Trinity College Dublin

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Trinity

Trinity College Dublin , University of Dublin, grunnlagt i 1592, er Irlands premiere universitet og konsekvent rangerer som en av verdens mest prestisjetunge universiteter. I over 400 år har dette historiske universitetet vært verdensleder innen høy kvalitet, internasjonalt anerkjent utdanning. Krysser gjennom den ikoniske Trinity Arch, inn i Cobblestoned-stiene på Trinitys historiske campus, følger du i fotsporene av fire århundre alumni som har formet, og fortsetter å forme Irlands historie og verdens bredere verden. I dag understøtter denne tradisjonen for excellence hvert foredrag, hvert forsøk og hvert gjennombrudd i våre toppmoderne anlegg.

Universitetet samler et levende og mangfoldig samfunn med nesten 17.000 studenter og 2.860 medarbeiderne. Universitetets historiske campus sidestiller med sine toppmoderne fasiliteter og verdensberømte ekspertisenter, hvor nyskapende forskning, med global innvirkning, finner sted. Trinitys 24 akademiske skoler tilbyr kurs i disipliner som spenner fra språk og litteratur til nanovitenskap og biomedisinsk ingeniørfag.

Studentliv

Universitetet samler et mangfoldig, nysgjerrig og støttende fellesskap av studenter og fakultet i hjertet av Dublin city. De virkelig tilgjengelige og dedikerte professorene oppfordrer elevene til å engasjere seg i høyskoleliv og å engasjere seg med byen, landet og kontinentet utenfor campusportene. Studentlivet i Trinity handler om mye mer enn utdanning: med over 170 idrettsforeninger og samfunn som spenner fra atletikk til tennis, debatterer for å investere og drama til science fiction, er det noe som passer til enhver interesse.

Trinity er en av verdens eneste universiteter for å gi alle lavere studenter en personlig veileder - et dedikert fakultet medlem som kan tilby faglig, personlig og faglig veiledning gjennom hele fireårig studium. Et bredt spekter av studenttjenester, inkludert læringsutvikling og støtte, peer mentoring, rådgivning og karriere råd, sikrer at alle studenter har den støtten de trenger for å lykkes i Trinity og utover.

Trinity har strategiske relasjoner med noen av de mest prestisjetunge universiteter i verden, inkludert disse partnerskapene gir Trinity-studenter med uovertruffen utveksling og studier i utlandet muligheter over hele verden

Karriere

Trinitys misunnelsesverdige beliggenhet posisjonerer universitetet midt i hjertet av sentrum for global forretningsvirksomhet - Irlands Silicon Valley - der studentene rekrutteres for praktik, sommerjobber og uteksaminere karriere fra arbeidsgivere som ser på Trinity som nøkkelleverandør av toppkvalitetsutdannede. Etter vellykket gjennomføring av et bachelor- eller poststudium ved Trinity, har studentene mulighet til å bli i Irland for å jobbe i ett år på Tredje Nivå Graduate Scheme. Trinity Karriere Tjenesten ble rangert 2 ndi Europa (ISB 2015) med 95% av Trinity kandidater i arbeid eller videre studier innen 6 måneder etter endt utdanning. I 2019 rangerte Trinity først i Irland for høyere utdanning og alumni-utfall (QS World University Rankings for Graduate Employability 2019). Hjem til det europeiske hovedkvarteret til selskaper som Google, eBay, AirBnB, Microsoft, PayPal, LinkedIn og Facebook, Dublin er et ideelt sted for studenter og kandidater som er interessert i å jobbe i disse verdensledende selskapene.

En Trinity Education

Gjennom sin tid ved Trinity får våre studenter muligheter til å utvikle og bevise prestasjon av en rekke graduate attributter som støtter deres faglige vekst. Kjernen Trinity Graduate Attributene til å utføre ansvarlig, å tenke uavhengig, kommunisere effektivt og utvikle kontinuerlig kan oppnås i akademiske og sam- og ekstra-curricular aktiviteter.

Dublin

Trinitys travle 47 hektar store campus er en oase i hjertet av Dublin, en levende og trygg europeisk hovedstad. Universitetets sentrums beliggenhet gir studentene en unik mulighet til å blande et strenge akademiske program med en enestående rekke kulturelle, sosiale og faglige erfaringer. Et vell av museer, teatre, gallerier, kafeer, restauranter og historiske turiststeder ligger rett ved Trinitys dørstokk.

Steder

Dublin

Trinity College Dublin

Address
Trinity College Dublin, College Green, Dublin 2
Dublin 2 Dublin, County Dublin, Irland
Telefon
+353 1 896 1000

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited