Setanta College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Setanta College , et internasjonalt anerkjent kompetansesenter i alle aspekter av styrke

Grunnlagt i 2006, er vår lidenskap for å hjelpe folk å realisere sitt fulle potensiale gjennom skreddersydd kurs der vi leverer både tekniske og mellommenneskelige ferdigheter som gjør at våre mennesker kan skinne i karrieren.

Kom med oss - og se hva vi kan oppnå sammen.

En kort historie av Setanta College

45764_1.jpgDr. Liam Hennessy, akademisk direktør i Setanta College

Dr Liam Hennessy FRAMI er en treningsfysiolog, styrke- og kondisjonstrener og tidligere internasjonal utøver. Liam tok opp stillingen som direktør for fitness med IRFU i 2000 med et oppdrag å skape strukturer og legge inn metoder for å hjelpe irsk rugby til å konkurrere i profesjonell tid. Rollen omfattet å overvåke elitenes kondisjon og styrke og kondisjon og rekruttere ansatte til å skape og jobbe innenfor akademier for å utvikle yngre spillere over hele landet.

Under prosessen med å rekruttere de nødvendige 30 pluss ansatte, viste det seg vanskelig å finne fagfolk med både den faglige og praktiske treningserfaringen som kreves for disse sentrale rollene. For å implementere Dr Hennessys filosofi og fokus på langsiktig spillerutvikling, trengte personalet å forstå hovedprinsippene i Performance Science and Strength and Conditioning, men har også muligheten til å anvende disse prinsippene og treneren.

Løsningen

45765_2.jpg

Dr Hennessy utviklet en serie treningsmoduler som inneholder den nyeste tenkningen i Performance Science and Strength and Conditioning, men også med fokus på praktisk applikasjon og coaching. Under veiledning og veiledning av Dr. Hennessy ble personalet utdannet ved hjelp av disse unike modulene. Mange av kandidatene fra dette IRFU-systemet har gått på å ta opp roller i Premier League, NFL, World Rugby og mange andre globale profesjonelle sportsorganisasjoner.

Setanta College ble grunnlagt

45766_3.jpg

Ved å bruke treningsmodulene utviklet han og utviklet seg mens han var på IRFU, grunnla Dr. Hennessy Setanta College i 2006. Disse modulene ble deretter akkreditert til sertifikat og grad nivå for deltidsblandet læring via QQI (Quality and Qualifications Ireland), som er internasjonalt anerkjent akkrediteringsorgan.

Gjennom et partnerskap med World Rugby har skreddersydd online moduler blitt utviklet og brukes nå som World Rugby's Global Gold Standard for Coaching and Strength and Conditioning. Hittil har 35.000 deltakere over hele verden deltatt i disse programmene.

The National Strength and Conditioning Association basert i Colorado USA med 30.000 pluss medlemmer og Titleist Performance Institute basert i California USA med over 15.000 sertifiserte fagfolk, anerkjenner og godkjenner Setanta College programmer.

Setanta College har samarbeidet med globalt etablerte sportsteknologiselskaper som Orreco, StatSports, ForceDeck og Organic Motion og har et rådgivende styre som er ledet av Padraig Harrington og består av verdensberømte eksperter og utøvere.

Ytelsesvitenskap og styrke

45767_4.jpg

Performance Science and Strength and Conditioning blir globalt anerkjent som en profesjonell Pathway i sport og generelle velvære næringer. Våre programmer dekker et bredt spekter av emner fra funksjonell screening, motstandstrening og grunnleggende bevegelse til næring, coaching ferdigheter og sportsteknologi.

Programmene, både heltid og deltid (online) er utformet for å dekke den nyeste faglige tenkningen og forskningen, men med fokus på praktisk anvendelse. Modulene oppdateres hvert annet år, noe som er unikt i utdanningsbransjen.

I tillegg til å tilby online-programmer Setanta College samarbeider med universiteter både i Irland og internasjonalt for å gi heltids akademiske programmer. Vi jobber også med akademiske institusjoner og teknologibedrifter over hele verden som driver forskning og validering og testing av den nyeste teknologien.

Branntjenesten i Irland har sponset en masterstudent for å forstå hvordan S

Kvalitetssikring ved Setanta College

Setanta College tilbyr et studieprogram og både mindre og spesielle formål kvalifikasjoner som er validert og tildelt av Quality and Qualifications Ireland (QQI).

Høgskolen har utviklet detaljerte og strenge retningslinjer og prosedyrer for å sikre kvaliteten på sine programmer og andre tjenester. Samlet betegnes disse som kvalitetssikringshåndboken (QA Manual).

QA-politikken omfatter høgskolens forpliktelse til å publisere informasjon om kvalitetssikringspolicyer og rapporter på en tilgjengelig måte.

Eventuelle tilbakemeldinger om retningslinjene og prosedyrene i håndboken er velkommen og skal sendes via e-post til admin@setantacollege.com for registrarens oppmerksomhet, med kvalitetssikring som e-posttittel.

Din Pathway til suksess

Uansett hvilken sport du er involvert i, eller interessepunkt, har vi en rekke kurs som vil gi deg kvalifikasjonen du trenger.

Steder

Ireland Online

Address
The SportsLab, Thurles
Jimmy Doyle Road, Co. Tipperary, Ireland

E41 T6K5 Ireland Online, Irland

Programmer

Denne skolen tilbyr også: