Il Sole 24 ORE Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

24 Ore Business School har utviklet innovative og spesialisert virksomhet opplæring og faglig utvikling programmer rettet mot å hjelpe nyutdannede akkurat begynt sin karriere til å tilegne seg nye kunnskaper og ferdigheter, samt modne ledere og fagfolk som trenger å oppdatere eksisterende ferdigheter eller utvikle nye kompetanseområder . Programmene er utviklet for personer som arbeider i både offentlig og privat sektor.

Med fokus på de ulike behovene til unge ledere og fagfolk, er læreplanene kontinuerlig oppdatert for å ta hensyn til de nyeste business trender. Erfarne utgivere med bakgrunn i utdanning identifisere viktige temaer og setter i gang en rik dialog mellom eksperter, journalister og de mer enn 6000 ledere som deltar hvert år. Sole 24 Ore Utdanningsprogram tar sikte på å gi en konkret forankring i de områdene økonomi, finans og ledelse.

Sole 24 Ore Utdanningsprogram inkluderer:

  • Årlige arrangementer - Specialized mastergrader - Executive Master - kurs og konferanser - E-læring - In-house utdanning - Faglig utvikling

The Business School tilbyr:

En full-time masterprogram som omfatter arbeidserfaring opparbeidet gjennom praksisplasser som gir unge studenter med et større konkurransefortrinn for å komme ut i arbeid på et høyere nivå av kvalifikasjoner og kompetanse.

Den Executive24 Master er utviklet for travle ledere og gründere som må balansere sin karriere forpliktelser med deres behov for kontinuerlig læring i en dynamisk verden. Programmet veksler fjernundervisning med on-campus økter for å gi rom for en mer fleksibel pedagogisk erfaring.

Den Master24 er designet for selv-elever, og er basert på en innovativ formel av fjernundervisning som utnytter en multimedia klasserom som inkluderer tilgang og interaksjon med eksperter.

Deltakere i utdanningene har tilgang til Sole 24 Ore enorme vell av høy kvalitet, multimedia ressurser.

Fakultetet har høyt kvalifiserte italienske og internasjonale eksperter som har erfaring både på sine felt, samt i klasserommet. De benytter en pragmatisk tilnærming som er orientert mot behovene til forretningsfolk.

150 stipender til studenter.

The Business School har alltid lagt vekt på å utvikle og vedlikeholde sterke relasjoner med noen av de viktigste selskapene og konsulentfirmaer i Italia og over hele verden. Vi har for tiden samarbeider med mer enn 600 internasjonalt respektert forretningspartnere. Dette nettverket tillater Sole 24 Ore å integrere virksomheten virkeligheten i sine opplæringsprogrammer, og dermed gi solide og praktiske programmer for å lære.

Sole 24 Ore e-læringsplattform tillater elevene å dele dokumenter, meldinger og skape et fellesskap.

Internships er en integrert del av masterstudiet og representerer en viktig mulighet for nyutdannede å komme inn på arbeidsmarkedet. Den utvidede nettverk av kontakter fra bedrifts, profesjonell og finanssektoren, kombinert med utarbeidelse levert av masterstudiet, gi studentene muligheter til å angi viktige bedrifter både i Italia og i utlandet.

Karriere plassering følger etter vellykket gjennomføring av masterstudiet og består av å innføre kvalifiserte søkere til organisasjoner, matchende studentenes CV (curriculum vitae) med behovene til bedriftene. Målet er å sikre at kandidatene får relevant og meningsfylt opplevelse som vil tillate dem å fortsette sin karriere utvikling.

Steder

Milan

Il Sole 24 ORE

Address
GRUPPO 24ORE Via Monte Rosa 91
20149 Milan, Lombardia, Italia
Telefon
+39 02 30221