University College Cork Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University College Cork (UCC) er dedikert til å sikre sine studenter er det beste de kan være; et løfte understøttet av sin prisbelønte pedagogiske teknikker, banebrytende forskning legitimasjon og lang historie av selvstendighet fra matematisk geni George Boole og utover. Alle på UCC, fra foreleserne til administrativt ansatte, er forpliktet til å støtte elevene, gi dem drivstoff til å oppfylle sitt potensial og forme den verden vi lever i. Etter å ha fullført et program på UCC, blir elevene ikke bare jobbe klar, men verden klar.

Rangeringer og Awards

Rangert på topp 2% av universiteter over hele verden, basert på kvaliteten av sin forskning og peer følelse Irlands første fem-stjerners universitet (QS Stars 2011) CWTS Leiden Ranking 2015 nå innehar 16. plass i Europa og 52. posisjon på verdensbasis. U-Multirank rankings (Mars 2015): UCC var toppen utfører universitetet internasjonalt, basert på å skaffe flest 'A' score. QS verden Universitetet Rankings by Subject (april 2015): 13 fagområder med i toppen tier globalt og Pharmacy & Pharmacology oppført innenfor topp 50 på verdensbasis. Den eneste irske universitetet for å bli tildelt University of the Year av The Sunday Times fire ganger, inkludert ett i 2016.

Online Graduate Program

UCC elektroniske programmer har blitt utviklet for å gi både forsknings-ledede og praktisk basert læring å gi studentene ferdigheter og selvtillit de trenger for å lykkes i en reell miljø.

Sykepleier og Healthcare kvalitetsforbedring

Den elektroniske Sykepleier og Healthcare Quality Improvement program fra UCC tilbyr sykepleiere og jordmødre en fleksibel måte å mestre de viktigste prinsippene for sykepleie avgjørende for dagens sykepleiepraksis, og gir de nødvendige forsknings ledet og praktiske ferdigheter de trenger for å lykkes i en real-world pasientbehandling innstilling.

MSc sykepleie og helse kvalitetsforbedring

Den elektroniske Master Sykepleie og Healthcare Quality Improvement program fra UCC tilbyr sykepleiere en fleksibel måte å utvikle den kompetansen som trengs for å gå videre til mer velstående og oppfylle lederroller. En viktig del av programmet er utvikling av kritisk avgrensnings kompetanse og innovasjon i klinisk praksis. Et dedikert team av forelesere hjelper holde liv i disse ferdighetene, som er nøkkelen til å optimalisere studietid og, til slutt, slik at studentene som dra nytte av de mange muligheter for dyktige sykepleiere globalt.

Master of Public Health

Den elektroniske Master of Public Health gir den nødvendige kunnskapsbasert teori og real-life anvendelsen av folkehelsen å gi studentene de praktiske ferdigheter og selvtillit nødvendig for å gjøre en forskjell for befolkningen helseproblemer.

MSc in Occupational Health

The Master i Occupational Health fra UCC tar et unikt integrert tilnærming til helse og sikkerhet, utforsker psykologiske faktorer sammen med mer tradisjonelle fysiske risikofaktorer, for å hjelpe studentene utvikle strategier for å oppfylle behovene til den moderne arbeidsplassen. Denne 100% online programmet gir en fleksibel måte for elevene å tilegne seg de nødvendige forsknings ledet og praktiske ferdigheter de trenger for å utvikle sine karrierer i multi-bransjen og tverrfaglig felt av helse.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Online MSc » Se Health MSc » Se Health Master »