Accademia Costume & Moda

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Grunnlagt i 1964 i Roma, Accademia Costume

Det tilbyr BA og master kurs lovlig anerkjent av det italienske ministeriet for utdanning, universiteter og forskning under kroppen som regulerer kunstnerisk høyere utdanning.

Kultur, design og håndverk knyttet til en laboratoriemetode er de viktigste punktene i skolens pedagogiske oppdrag. Målet er å hjelpe elevene til å starte karrieren, støtte dem i å forme og konsolidere sin kreative identitet.

Kultur og eksperimenter fusjonert med Design og Håndverk er vår drivkraft i å tilby til mote systemet og til underholdningsindustrien, unge designere som kan svare på deres behov.

Alumni i dag inkluderer Creative Director of Gucci, Alessandro Michele, hans forgjenger Frida Giannini, Albino D'Amato, Maurizio Galante, Marco Mastroianni, Responsible Création Matières Chez Louis Vuitton, Fendi-Dior, Aldo Maria Camillo og mange blant de viktigste fagfolkene i Global Fashion Industry. Accademia har et plasseringsforhold på godt over 85% av den totale befolkningen i de mest prestisjefylte internasjonale motehusene og underholdningsproduksjonene

Accademia er bare startruten.

116872_BOF2019.jpg

Steder

Roma

Accademia di Costume e di Moda

Address
Via della Rondinella, 2
00186 Roma, Lazio, Italia
Telefon
+39 06 686 8169