National College of Ireland

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til National College of Ireland hvor vi tilbyr en særegen student sentrert læring, gjennom vår state-of-the-art campus i hjertet av Dublins pulserende internasjonal forretningssenter og på tvers av vår nasjonale campus nettverk. Ved NCI vi har utviklet innovative undervisning og læring teknologier som er utviklet for å støtte studenter som legger ut på utdanning på alle stadier i sitt liv og karriere. Enten du tar fatt på tredje nivå utdanning for første gang eller videre utdanning, vil du finne en svært støttende miljø der for å lære. For mange studenter, kan overgangen til tredje nivå utdanning være en utfordrende; Men vår lille gruppe undervisning modell med lett tilgang til fakultetet og våre aktive student støttetjenester jobbe sammen for å sikre at hver elev har best mulig sjanse til å lykkes.

Vi tror på ubegrenset potensial for våre studenter, og vi tar stolthet i å se våre studenter realisere sitt potensial og overgå selv sine egne forventninger. Vi forstår hvordan utdanning kan forvandle liv, hvordan det kan styrke, akselerere karriere og åpne opp nye muligheter.

NCI tilbyr en utdanning som støtter elevene i deres intellektuelle utvikling, samt deres sosiale utvikling og som institusjon det oppfordrer aktivt medborgerskap gjennom college. NCI undervisningen kombinerer faglig stipend og teoretisk kunnskap med virksomheten og samfunnet utøver erfaring til å levere praksisbasert læring som er forankret i virkelige verden kontekst.

Formålsparagraf Å forandre liv gjennom utdanning.

Visjon NCI vil gi en inspirerende pedagogisk erfaring som er nyskapende, responsiv og enterprise fokusert.

Verdier

Inkluderende - Vi bestreber oss på å bryte ned barrierer i tredje nivå utdanning; Vi verdsetter mangfold og inkludering i alt vi gjør; vi gi den støtten som folk trenger å delta fullt ut i livet på NCI Samfunnet - vi er en gjensidig avhengig læringsfellesskap som deler et felles sett av prinsipper der individualitet og tanke- og ytringsfrihet er vurdert; hver av oss oppfordres til å oppfylle vår ambisjon og realisere vårt potensial Integritet - i våre individuelle og kollektive roller, vi tar ansvar og er ansvarlige for våre handlinger; vi viser respekt og gjensidig respekt for hverandre Dynamic - vi er lydhøre for behovene til våre studenter, kolleger og samarbeidspartnere og et stadig skiftende samfunn; vi opptrer på en innovativ og fleksibel måte Learner sentrert - vi plassere eleven i sentrum for alt vi gjør; våre kombinerte energier er fokusert på deres individuelle og kollektive, livslang behov Excellence - som institusjon, streber vi til faglig dyktighet i alt vi gjør; vi fremme fortreffelighet i våre elever gjennom sine læringsopplevelser

Steder

Dublin

Address
National College of Ireland,
Mayor Street,
IFSC,
Dublin 1

Dublin, County Dublin, Irland