Read the Official Description

Det hebraiske universitetet i Jerusalem ble grunnlagt i 1925 og er den nest eldste universitetet i Israel etter at Technion. Siden starten har universitetet vært hjemmet til noen av de største hodet av Israel og fortsetter å utmerke seg faglig både i Israel og i utlandet. Ifølge en rapport publisert av Academic Ranking of World Universities, det hebraiske universitetet i Jerusalem er # 1-universitetet i Israel og 52. i verden generelt. De matematikk og informatikk avdelinger er spesielt godt kjent i verden og rang 16. og 27. hhv.

I dag, det hebraiske universitetet i Jerusalem har fire fullt fungerende studiesteder og nesten 100 forskningssentre aktivt utfører nesten 4000 forskningsprogrammer. Omtrent en tredjedel av alle konkurranse forskningsmidler i Israel går til den anerkjente professorer ved Universitetet. Universitetets teknologioverføring selskapet, Yissum, har over 6100 patenter er registrert på nesten 2000 oppfinnelser gjort av University forskere og professorer.

Universitetet er hjem til over 23 000 studenter og er et tverrfaglig institusjon for høyere utdanning og forskning, og vitenskapelig sentrum for internasjonal anerkjennelse. Siden 2002 har det hebraiske universitetet i Jerusalem sett seks av sine professorer belønnet med Nobels fredspris.

Programs taught in:
Engelsk
Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: