Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Trinity Business School . Våre nyutdannede dra nytte av å ha tjent en banebrytende business grad fra et universitet som er både kjent og høyt ansett over hele verden.

Trinity College Dublin er rangert som nummer 1 i Irland og 104 i topp universiteter i verden av QS World University Rankings, og vi er ikke så overrasket over å se vår fantastiske campus oppført i Lonely Planets topp 500 beste steder på planeten som vi har over 160.000 turister besøker hvert år.

tcd

Trinity College Dublin har et solidt rykte som et ledende internasjonalt universitet som strekker seg over fire århundrer. Trinity Business School ble grunnlagt i 1925 og har hatt en nyskapende rolle i ledelseutdanning og forskning som både tjener og påvirker næringen. Gjennom årene har skolen vår hatt en banebrytende rolle i å få MBA til Europa og har skapt en av Europas mest ettertraktede bachelorgradsprogrammer. Vi har en rekke topprangerte MSc-programmer og vår nyskapende nye bachelorgradsstudium (Bachelor of Business Studies, BBS) vil ta sine første studenter i 2016/17. Vi har også et levende PhD-program med vellykkede kandidater som jobber over hele verden og genererer innvirkning gjennom deres forskning.

Vår tilnærming til utdanning er unik, høy kvalitet og noe vi stadig forbedrer. Vi er drevet av et ønske om å levere fem hovedmål som er basert på vår lidenskap for å være en del av en bedriftskole med konsekvens:

Utdanning fokusert på karriere og forretningsresultater. Programmer som skaper gode karrierer for våre kandidater og utmerket ytelse for de bedriftene de er engasjert i. Våre nyutdannede lærer banebrytende real-world management fra både ledende forskere og high-performance forretningsførere og entreprenører.

Et sett med verdier - "legg inn mer enn du tar ut". Vi tar en dyp og ansvarlig oversikt over begrepet "forretningsprestasjon" som skaper en bevissthet uten overskudd for å inkludere virkningen av virksomheten på bredere økonomi og samfunn. Vi forventer at våre kandidater skal "sette inn mer enn de tar ut" av økonomien og samfunnet gjennom hele karrieren.

tcd

Den personlige utvikling og trivsel for våre studenter. Vi gir muligheter for våre studenter til å utforske og utvikle sin virksomhet og personlige potensial på våre studieprogrammer, så vel som å forberede dem på en sunn karriereekspert i dagens dynamiske, men ofte stressende arbeidsmiljø.

Et real-business utdanningsmiljø. Universitetet ligger midt i sentrum av den livlige og vennlige Dublin City. Vi støtter det irske Financial Services Centre (IFSC), Europas digitale industrisektor, hovedkontor i offentlig sektor og offentlig forvaltning, sentrumsforretning, profesjonelle tjenester og irlands kulturindustri. Ganske enkelt har vi banebrytende globale selskaper og nyskapende nye ventures på dørstokken vår. Vi er basert på et høyt entreprenørskaps universitet og gir studentene den utdanningen de trenger for å utmerke seg i etablerte og nye bedrifter. Et grünnehub vil være plassert i kjernen i vår nye forretningskolebygning, og vi gir allerede studenter gode muligheter til å utvikle nye virksomheter.

Strenge forskning som tjener og kritiserer en virksomhet. Opprette og formidle forskning som omhandler spørsmål som både tjener og kritiserer med real-business praksis og offentlig politikk.

campus

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Trinity College Dublin - Business School

Dette programmet er utviklet for å gi studentene de analytiske kompetansene og forretningsområdet som kreves for å lykkes i den digitale verden. Studentene skal uteksamin ... [+]

Grad 1 i verden for E-Business og Digital Marketing (Eduniversal 2018), vil MSc i Digital Marketing Strategy tilbys av Trinity College Dublin, introdusere studenter til det overordnede digitale markedsøkosystemet som fokuserer på ferdighetene du trenger for å effektivt planlegge, designe og implementere strategier som gir verdier til organisasjoner.

Studentene vil bli introdusert til det globale digitale markedsøkosystemet med fokus på ferdighetene du trenger for å effektivt planlegge, designe og implementere strategier som gir verdier til organisasjoner.

Programinformasjon

MSc Digital Marketing Strategy fokuserer på digital design og brukeropplevelse, samt digitalisering av samspill mellom betalende kunder, gratis brukere og bedrifter for å forstå hvordan bedrifter gjør forretninger i en digital verden. Studentene skal også utføre profesjonelle sertifiseringer, for eksempel det avanserte Google AdWords-sertifikatet og Google Analytics-sertifikatet.... [-]

Irland Dublin
September 2020
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
Trinity College Dublin - Business School

Dette programmet utstyrer studentene med verktøy og kompetanse til å håndtere forsyningskjeden prosesser og deres tilkoblede operasjoner på en global og stadig digitalise ... [+]

Operasjon og supply chain management er viktige områder for bedrifter å forstå for å kunne levere sine produkter og tjenester så effektivt og effektivt som mulig.

Dette programmet utstyrer studentene med verktøy og kompetanse til å håndtere forsyningskjeden prosesser og deres tilkoblede operasjoner på en global og stadig digitalisert marked. Overvåkingsrisiko, nytte av innovasjon og styring av samarbeid er noen av kjerneområdene som er innebygd i dette programmet.

Programinformasjon

MSc i Operations and Supply Chain Management fokuserer på å gi en grundig og omfattende introduksjon til de sentrale verktøyene, teknikkene og rammene som kan brukes til å utnytte ressurs- og flyteffektivitet i drift og forsyningskjedeprosesser, både i produksjon og service dominerte miljøer.... [-]

Irland Dublin
September 2020
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
Trinity College Dublin - Business School

Utnevnt første i Irland og 34 i verden for entreprenørskap (Eduniversal 2018), er MSc i entreprenørskap tilbys av Trinity College Dublin designet for de med entreprenørsk ... [+]

Utnevnt første i Irland og 34 i verden for entreprenørskap (Eduniversal 2018), er MSc i entreprenørskap tilbys av Trinity College Dublin designet for de med entreprenørskap. Dette programmet skal utstyre studenter med spesialkunnskap og praktisk evne til å starte eller støtte nye og eksisterende virksomheter.

Programinformasjon

Dette programmet er designet for å utstyre studentene med spesialkunnskap og praktisk evne til å starte eller støtte nye virksomheter. Med et sterkt fokus på teknologisk og internasjonalt entreprenørskap, lærer elevene hvordan man skal utmerke seg i å starte nye virksomheter, støtte og finansiere bedriften eller utnytte en entreprenørrettet tenkemåte og tilnærming i eksisterende bedrifter som søker vekst.... [-]

Irland Dublin
September 2020
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
Trinity College Dublin - Business School

Vurdert som første i Irland og 2. i Vest-Europa for Corporate Finance (Eduniversal 2018), er MSc i finans tilbys av Trinity College Dublin, designet for studenter som øns ... [+]

Vurdert som første i Irland og 2. i Vest-Europa for Corporate Finance (Eduniversal 2018), er MSc i finans tilbys av Trinity College Dublin, designet for studenter som ønsker å utvikle sin karriere i Financial Services arena.

Programinformasjon

Leveres av ekspertfakultet og ledende finanspraktiserende studenter, vil studentene få den høyeste analytiske og praktiske trening som er mulig. Trinity Business School er partner med Chartered Alternative Investment Analyst (CAIA) Association og Chartered Financial Analyst (CFA) Institute - begge har anerkjent den faglige rigor og bransjespesifiserte ferdigheter som læres til studenter.

Opptak

Søknader om neste inntak i september 2020 åpnes i oktober. Søknader blir vurdert løpende, så vi anbefaler at du søker på dette populære programmet så tidlig som mulig for å unngå skuffelse.... [-]

Irland Dublin
September 2020
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
Trinity College Dublin - Business School

Dette strenge programmet introduserer deg til verktøyene og ferdighetene til moderne finansiell risikostyring, og maksimerer ditt karrierepotensial i denne spennende bran ... [+]

Dette strenge programmet introduserer deg til verktøyene og ferdighetene til moderne finansiell risikostyring, og maksimerer ditt karrierepotensial i denne spennende bransjen.

Dette programmet er utviklet for studenter med en kvantitativ bakgrunn som ønsker å utforske hvordan finansielle verktøy kan brukes til å redusere risikoen for bedrifter og samfunn. Studentene lærer å tolke og vurdere risikoen for individuelle finansielle instrumenter og eiendeler mens de kritiserer moderne økonomi fra et risikoperspektiv.

Programinformasjon

Industripersonell, utøvere og konsulenter fra hele verden lærer elevene hvordan de kan prognose, reagere og minimalisere risiko innenfor deres valgte felt. Gjennom programmet vil studentene lære om de tre pilarene av risiko som påvirker næringer over hele verden:... [-]

Irland Dublin
September 2020
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
Trinity College Dublin - Business School

Dette dobbeltkrediterte programmet forbereder studentene med en ikke-forretningsmessig bakgrunn for forretningsutfordringer, noe som er avgjørende for organisasjoner som ... [+]

Vi er det eneste programmet i Irland og et av få i verden for å bli fullt godkjent av de tre største HR-organene i verden:

• Fullstendig akkreditert av Chartered Institute of Personnel Development (CIPD) på nivå 7

• Fullstendig godkjent av HR Certified Institute (HRCI) som ledende leverandør av MSc i HRM

• Fullstendig tilpasset Human Resources Management (SHRM) 's verdensomspennende HR Curriculum Guidebook og Maler

Programinformasjon

MSc i Human Resource Management er designet for studenter som ikke har en forretningsbakgrunn. Programmets unikhet er den store kombinasjonen av forskning og praksis. Strukturen i programmet er utformet for å bygge studentens kunnskap og forståelse av human resource management og gi studentene gode muligheter til å gå utover klasserommet og gi dem mulighet til å lære Human Resource Management i virkelige organisasjoner via Human Resource Management in Practice modul. Studentene tilbys mulighet til å gjennomføre enten en forskningsavhandling eller et selskapsbasert prosjekt som igjen bygger studenters evne til å anvende teori i praksis.... [-]

Irland Dublin
September 2020
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
Trinity College Dublin - Business School

Vurdert som første i Irland og tredje i Vest-Europa for International Management (Eduniversal 2018), er MSc i internasjonal ledelse tilbys av Trinity College Dublin desig ... [+]

Vurdert som første i Irland og tredje i Vest-Europa for International Management (Eduniversal 2018), er MSc i internasjonal ledelse tilbys av Trinity College Dublin designet for business kandidater for å utvikle banebrytende global business kunnskap.

Programinformasjon

Dette programmet gir studentene mulighet til å oppleve et autentisk internasjonalt og tverrkulturelt miljø. Programmets globale karakter, moduler og oppholdsuke gir muligheter for interpersonell og interkulturell utveksling, samt utvikling av karriere nettverk.

I tillegg til en grunnleggende opplæring i alle aspekter av å administrere i et internasjonalt miljø, kan studentene tilpasse sitt program på områder som internasjonal markedsføring, internasjonal økonomi eller internasjonalt sosialt entreprenørskap.... [-]

Irland Dublin
September 2020
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
Trinity College Dublin - Business School

Rangerte 1 i Irland og 1 i Vest-Europa for General Management (Eduniversal 2018), er MSc i Management tilbys av Trinity College Dublin designet for ikke-business kandidat ... [+]

Rangerte 1 i Irland og 1 i Vest-Europa for General Management (Eduniversal 2018), er MSc i Management tilbys av Trinity College Dublin designet for ikke-business kandidater. Det vil utfylle din lavere grad og gi deg den ledelsen som er nødvendig for å lykkes i dagens globaliserte forretningsmiljø.

Programinformasjon

Våre akademiske team gir et vell av kunnskap og erfaring over en rekke sektorer, og gir et virkelig globalt perspektiv. Gjennom praktisk læring, simuleringer, debatter, casestudier og gjesteforelesere vil studentene lære å analysere virkelige forretningsprosesser. Programmet fokuserer også på forhandling og lederskap for å hjelpe elevene med å håndtere konflikter og utvikle sin lederstil. Du får også til å skreddersy din grad med valgfag. Disse opsjonene blir gjennomgått hvert år basert på tilbakemeldinger fra arbeidsgivere og markedskrav.... [-]

Irland Dublin
September 2020
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
Trinity College Dublin - Business School

Grad 1 i Irland og 5. i Vest-Europa for Markedsføring (Eduniversal 2018), fokuserer MSc i Markedsføring fra Trinity College Dublin på markedsføringsstrategi, branding, fo ... [+]

Grad 1 i Irland og 5. i Vest-Europa for Markedsføring (Eduniversal 2018), fokuserer MSc i Markedsføring fra Trinity College Dublin på markedsføringsstrategi, branding, forbrukerpsykologi og kommunikasjonsevnen som kreves for nyutdannede å utmerke seg i deres valg av spesialisert markedsføringskarriere .

Programinformasjon

Analytisk og praksisbasert trening leveres av ekspertfakultet og ledere fra topp multinasjonale selskaper, som Google og Microsoft. Dette programmet har et sterkt industrifokus og gir bedriftsforbindelser til alt = "markedsføring og digital alt =" markedsføringsindustrien, hvor hovedkvarteret ligger bare noen minutter fra campus.

Våre interaktive leksjoner utfordrer diskusjon og gir muligheter til å utvikle kommunikasjons- og forhandlingsferdigheter, håndtere casestudier i real-life, jobbe i små grupper for oppgaver, ta en aktiv rolle i digitale og analytiske simuleringer, samt delta i vanlige seminarer med høyttalere som arbeider i alle aspekter av alt = "markedsføring praksis og tanke.... [-]

Irland Dublin
September 2020
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk

Trinity College Dublin

Trinity Business School, at the Heart of Business

Trinity Business School
Address
Trinity College Dublin, the University of Dublin College Green Dublin 2, Ireland
Dublin, County Dublin, Irland
Nettsted
Telefon
+353 1 896 1000