Les den offisielle beskrivelsen

St. Angela College, Sligo, Er en College of the National University of Ireland, Galway, en leverandør av universitetsutdanning og forskning i Nordvest-Irland. Som en høyskole i en bredere National University nettverk vi er en dynamisk, raskt voksende utdanningsinstitusjon som anerkjenner vår strategiske plassering i Sligo og nord-vest. Vi er fullt tilpasset de lokale / regionale behov og klar over vårt bidrag ikke bare til høgskoleutdanning, men til sosial og økonomisk utvikling i regionen.

Studenter ved St. Angela College, Sligo belønnes med en fantastisk høy kvalitet på Universitet utdanning med små klasser, state of the art ressurser innenfor et sterkt fellesskap miljø samtidig blitt gitt større muligheter for å bli registrerte studenter ved NUI Galway.

St. Angela College, Sligo, Er tuftet på mer enn 400 års utdanning tradisjon. Dette er en tradisjon som verdsetter både kristne idealer og faglig dyktighet. Som en høyskole i en bredere National University of Ireland nettverk er det et sterkt fellesskap miljø som er anerkjent for sin vennlige, omsorgsfull, atmosfære preget av respekt for den enkelte.

St. Angela College, SligoHar et velfortjent rykte for å levere høy kvalitet programmer på både fagvis nivåer på tvers av fagmiljø i sykepleie og helsefag, Heimkunnskap og utdanning. The College tilbyr et bredt spekter av Access, Voksenopplæring og faglig utvikling programmer.

Selv etablert som et College of Education for heimkunnskap lærere de siste årene College har utvidet langt utover den opprinnelige mandat og for tiden sin profil av akademiske studier omfatter også: Nursing & helsefag, utdanning, spesialpedagogikk, teologi, mat og Consumer Studies, Science, irsk, økonomi og samfunnsfag.

Den irske regjeringens beslutning om å nevne St. Angela College, Sligo som eneste leverandør av Heimkunnskap lærerutdanning i Norge (2003) og Department of Health godkjenning av den nye School of Nursing og helsefag har resultert i en dramatisk økning i antall studenter de siste fem årene. Nåværende antall studenter som deltar på College er ca 900.

Bestemmelsen av et slikt spekter av faglige tilbud på både fagvis nivåer kombinert med sin unike geografiske posisjon som den eneste leverandøren av Universitetet utdanning i North West har ført til en dramatisk økning i antall studenter regionalt og nasjonalt med en stadig økende interesse internasjonalt . Det er spådd at det vil være en betydelig vekst i antall studenter i løpet av de neste årene.

Modern Day Campus og miljø

I 1952 ble St. Angela College, Sligo grunnlagt av ursulinnenes Order. Det var rundt denne unike kuttet steinbygning, den vakre 19. århundre Clogherevagh hus som vår moderne campus, med utsikt over innsjøen har utviklet seg.

De siste årene har College har gjennomgått en periode med rask utvikling av infrastrukturen. Landemerket nye Aras Michael Building er hjem til velutstyrt McKeown Biblioteket og Institutt for sykepleie og helsefag innlemme state of the art kliniske fasiliteter. St. Angela studentboliger er luksus studentboliger i tilknytning til St. Angela Campus, med utsikt over Lough Gill og er tilgjengelig for studenter, besøker akademikere og internasjonale gjester. På stedet støttetjenester inkluderer et vaskeri, gym, en nærbutikk med ATM og parkeringsplass. (se www.sasr.info)

Den nye Nursing Building, bibliotek og studentboliger tydelig demonstrere College satsing på modernisering av anlegg og infrastruktur. Alle infrastruktur utviklingen reflektere ny faglig og påmelding vekst. Investeringsplaner og utvikling pågår for å gjennomføre betydelige prosjekter av bygning og modernisering i de kommende år som vil omfatte: ytterligere oppgradering av klasserom, undervisningstjenester og spesialiserte laboratorier, innendørs og utendørs sports- og fritidsanlegg.

Vi anerkjenner og er stolte av det faktum at vår College campus ligger i en av de mest naturskjønne områdene i landet, ved bredden av Lough Gill. Våre College Green Team overvåker og vedlikeholder hvordan vi samhandler med vår idylliske omgivelser som vi fortsetter å utvikle og ta i mot en økt studentmassen. Målet med Green Team er å fokusere på bevaring ressurser og øke gjenvinningen så en miljøvennlig campus kan nytes av studenter, ansatte, samfunnet og tilreisende.

Formålsparagraf

St. Angela College, Sligo, er en College of the National University of Ireland, Galway, med kurs validerte gjennom NUI Galway. Det er en katolsk College ble grunnlagt av ursulinnenes menighet i 1952. The College ligger i Co. Sligo, Irland.

Vi gir fagvis programmer for en rekke profesjonelle roller i utdanning og helsestell. Vi tilbyr også spesialiserte studieprogrammer innen områdene humaniora og samfunnsvitenskap. Vi søker å tjene behovene til den regionale, nasjonale og internasjonale samfunnet gjennom utdanning, anvendt forskning og konsulentvirksomhet.

Vår pedagogiske filosofi er å utvikle det fulle potensialet av våre studenter ved å svare på deres personlige, faglige og profesjonelle behov. Denne filosofien har som mål å styrke studentene som reflekterte elever. Vi er forpliktet til kvalitet i utdanning, til innovativ praksis og til begrepet livslang læring.

Vi fremmer en rettferdig, deltakende, inkluderende og ikke-diskriminerende samfunn miljø for ansatte og studenter. Vi opprettholde verdiene av sosial rettferdighet, likeverd, respekt for mangfold og omsorg for naturmiljøet.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MA

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

The Postgraduate Certificate / Diploma / MA i historiske og tradisjons Studier av North West vil sette studentene i stand til å håndtere den teori og praksis i historiske ... [+]

Den Postgraduate Certificate / Diploma / MA i historiske og tradisjons Studier av North West vil sette studentene i stand til å håndtere den teori og praksis i historiske studier; lære om lore, liv og mytologi i regionen; og stimulere elever i temaer av lokal historie, museum studier og landbruk.

Programmet vil introdusere studentene til et bredt utvalg av primærkilder og andre materialer, som brukes i forskning folklore, lokale og grenseoverskridende historie, museum studier og historie landbruket i NW. Programmet vil gjenspeile sammenhengen mellom teori og praksis, kombinert med prinsippene for voksnes læring og livslang prosess. Studentene vil derfor bli utsatt for en rekke nyskapende undervisning og læringsstrategier, inkludert feltarbeid erfaring The Postgraduate Certificate / Diploma / MA omfatter historie, arv, landbruk, museum studier og folklore for å hjelpe elevene bedre forstå nåtiden gjennom øynene til fortiden.... [-]

Irland Sligo
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Dette Postgraduate Certificate / Diploma / Master of Arts i Leadership and Management for Fellesskapet og offentlig sektor som mål å utvikle en rekke ferdigheter for elev ... [+]

Dette Postgraduate Certificate / Diploma / Master of Arts i Leadership and Management for Fellesskapet og offentlig sektor tar sikte på å utvikle en rekke ferdigheter for elevene å skille og analysere ledelse, ledelse og styring i samfunnet, frivillig, non-profit, lovfestet og offentlig sektor. Studentene oppfordres til å ta med sine egne erfaringer i sektoren skal gjelde for de teoretiske og faglige ressurser i programmet. Denne fleksible, deltid programmet tilbyr enten ferdigstillelse i to eller tre år, og er akkreditert av NUI Galway.

Programmet gjør det mulig for studenter å bygge en kunnskapsbase og personlig kapasitet i ledende og håndtere endring, styring og lovgivende etterlevelse, organisatorisk og operasjonell ledelse og fremme organisasjonen. Ved å kombinere helgeseminarer, nettbaserte læringsaktiviteter og selvstyrt studie, kan elevene utvikle sterke lederskap, analytiske og forskning ferdigheter. Programmet oppdrag kombinere reflekterende læring praksis, case analyse, ledelse utvikling (f.eks briefingdokumenter, presentasjoner) som tillater elevene å trekke fra sin egen faglige eller frivillig erfaring. Den endelige Oppgaven er en mastergrad avhandling på 20.000 ord på et tema forhandlet med en tildelt veileder.... [-]

Irland Sligo
September 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk