Trinity College Dublin - Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Trinity Business School . Våre nyutdannede dra nytte av å ha tjent en banebrytende business grad fra et universitet som er både kjent og høyt ansett over hele verden.

Trinity College Dublin er rangert som nummer 1 i Irland og 104 i topp universiteter i verden av QS World University Rankings, og vi er ikke så overrasket over å se vår fantastiske campus oppført i Lonely Planets topp 500 beste steder på planeten som vi har over 160.000 turister besøker hvert år.

tcd

Trinity College Dublin har et solidt rykte som et ledende internasjonalt universitet som strekker seg over fire århundrer. Trinity Business School ble grunnlagt i 1925 og har hatt en nyskapende rolle i ledelseutdanning og forskning som både tjener og påvirker næringen. Gjennom årene har skolen vår hatt en banebrytende rolle i å få MBA til Europa og har skapt en av Europas mest ettertraktede bachelorgradsprogrammer. Vi har en rekke topprangerte MSc-programmer og vår nyskapende nye bachelorgradsstudium (Bachelor of Business Studies, BBS) vil ta sine første studenter i 2016/17. Vi har også et levende PhD-program med vellykkede kandidater som jobber over hele verden og genererer innvirkning gjennom deres forskning.

Vår tilnærming til utdanning er unik, høy kvalitet og noe vi stadig forbedrer. Vi er drevet av et ønske om å levere fem hovedmål som er basert på vår lidenskap for å være en del av en bedriftskole med konsekvens:

Utdanning fokusert på karriere og forretningsresultater. Programmer som skaper gode karrierer for våre kandidater og utmerket ytelse for de bedriftene de er engasjert i. Våre nyutdannede lærer banebrytende real-world management fra både ledende forskere og high-performance forretningsførere og entreprenører.

Et sett med verdier - "legg inn mer enn du tar ut". Vi tar en dyp og ansvarlig oversikt over begrepet "forretningsprestasjon" som skaper en bevissthet uten overskudd for å inkludere virkningen av virksomheten på bredere økonomi og samfunn. Vi forventer at våre kandidater skal "sette inn mer enn de tar ut" av økonomien og samfunnet gjennom hele karrieren.

tcd

Den personlige utvikling og trivsel for våre studenter. Vi gir muligheter for våre studenter til å utforske og utvikle sin virksomhet og personlige potensial på våre studieprogrammer, så vel som å forberede dem på en sunn karriereekspert i dagens dynamiske, men ofte stressende arbeidsmiljø.

Et real-business utdanningsmiljø. Universitetet ligger midt i sentrum av den livlige og vennlige Dublin City. Vi støtter det irske Financial Services Centre (IFSC), Europas digitale industrisektor, hovedkontor i offentlig sektor og offentlig forvaltning, sentrumsforretning, profesjonelle tjenester og irlands kulturindustri. Ganske enkelt har vi banebrytende globale selskaper og nyskapende nye ventures på dørstokken vår. Vi er basert på et høyt entreprenørskaps universitet og gir studentene den utdanningen de trenger for å utmerke seg i etablerte og nye bedrifter. Et grünnehub vil være plassert i kjernen i vår nye forretningskolebygning, og vi gir allerede studenter gode muligheter til å utvikle nye virksomheter.

Strenge forskning som tjener og kritiserer en virksomhet. Opprette og formidle forskning som omhandler spørsmål som både tjener og kritiserer med real-business praksis og offentlig politikk.

campus

Steder

Dublin

Trinity Business School

Address
Trinity College Dublin, the University of Dublin
College Green
Dublin 2, Ireland

Dublin, County Dublin, Irland
Telefon
+353 1 896 1000