Ben-Gurion University of the Negev

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Ben-Gurion University of the Negev har et unikt oppdrag som har formet sin karakter

Ben-Gurion University of the Negev (BGU) ble grunnlagt i 1969 og realiserte visjonen om Israels første statsminister, David Ben-Gurion, som trodde at Israels fremtid lå i Negev-regionen, et ørkenområde bestående av mer enn 60 prosent av landet. Visjonen kom med et oppdrag: å være katalysator for utviklingen av Negev.

I dag, nesten 50 år senere, er BGU en verdenskjent institusjon for forskning og høyere utdanning som overskrider akademiens grenser for å skape en ny modell for utdanning og forskning som påvirker folks liv i Negev, over hele Israel og rundt om i verden.

Med campus i Beer-Sheva, Sede Boqer og Eilat, er BGU virkelig en oase av innovasjon, som utfører banebrytende forskning innen cyber- og hjemlandssikkerhet; robotikk; store data- og informasjonssystemer; alternativ energi; ørkenstudier; vann avsalting; israelsk studier, kultur og jødisk tenkning; medisinsk og bioteknologi; global helse og mye mer.

Vær forskjellig. Vær deg. BGU.

Som Israels raskest voksende forskningsuniversitet tiltrekker BGU fremragende studenter fra hele Israel og rundt om i verden. Universitetets mangfoldige fakulteter og 51 avdelinger tilbyr en rekke alternativer, og tilbyr spennende fasiliteter og en dynamisk befolkning på nesten 20 000 studenter. Studentene kommer til BGU for både eksepsjonelle akademiske muligheter og for den pulserende campusatmosfæren.

På BGU er et omfattende universitet, tverrfaglig forskning mer regelen enn unntaket, med studenter og forskere i ulike fakulteter, avdelinger og forskningsinstitusjoner jobber sammen for å finne de beste løsningene til verdens mest presserende problemer. Forskere og studenter ved BGU er lidenskapelige om sitt arbeid: Ikke rart at de har oppnådd enestående prestasjoner i avanserte felt ved grensen for vitenskap og teknologi.

BGU internasjonale

Internasjonale studenter fra over 40 land har en full kalender med aktiviteter og arrangementer, og en rekke klubber og organisasjoner. Bor i boliger på campus med israelske studenter som romkamerater, får internasjonale studenter å oppleve israelsk kultur på en gang ved å smi vennskap og byggeminner. Vår beliggenhet i Beer-Sheva, en flerkulturell by, er et ideelt sted for internasjonale studenter å oppleve det felles mangfoldet i Israel.

Beer-Sheva tjener også som et praktisk springbrett for å utforske resten av Israel, med flere transportalternativer for å nå alle deler av landet.

Ethvert kurs med minst en internasjonal student innmeldt vil bli gjennomført på engelsk.

Gjør det til rette: Å realisere David Ben-Gurions visjon.

BGU står i hjertet av det som har blitt kalt en "Oasis of Innovation", et unikt økosystem hvor høyere utdanning, hi-tech, industri, næringsliv, medisin og regjering kommer sammen for å utvikle banebrytende forskning og bringe nye applikasjoner til markedet.

Beer-Shevas Advanced Technologies Park (ATP), ved siden av BGUs hoved campus, er et uttrykk for denne synergien, hjemmet til multinasjonale høyteknologiske selskaper, som Dell-EMC, Oracle, Wix, IBM og Deutsche Telekom. De utnytter forsknings- og utviklingsferdighetene til BGU, sammen med oppstart og akseleratorer som er fulle av BGU-studenter og kandidater.

Med den planlagte flyttingen av IDFs teknologienheter til en campus skritt unna ATP og BGU campus, er Negev midt i en transformativ periode.

Ønsket om å gjøre en forskjell er innblandet i BGUs DNA

Siden begynnelsen har et av universitetets primære oppdrag vært å realisere potensialet i Negev-regionen og etablere et mer rettferdig samfunn for sine ulike innbyggere. I dag har BGU lyktes utover forventningene, og har bygget en akademisk institusjon som er dypt rotfestet i samfunnet og anerkjent internasjonalt for sine mange og varierte oppsøkingsprogrammer.

BGU-studenter og fakultet brøyer gapet fra akademia til sosiale tiltak regelmessig, og bidrar med tiden og energi til samfunnene rundt dem som en del av utdanningen.

Steder

Be'er Sheva

Address
Beersheba, Israel, 1 שד' בן-גוריון
Be'er Sheva, South District, Israel