Israel Institute of Biblical Studies - Online Hebrew Courses

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

I århundrer har den hellige bibel vært en kilde til inspirasjon for mennesker over hele verden. Det er den mest distribuerte boken i dag. Bibelen er en del av vår moderne verden og har påvirket grunnlaget for den vestlige kulturen. Israels institutt for bibelske studier har som mål å gjøre Bibelen tilgjengelig for mennesker rundt om i verden. Gjennom bibelsk studie og språkkurs forbinder studentene med lærere i Det Hellige Land for å lære de gamle språkene til det gamle og det nye testamentet. Dette tillater dem å tolke de hellige tekster selv mens de oppdager det gamle landet i Bibelen der historiene fant sted.

Dette kurset tilbys i samarbeid og tilknytning til det hebraiske universitetet i Jerusalem.

En tradisjon av fortreffelighet

Israels institutt for bibelstudier har samarbeidet med det hebraiske universitetet i Jerusalem, de ledende akademiske institusjonene i Israel og et av de ledende bibliske forskningsinstituttene i verden med en lang og stolt historie om vitenskapelig ekspertise og lederskap i bibelske språk og studier. Vi tar sikte på å dele denne kunnskapen med mennesker over hele verden gjennom programmer utviklet av våre ledende bibliske lærde og utdannede fagfolk, og gjennom vår mange års erfaring som det ledende nettinstituttet for bibelske studier. Den hebraiske universiteten i Jerusalem fullt akkrediterer alle våre klassiske språkkurs, slik at elevene kan ta kurs for universitetspoeng som er anerkjent av universiteter over hele verden.

Hvor og hvordan

Drodd i Israel og Judaism Studentene drar nytte av en full pedagogisk opplevelse med en helt ny dimensjon som fordyper dem i Bibelens tekster, land, folk, språk og kultur. Vårt støttende og sosiale læringsmiljø sikrer at studentene utfordres akademisk gjennom den grundige studien av Bibelen. Profesjonelle og lidenskapelige lærere fra Det hellige land Israel leder hvert kurs. Israels institutt for bibelske studier har blitt anerkjent i Israel og verden som en prestisjetakademi for studiet av bibelske språk, kultur og historie.

VÅR FILOSOFI

Når som helst, hvor som helst Israel-instituttet for bibelske studier tilbyr studentene de beste lærerne og et sterkt og støttende samfunn kombinert med avansert teknologi som gjør våre levende kurs tilgjengelig for alle hvor som helst i verden. Studentene kan lære i sin egen tid og selv på sitt eget språk.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Tysk
  • Spansk
  • Fransk
  • Koreansk
  • Portugisisk

Se Kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kontakt
Besøksadresse
Israel Online, IL
Besøksadresse
USA Online, US