Accademia Europea di Firenze – Scuola internazionale di Arti e Cultura Italiana

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Accademia Europea di Firenze er en forestilling og liberal arts skole består av vår undervisning på høyskole, utdannet, profesjonell instruksjon, lokale prestasjons tilknyttede selskaper og kulturelle programmer. AEF er forankret i en kombinasjon av faglig dyktighet, ytelse erfaring og kulturelle nedsenking. Vår stab består av begavede instruktører, professorer, og administratorer dedikert til å forberede studentene på den profesjonelle verden i et stadig mer globalt samfunn. Våre skoler er viet til utøvende og liberal arts, gjennom et bredt utvalg av kurs.

Academia

AEF prioriterer pedagogisk integritet, individuell vekst, og en sammenhengende og helhetlig pedagogisk og personlig opplevelse. Vi strever for å skape full intensivkurs med en struktur egnet til å forbedre studentenes erfaringer og vekst innenfor sitt fagområde. På AEF, engasjerer vi hver student i personlige / faglige relasjoner til å sikre deres sikkerhet og komfort.

Enten det er språk, kunst, historie, musikk, eller noe annet kurs, blir elevene lært inne i klasserommet og oppfordres til å akselerere sin fremgang ved å delta i AEF endeløse aktiviteter utenfor klasserommet.

Academia

En hjørnestein i vår pedagogiske filosofi er erfaringslæring og at våre studenter å fordype i den florentinske og europeisk kultur. Studentene kommer fra hele verden for å se denne spektakulære byen og AEF ansatte er forpliktet til å sørge for våre studenter gjør, og samtidig heve hver elevs forståelse og mestring av innholdet dekket i klasserommet.

Academia

Formålsparagraf

Best International School Firenze

Oppdraget av Accademia Europea di Firenze er å gi fokusert, dyptgripende og omfattende akademiske programmer knyttet til den lokale kulturen. Empowering fremadstormende artister, musikere og studenter fra alle bakgrunner for å skape, lære, utføre og utvikle deg faglig i fødestedet til renessansen.

AEF ressurser i Firenze strekke seg utover klasserommet, slik at elevene til å oppleve byen innenfor rammen av deres spesielle studier. Studentene blir presset til å lære og oppleve historien til sine båter og studier, mens streve for å skape noe nytt og presse sitt felt videre.

Vårt mål er å stimulere intellektuell nysgjerrighet og ambisjon for vår student kroppen for å maksimere sitt potensial som elever og fagfolk.

Visjon

AEF ble stiftet for å fremme og fornye kunstneriske disipliner i en by kjent for sin historie og skiftende innovasjoner.

Å tilby utfordrende akademiske programmer som former nysgjerrige sinn i stand til:

  • Nærmer akademiske disipliner med tankegangen til dypt forstå prinsippene i fortiden, og hvordan de er tilstede i dagens kontekst.
  • Transforming læring, kunnskap og kulturopplevelser i instrumenter som former morgendagens fremtid.
  • Å bidra til den lokale kulturen med funnene, forskning og kreasjoner utviklet i løpet av studien.
  • For å gi gode faglige og akademiske fasiliteter i stand til å inspirere studentens læringspotensial.
  • Å gå utover klasserommet læring ved å fremme student interaksjon med det flerkulturelle samfunn og kreative tilstedeværelse i byen Firenze.

Steder

Firenze

Address
Via Cavour 37
50129 Firenze, Toscana, Italia

Programmer

Denne skolen tilbyr også: