Les den offisielle beskrivelsen

Universitetssenteret Vestfjordene er en ideell organisasjon etablert i mars 2005. Den har 40 stiftende medlemmer, inkludert alle landets institusjoner for høyere utdanning. Senteret startet driften i Vestrahús i Ísafjörður i januar 2006. Samme bygning ligger blant annet av Havforskningsinstituttets, Islands, Fiskeriforskningens og Det islands snøhøydforskningsenter. Vestfjords regionale utviklingssenter ligger også her, og alle de organisasjonene som er representert i bygningen, deler felles mottaksmuligheter.

Universitetssenteret tilbyr et internasjonalt orientert, tverrfaglig masterprogram i Kyst- og havforvaltning, som undervises på engelsk. Programmet forbereder studentene til å engasjere seg med et av de mest overbevisende og viktige temaene i dag: naturressurshåndtering og utnyttelse. Programmet er undervist i tre ukers moduler, og hver modul tilbys også som et kortsiktig kurs.

Senteret bistår også universitetsstuderende og lærere fra utenfor området for å etablere kontakter på Vestfjorden. Senteret gir informasjon om regionen som et interessant alternativ og forskningsområde, og bistår studenter og forskere i arbeidet med forskningsprosjekter på Vestfjordene.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

University Centre of the Westfjords

Master i Coastal and Marine Management er et tverrfaglig ressursforvaltning program som fokuserer på kyst-og marine problemstillinger og hovedsakelig trekke ... ... [+]

Coastal and Marine Management er et internasjonalt, tverrfaglig mastergrad innen ressursforvaltning. Programmet legger vekt på ideer og metoder fra økologi, sosiologi, økonomi og administrative fag. Studenter som fullfører programmet har kunnskap om varierte og verdifulle ressurser av kysten og havet, forstår deres nåværende tilstand, og har samlet verktøy og kompetanse til å drive bærekraftig utnyttelse av marine ressurser.

Kurset språk, inkludert all undervisning, er engelsk. The University Centre of Westfjords tilbyr dette programmet i samarbeid med Universitetet i Akureyri. Undervisningen foregår i Ísafjörður.

Opptakskrav Den viktigste forutsetning for aksept er at søkerne har fullført en bachelorgrad; enten en BA, BSc eller seng. Det legges vekt på at søkeren begrunner sine grunner, og forklare hvordan de håper å knytte programmet til sin tidligere utdanning og erfaring. Søknadsskjema er tilgjengelig, både elektronisk og pdf-format, på Universitetssenteret nettside.... [-]

Island Ísafjörður
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk
University Centre of the Westfjords

Kystfellesskap og regional utvikling er et internasjonalt, tverrfaglig masterprogram for utvikling av landlige og avsidesliggende områder i fortiden og i fremtiden. ... [+]

Programmet er spesielt bygget på prinsippet og praksis av sosiologi, makroøkonomi og geografi / planlegging. Ved slutten av programmet forstår studentene endringene og utfordringene i kystsamfunnets utvikling og har kjent seg med metoder og ferdigheter for å forutse utviklingen og forvalte den. Språket i undervisning og generell kommunikasjon er engelsk. Undervisningen foregår i Ísafjörður.

Programmet består av 120 studiepoeng på masternivå; Dette inkluderer 75 studiepoeng i form av kurs og 45 studiepoeng i form av en avhandling. Alle kurs er undervist i moduler. Programmet starter i høstsemesteret og det første året består av kjernekurs og valgfag fra undervisningsplanen.... [-]

Island Ísafjörður
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
18 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk

Coastal Management Masters in Iceland - Student Story

Coastal Management Masters in Iceland - Student Activities

University Centre Of The Westfjords
Address
Sudurgotu 12,
400 Ísafjörður, Island
Nettsted
Telefon
+354 450 3040