The American University of Rome

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Det amerikanske universitetet i Roma (AUR) er et av de eldste utdannende amerikanske universitetene i Italia. Studentene får en akkreditert USA bachelorgrad ved gjennomføring av det akademiske programmet (typisk fire år i varighet.) Den amerikanske bachelorgraden er universelt anerkjent som en standard for suksess for høyere utdanning.


AUR bruker Roma som sitt klasserom og Italia og Europa som uvurderlige ressurser. American University of Rome forbereder studentene til å leve og jobbe på tvers av kulturer gjennom sine praktiske tverrfaglige akademiske hovedmenn, muligheter for å lære gjennom reise og praktik, og dets multikulturelle fakultet og ansatte. Studentene velger mellom åtte bachelor-programmer:

Instruksjon er på engelsk . Studenter som har engelskspråklige ferdigheter trenger utvikling kan søke om Intensive Academic English Language Course for å dra nytte av en full faglig læreplan ved The American University of Rome . Gjennom dette programmet skal studentene utvikle talende, lyttende, lese- og skriveferdigheter på engelsk mens de deltar i utvalgte kreditt-baserte General Education-kurs ved AUR.

Entre er konkurransedyktig. AUR tiltrekker seg studenter fra over 40 land og tilbyr sine studenter studere utenlands destinasjoner som: Kina, Ecuador, England, Hellas, Spania og de fineste universitetene i USA. Søknadene godkjennes rullende og studentene velges uten hensyn til alder, rase, kjønn, trosbekjennelse, nasjonal eller etnisk opprinnelse eller handikap.

Avansert stående kan gis for akademiske kreditter opptjent på institusjoner utenfor universitetssystemet i USA. Kandidater i besittelse av legitimasjonskrav som italiensk Maturità, International Baccalaureate, British GCSE A nivåer og andre tilsvarende programmer vil bli vurdert og avanserte kreditter gitt på grunnlag av evaluering.

I de fleste tilfeller kan det første året av høyskole (tilsvarende 30 semesterpoeng) gis. Hvis AUR- opptakskontoret bestemmer at en student ellers er fullt akademisk kvalifisert, men at engelskspråkkunnskaper kan hindre starten på en vellykket faglig erfaring, kan det være nødvendig med en personlig faglig semester eller år på AUR .

The American University of Rome er forpliktet til å bistå studenters økonomiske behov ved å tilby ulike akademiske stipendier og studentarbeidsassistentstillinger til kvalifiserte studenter.

Etter ferdigstudier går de fleste AUR- kandidater enten videre for å videreutdanning eller velger å gå inn på arbeidsplassen umiddelbart. Av de studentene som velger å gå inn på arbeidsplassen etter uteksaminering, har 86% sysselsetting på mindre enn ett år (fra september 2010 data som formelt og offentlig rapportert til Akkreditering for uavhengige høyskoler og skoler (ACICS).

AUR er akkreditert og / eller anerkjent av: Middle States Commission on Higher Education (USA), USAs Department of Education, Department of Education i delstaten Delaware, Roma Tribunal og italienske utdanningsdepartementet.

Steder

Roma

The American University of Rome

Address
The American University of Rome
Via Pietro Roselli 4 I-00153 Rome

Roma, Lazio, Italia
Telefon
+39 06 5833 0919, 888-791-8327

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss