The Hebrew University of Jerusalem

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Det hebraiske universitetet i Jerusalem ble grunnlagt i 1925 og er den nest eldste universitetet i Israel etter at Technion. Siden starten har universitetet vært hjemmet til noen av de største hodet av Israel og fortsetter å utmerke seg faglig både i Israel og i utlandet. Ifølge en rapport publisert av Academic Ranking of World Universities, det hebraiske universitetet i Jerusalem er # 1-universitetet i Israel og 52. i verden generelt. De matematikk og informatikk avdelinger er spesielt godt kjent i verden og rang 16. og 27. hhv.

I dag, det hebraiske universitetet i Jerusalem har fire fullt fungerende studiesteder og nesten 100 forskningssentre aktivt utfører nesten 4000 forskningsprogrammer. Omtrent en tredjedel av alle konkurranse forskningsmidler i Israel går til den anerkjente professorer ved Universitetet. Universitetets teknologioverføring selskapet, Yissum, har over 6100 patenter er registrert på nesten 2000 oppfinnelser gjort av University forskere og professorer.

Universitetet er hjem til over 23 000 studenter og er et tverrfaglig institusjon for høyere utdanning og forskning, og vitenskapelig sentrum for internasjonal anerkjennelse. Siden 2002 har det hebraiske universitetet i Jerusalem sett seks av sine professorer belønnet med Nobels fredspris.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:


Ma i jødisk utdanning

Nettstudier & Campus kombinert Deltid 1 år Åpen påmelding Israel Jerusalem

Ta din karriere i jødisk utdanning til neste nivå med en prestisjetunge MA jødisk utdanning fra hebraisk universitet Melton Center lærte 1 år på nettet med 6 uker i Jerusalem [+]

1 års internasjonal MA i jødiske utdanning Oppgrader din karriere i jødisk utdanning!

Ta din karriere i jødisk utdanning til neste nivå med en prestisjefylt MA jødiske utdanning fra Hebrew University Melton Centre. 1-års online MA jødiske utdanning med en 6-ukers intens semester i Israel gir lærere med fleksibiliteten til å studere og tjene en mastergrad i pedagogikk uten å avbryte sitt arbeid og fritid.

Hva blir det neste i jødisk utdanning?

Med skiftende virkelighet av jødisk liv i diasporaen, er Melton Senter for jødisk utdanning beveger seg i nye retninger for å tilpasse seg, og å tilby løsninger for å styrke jødisk utdanning i lokalsamfunn i utlandet. Den Melton senterets MA jødiske Education programmet er laget for lærere i formelle eller uformelle rammer som er interessert i jødisk utdanning og dialogen med teori og praksis i jødisk utdanning og undervisning av jødiske tekster og pedagogiske filosofi. Studier vil integrere på stedet og fjernundervisning elementer, der to semestre blir undervist på nettet og 6 uker er brukt på campus for en intens sommer semester i Jerusalem. Den viktigste fordelen med dette programmet er at jødiske lærere i utlandet som ikke er i stand til å tilbringe en lengre periode i Jerusalem har nå muligheten til å studere med Melton Centre fakultetet og nyte den unike faglige ressursene Hebrew University. I tillegg er en ettårig mastergrad i jødiske utdanning fra Det hebraiske universitetet gir kandidatene et konkurransefortrinn i faglig nivå og prestisje.... [-]


Kontakt