersy våre kurs slik at når du oppgraderer, har du en kvalifikasjon som arbeidsgivere anerkjenner og ønsker.
  2. Vår Teaching Staff - Nåværende studenter konsekvent fremheve kvaliteten på undervisning og foredragsvirksomhet ansatte som en av IT Sligo største styrker.
  3. Det er Personal - Liten klasse størrelser bety studenter nytte av individuell oppmerksomhet og støtte fra våre dedikerte medarbeidere.
  4. Cool Campus - Vår eneste moderne 72-hektar universitets-følsomme campus utvikler seg kontinuerlig for å reflektere behovene til den 21. århundre elev. Alt er innen gangavstand - inkludert Sligo sentrum
  5. World Class Ambisjoner - Bortsett fra å være Irlands anerkjent No 1 mål for Digital (Online) Utdanning, IT Sligo har produsert internasjonalt anerkjente banebrytende forskning innen vitenskap og arkeologi i løpet av de siste 12 månedene.
  6. A Home From Home - Som et sted å bo, Sligo har en av de mest prisgunstige, attraktive og levende livsstil alternativer. Her er det rikelig med høy kvalitet studentboliger.
gm
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se skolens masterprogrammer » Se Online BScs » Se Online Bachelor » Se Etterutdanning Diplomer » Se BSc'er »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Msc i bioprosessing vitenskap

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier 1 år September 2019 Irland Sligo

Master of Science og Post Graduate Diploma (PGD) i Bioprocessing har blitt utviklet av Institute of Technology Sligo (IT Sligo) for å møte de voksende behovene til Biopharmaceutical Industry. Biopharmaceuticals, også kjent som biologiske (al) medisinske produkter, eller biologics, er et farmasøytisk legemiddelprodukt produsert i, ekstrahert fra eller syntetisert fra biologiske kilder. [+]

Master of Science og Post Graduate Diploma (PGD) i Bioprocessing Har blitt utviklet av Institute of Technology Sligo (IT Sligo) for å møte de voksende behovene til den biofarmaceutiske industrien.

Biopharmaceuticals, også kjent som biologiske (al) medisinske produkter, eller biologics, er et farmasøytisk legemiddelprodukt produsert i, ekstrahert fra eller syntetisert fra biologiske kilder. Medisinsk bioteknologi og biofarmasøytisk sektorer er blant de raskest voksende i Life Sciences området både nasjonalt og internasjonalt.

IT Sligo sammen med National Institute for Bioprocessing Research & Training (NIBRT) * har levert en deltid online MSc og PGD i biopharmaceutical Science siden 2008 (www.nibrt.ie/masters). Disse kursene (designet i omfattende samarbeid med industrien) er rettet mot vitenskapelige og tekniske kandidater med industriell erfaring som ønsker å oppdanne eller krysse ferdigheter for en karriere i biofarmaceutiske produkter og normalt ta 2,5 år å fullføre. Kursene har vist seg å være ekstremt vellykkede for oppskilling og cross-skilling personer som enten jobber eller håper å gå over til Biopharmaceutical-sektoren. Det er imidlertid fortsatt et ferdighetsforskjell i bioprosessområdet, noe som betyr at flere kandidater fra industrifokuserte programmer er nødvendig. I en nylig 2016 "Trender i Biopharma" -undersøkelsen har rekruttering og talentutvikling oppstått som en viktig trussel mot sektorens fremtidige vekst (1).... [-]


Master

Utdannet diplom / master of arts i ledelse og advocacy i de tidlige årene

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier 2 år September 2019 Irland Sligo

Irlands tidlige sektor har en dynamisk, spennende og utfordrende fremtid. Den trenger effektive og selvsikker ledere på tvers av feltene praksis, politikk, advokatvirksomhet, regulering, utdanning og faglig utvikling. [+]

Irlands tidlige sektor har en dynamisk, spennende og utfordrende fremtid. Den trenger effektive og selvsikker ledere på tvers av feltene praksis, politikk, advokatvirksomhet, regulering, utdanning og faglig utvikling.

Har du det som trengs for å være en av de ledere? Ønsker du å utvikle dine lederskap og advocacy ferdigheter og evner på måter som reflekterer og bygger kapasiteten til tidlig års sektor? Ønsker du å være en del av et fellesskap av praksis som vil påvirke og lede tidlig års sektor inn i fremtiden?

Hvis svaret på disse spørsmålene er ja, og du har en 2,2 BA-honnør i ECCE eller kognitiv disiplin og vil ha minst to års erfaring med å jobbe i tidligårsbransjen eller et relatert felt avsluttet på slutten av postgraduate programmet, så Institute of Technology Sligo har Nivå 9-programmet som vil hjelpe deg med å oppfylle disse ambisjonene.... [-]


Kontakt

Adresse, linje 1 Ash Lane
F91 YW50 Sligo, County Sligo, Irland