Limerick Institute of Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor LIT?

Tilgang til forelesere

Som student i LIT vil du ikke gå deg vill i mengden. Forholdet mellom student og foreleser gir stor deltakelse og diskusjon i forelesninger.

Alle LIT-campusene er et tett sammensatt samfunn av elever der studenter har lett tilgang til forelesere, enten du møter dem på korridorene, i kantinen eller på planlagte møter, som er enkle å organisere.

Aktiv læring

På LIT lærer elevene ved å gjøre. Vi kombinerer praksis med teori som gir studentene en opplevelsesmessig læringsmodell, og utstyrer dem med de essensielle ferdighetene de kan ta i din valgte karriere.

Designer sketching WireframesGrønn kameleon / Unsplash

Klubber og foreninger

En lykkelig høyskoleopplevelse bidrar til et vellykket college-liv, og college-reisen din blir forbedret av de nye menneskene du møter, de nye vennene du får, de nye opplevelsene du møter og moroa du har!

Klubber og samfunn kan ha en veldig positiv opplevelse i den samlede collegeopplevelsen. Vi vet hvor viktig det er å engasjere seg i aktiviteter utenfor det faglige arbeidet ditt, og vi oppfordrer alle studenter til å se på de forskjellige klubbene og samfunnene som er tilgjengelige i LIT.

arbeidsevne

LIT-uteksaminerte er bransjeklare og svært sysselsettbare. Ikke bare vil du oppgradere fra LIT med en anerkjent grad som er relevant for ditt studieretning, men takket være vår praktiske tilnærming til læring, vil du også ha kompetansesett og praktisk erfaring som arbeidsgivere leter etter.

Progresjonsruter

Er du bekymret for at du kanskje ikke får nok poeng eller har kvalifikasjonene til å gå rett på et kurs i nivå 8? Ikke bekymre deg! På LIT har mange av kursene våre fleksible progresjonsveier som gjør at studenter kan fullføre studiene på et høyere nivå enn det de startet på.

Studenter som begynner på studiet på nivå 6 eller 7, har muligheten til å gå videre med studiene ved å gå på et nivå 8-kurs for det siste året. Dette betyr at selv om du kan begynne studiene i LIT på et lavere nivå, kan du veldig enkelt oppgradere med en grad på et høyere nivå …… .og alt innen 4 år!

Små klassestørrelser

Den stramme og praktiske læringserfaringen studentene får på LIT er bare muliggjort på grunn av våre små klassestørrelser.

I LIT vil du ikke oppleve forelesningssaler for hundrevis av studenter, som for mange mennesker kan være veldig skremmende. I stedet vil du finne deg selv i en klassestørrelse på ikke mer enn 30 personer. Dette hjelper studentene med å øke engasjementet med ikke bare foreleserne, men medstudentene, noe som resulterer i en læringsopplevelse av høyere kvalitet.

Steder

Limerick

Address
Limerick Institute of Technology
Moylish Park

V94 EC5T Limerick, Fylke Limerick, Irland

Clonmel

Address
LIT Clonmel,
Cashel Road,
Clonmel,
Co. Tipperary

E91 D896 Clonmel, County Tipperary, Irland

Ennis

Address
LIT Ennis,
Bindon Street,
Ennis,
Co. Clare

Ennis, County Clare, Irland

Limerick

Address
Limerick School of Art & Design
Clare St

V94 KX22 Limerick, Fylke Limerick, Irland

Thurles

Address
LIT Thurles,
Nenagh Road,
Thurles,
Co. Tipperary

Thurles, County Tipperary, Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss