Accademia del Lusso

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Accademia del Lusso

SKOLE FOR MASSE & DESIGN

Accademia del Lusso School of Fashion & Design åpnet i 2005 med det spesifikke målet å tilby utdanning av høy kvalitet til unge som er interessert i å starte en karriere i mote- og designindustrien eller til fagpersoner som allerede jobber i sektoren som ønsker å forbedre eller oppdatere deres ferdigheter og kunnskaper.

Den pedagogiske metoden til School of Fashion & Design er basert på en innovativ tilnærming, med to læringsveier som er nært forbundet: den kreative tekniske banen rettet mot produksjon og den administrative banen dedikert til ledelse.

Den særegne undervisningsmetoden til Accademia del Lusso er også et resultat av ekspertisen og erfaringen til lærerstaben, som alle er etablerte fagpersoner innen forskjellige mote- og designfelt. Dette gjør at School of Fashion & Design kan tilby en tverrfaglig utdanning som kontinuerlig oppdateres og er godt knyttet til arbeidsmarkedet.

I tillegg har motekursene på Milanskolen for Fashion School of Fashion samarbeid med viktige bedrifter i bransjen tillatelse til å jobbe med pågående prosjekter eller prosjekter som allerede er implementert og for å fullføre sin utdanning med en svært læreriktig opplevelse som bare kan være garantert gjennom direkte kontakt med den profesjonelle verden.

Kurs tilbys

Master-kurs: Designet for studenter med bachelor eller høyere grad, og som ønsker å få en spesiell forberedelse som gjør at de kan oppfylle stillinger innen mote og luksus ledelse i prestisjefylte bedrifter over hele verden.

3-årige kurs: for de som har fullført sine videregående studier og som ønsker å gjennomføre et universitetsnivå kurs som gir dem en solid teoretisk og praktisk trening som trengs for å operere i mote og design industri.

Intensive 1-års kurs: For de som har fullført videregående eller universitetsstudier, og som ønsker å ta et intensivt kurs for å forbedre og fullføre sin eksisterende kunnskap for å bli en kompetent profesjonell og utvikle en karriere innen Mote og Design .

Kortsiktige kurs: Ideell for de som studerer eller jobber for tiden og ikke har tid til å tilegne seg et langsiktig kurs. De kan ses som en introduksjon til mote og ideell for alle profiler når de er basert på generelle oppfatninger, eller som forbedringskurs som passer for fagfolk når de fokuserer på bestemte områder innen sektoren.

Forberedende kurs: Disse foregår før begynnelsen av hvert studieår, og er tilgjengelig for de som allerede har inngått et mote- eller designkurs på Accademia del Lusso . Kursene forbereder studentene når det gjelder språkforbedring, gir dem viktige oppfatninger av mote og design, og tjener også til å hjelpe elevene med å integrere seg i deres nye miljø i Milano.


De viktigste grunnene til å studere ved Accademia del Lusso

  • 100% italiensk skole for mote og design
  • Maksimal klassestørrelse på 12 studenter for aktiv og dynamisk samhandling med lærere og for å få mest mulig ut av kurset
  • Lærerpersonalet består utelukkende av kvalifiserte fagfolk som for tiden jobber i mote og design sektorer for konstant overføring av oppdatert arbeidserfaring til studenter
  • Blended undervisningsmetode kombinerer teoriundervisning med praktiske erfaringer på feltet (workshops: eksterne besøk, seminarer av kjente mote- og designprofessorer, deltakelse i eksklusive arrangementer, prosjektarbeid basert på selskapsordrer, trendprognoser i europeiske hovedsteder)
  • Kurs utdannet direkte på engelsk av lærere, ingen tolkforstyrrende klasser
  • Utmerkede praktikoppgaver takket være solide linker med mote- og designvirksomheter innen luksussektoren, administrert av ADL Career Office
  • Luksusplassering på nr.5 på Via Montenapoleone, en av luksusverdenens viktigste gater
  • Studentstøttekontor gir assistanse i visum- og innvandringsprosedyrer og i å finne passende overnatting i Milano samt ivareta internasjonale studenter i alle aspekter av livet i Milano
  • Hovedformålet med ADLs kurs er å forberede og kvalifisere studenter for umiddelbar og vellykket oppføring i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked


Infrastruktur / undervisningsfasiliteter

Accademia del Lusso gir studentene profesjonelle verksteder og datamaskinlaboratorier utstyrt med iMac og den nyeste maskinvaren og programvaren. Skolen inkluderer også en ekte butikk med vinduer, mønstring og skreddersøm laboratorier, samt store plasser for fotografering og mote styling økter.


Utvalgte fakultet

Accademia del Lusso lærere er høyt kvalifiserte fagfolk som for tiden arbeider innen mote og design, og de fleste av dem lærer de utelukkende for ADLs studenter. Dette sikrer kontinuerlig overføring av oppdatert arbeidserfaring til studenter samt direkte kontakt med lærerbedrifter.


plasseringer

Karrierekontoret i Accademia del Lusso arbeider for å forbinde studenter med bedrifter for å skape gode muligheter for en internship som ofte blir åpninger for plassering. Dette effektive kontoret hjelper studenter i opprettelsen av CV og portefølje med det formål å utdanne dem til å stille jobbkrav og foreslå profiler på best mulig måte.


Topp rekrutteringsselskaper

Valentino, Prada, Fendi, Ralph Lauren, Salvatore Ferragamo, Bottega Veneta, LVMH, Hugo Boss, Vivienne Westwood, Ermenegildo Zegna, John Richmond, Krizia, L'Espresso, L'Oreal, Luxottica, Marina Rinaldi, Stefanel, Baci & Abbracci, OVS, +39 Manifacture, UPIM, 1. etasje, AB & COM, Aeffe, Agent Lux Venture, Alviero Martini, Antonio Marras, Barbara Giannelli, Be-Ma, Betty Blue, Brooks Brothers, Cashmira, Celine, Class Publishing, Colangelo, Columbus, Conde Nast, Corps et Ame, Datura, PEM Publishing, Emilù, Eres, Fabrizio Melzi, Fashionist, Franca Soncini, Francesco Scognamiglio, Fun and Fashion, Future Concept Lab, GF Service, Gianfranco Femzia, Gruppo Zannier, Guitar, Ileana Turrini, Info Draft , Ingenio, Insight Communication, JM Fashion & Advertising, Jonofui, Krizia, L'Autre Chose, Le Van Kim, Les Copains, Marlys mote, Martin Margiela, Matteo Sorbellini, Monica Leoni, Muse Magazine, Nardelli, Page Adv, Philippe Plein, Popai, Prime Donne, Ruffo, SP Management, Saatchi & Saatchi, Sabat ini, Salima Arfoudi, Schema, Scudrera, So jeans, Società Italia, Staff International, Studio Re, Studio Uno, Tosi Communication, Ulisse Barbi, Uragano studio, Urrà, Videolook, Vigevano 41, VW Consultin White Gallery, XT.

Steder

Milan

Address
Accademia del Lusso S.r.l.
Via Montenapoleone 5

20121 Milan, Lombardia, Italia