Ca' Foscari University of Venice

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Ca 'Foscari

Ca 'Foscari University of Venice ble opprinnelig etablert som Italias første handelsskole i 1868, og er nå en tverrfaglig institusjon som tilbyr et bredt spekter av studieprogrammer innen økonomi og ledelse, fremmedspråk, humaniora og naturvitenskap, og det er blitt et av landets topprangerte universiteter. Ca 'Foscari har en studentlegeme på 20.000 bachelorstudenter og 4000 studenter, og er vert for over 1000 utenlandske studenter hvert år.

Takket være beliggenheten i Venezia imponerende historiske sentrum, gir universitetet den unike og givende muligheten til å studere og utføre forskning i en av verdens vakreste byer, som representerer en sammenheng der kulturell tradisjon og intellektuell innovasjon kommer sammen.

Med et rykte for fremragende forskning, har det oppnådd flere av EUs ettertraktede Marie Curie-stipendier enn noen annen italiensk institusjon de siste årene, og i 2018 QS-fagrangeringen er Ca 'Foscari blant verdens topp 150 universiteter for moderne språk, i topp 200 for økonomi

Universitetet fremmer også en godt avrundet studieopplevelse ved å tilby en rekke studenttjenester og en rekke sportsaktiviteter og studentforeninger.

plassering

Ca 'Foscari Universitet ligger i den verdensberømte byen Venezia, et unikt bysentrum som ligger i en lagune på den nordøstlige kysten av Italia, som er direkte forbundet med Adriaterhavet.

Venezia er en by i nordøstlige Italia og hovedstaden i Veneto-regionen. Den er bygget på en skjærgård som ligger i en grunne lagune som består av over 100 øyer forbundet med gangbroer. Siden kanalene tar veien til veiene, beveger folk seg rundt i byen til fots og med båt. Faktisk er Venezia Europas største moderne bybilfri by.

Byen er preget av et vell av fantastisk historisk arkitektur og kunst fordi den historiske republikken Venezia var en blomstrende handelshavn og stor maritim kraft i middelalderen og renessansen, så noen av byens steder er inkludert på UNESCOs liste over verdensarvsteder .

I tillegg til en fargerik fortid, har Venezia en like levende gave, for det fortsetter å være et knutepunkt for samtidskunst og kultur.

Bor i det historiske sentrum av Venezia betyr å leve en miljøbevisst livsstil. På grunn av behovet for å gå de fleste steder, blir byens offentlige rom sosiale hubber. Faktisk er en av de mest etterlengtede øyeblikkene på en venetiansk studentdag den såkalte aperitivo i campo eller utendørs aperitiff: fra ettermiddag til sent på kvelden blir områder som Campo Santa Margherita og Erbarìa på Rialto til spillesteder hvor folk samles for å chatte og høre på musikk mens de drikker spritz og spiser cicchetti - den tradisjonelle lokale aperitif og snacks som Venezia er kjent for.

Studieopplevelse

Ca 'Foscari Universitet i Venezia studieoppdrag er delt inn i 8 avdelinger ansvarlig for forskning og undervisning aktiviteter av bachelor og mastergrad, 3 skoler og den prestisjetunge Collegio Internazionale (International College). Tre andre strukturer eksisterer sammen med disse:

· Ca 'Foscari Graduate School, som koordinerer Research Doctorates (PhDs);

· Ca 'Foscari Challenge School, som organiserer profesjonelle masterstudier (1. og 2. nivå) og andre muligheter for lederopplæring;

· Ca 'Foscari-skolen for internasjonal utdanning, som fremmer intensiv sommer- og høstkurs, orienteringsprogrammer, grunnårsprogrammer og andre ekstracurricular aktiviteter for italienske og internasjonale studenter.

Ca 'Foscari har dedikert til å gi studentene en stimulerende, konkurransedyktig og banebrytende utdanning, og har skapt et omfattende faglig nettverk av partneruniversiteter som strekker seg over hele verden, og som et resultat tilbyr den en rekke felles- og dobbeltbachelor- og mastergrader og har over 700 aktive internasjonale utvekslingsavtaler. Som en konsekvens av universitetets engasjement for å pleie et internasjonalt akademisk samfunn, tilbyr Ca 'Foscari også et betydelig antall studieprogrammer på engelsk.

Bachelorstudier i:

· Digital styring

· Filosofi, internasjonale og økonomiske studier

· Bedriftsøkonomi (Bedriftsøkonomi og ledelse)

· Økonomi og næringsliv (økonomi, markeder og finans pensum)

Masterstudier i:

· Global utvikling og entreprenørskap (Entrepeneurship Curriculum and Global Development Curriculum)

· Bevaringsvitenskap og teknologi for kulturarv

· Sammenlignende internasjonale relasjoner (Global Studies Curriculum)

· Informatikk (læreplan for dataanalyse og cybersikkerhet)

· Økonomi og økonomi (økonomi-QEM Curriculum / Finance Curriculum)

· Miljøvitenskap (Global Environmental Change Curriculum)

· Europeisk, amerikansk og postkolonialistisk språk og litteratur (Studieretning for engelskstudier / engelskstudier)

· Ledelse (Læreplan for innovasjon og markedsføring, Internasjonal styringsplan og regnskap og finansplan)

· Språkkunnskaper (Language Science Curriculum)

· Vitenskap og teknologi i bio- og nanomaterialer;

For å få en generell oversikt over alle studieprogrammer (både italiensk og engelsklærte), besøk denne siden

Studentfasiliteter og tjenester

Ca 'Foscari hovedcampus ligger i hjertet av Venezia historiske sentrum, men det har også flere campus på fastlandet. Det gir studentene bruk av 6 biblioteker, Skolen for internasjonal utdanning, utdanningsskolen og et språkstudentsenter. Det har også utstillingsplasser, et teater, et idrettssenter og kantiner.

Ca 'Foscari bistår studenter i hele sin karriere ved å tilby en rekke lån, stipend og stipendier gjennom Finanshjelpskontoret. Skreddersydd støtte er tilgjengelig for internasjonale studenter, studenter som arbeider og studenter med funksjonshemninger.

Den internasjonale velkomstenheten tilbyr et bredt spekter av tjenester til internasjonale støttemottakere, for eksempel veiledning og assistanse for innskrivingsprosedyrer, anerkjennelse av faglige kvalifikasjoner, visumansøgningsprosess, oppholdstillatelse, studenttjenester, helseproblemer og transport.

stipend

For å styrke tilstedeværelsen av internasjonale studenter og å berike sitt globale samfunn, tilbyr Ca 'Foscari talentfulle internasjonale studenter økonomisk bistand i to former:

• Avgift for studieavgift - Full fritak fra betaling av universitetsopplæring og avgifter

• Engangs stipendier på 5.000 EUR / hver

For mer informasjon, vennligst besøk nettsiden

Overnatting:

Ca 'Foscari boligkontor er en tjeneste for italienske og internasjonale studenter, forskere, professorer og administrativt ansatte som kommer til å studere eller jobbe i Ca' Foscari. Det gir nyttig informasjon og kontakter for å finne passende og praktiske overnattingsløsninger i Venezia og i nærområdet.

For mer informasjon, vennligst besøk nettsiden .

Velkommen Enhet

Velkomstdelen tilbyr et bredt spekter av tjenester dedikert til internasjonale studenter og fakultet, for eksempel veiledning / informasjon om og assistanse med anerkjennelse av faglige kvalifikasjoner, visum søknadsprosessen og innmeldingsprosedyrer. Det gir også generell informasjon om universitetets studenttjenester, økonomisk bistand, boliger, helsetjenester og transport.

For mer informasjon, vennligst besøk nettsiden .

Språk senter

Senteret tilbyr fremmedspråkskurs på engelsk, fransk, russisk, spansk og tysk på ulike nivåer.

kantiner

Universitetet har kantiner på mange steder, både i det historiske sentrum av Venezia og på fastlandet campusene i Mestre, Marghera og Treviso.

Utgående mobilitetsmuligheter

Takket være over 650 samarbeidsavtaler mellom internasjonale universiteter og Ca 'Foscari, kan du tilbringe litt tid på å studere utenlands i over 70 land over hele verden . Det internasjonale kontoret fremmer den utadvendte mobiliteten til Ca 'Foscari-studentene ved å delta i de ledende internasjonale mobilitetsprogrammene, utvikle relasjoner med utenlandske vertsuniversiteter og bedrifter, og gi incentiver til deltakelse av alle medlemmer av universitetssamfunnet.

For mer informasjon, vennligst besøk nettsiden

Karrierehjelp

Karrierekontoret arrangerer praktikplasser og arbeidsplasser både i Italia og utlandet. Det utfører også karrieremessige messer, rekrutteringstasjoner og workshops for å hjelpe nåværende studenter og nyutdannede til å skaffe seg de faglige ferdighetene de trenger for å være konkurransedyktige på arbeidsmarkedet.

For mer informasjon, vennligst besøk nettsiden .

Karrieredag

Karrieredag ​​er en hel dagsaktivitet dedikert til rekruttering, hvorunder studenter og nyutdannede kan møte lederne av de deltakende selskapene og bli kjent med arbeidsverdenen. Studentene kan besøke tribunene av selskaper, distribuere sine CVer, delta i intervjuer og få informasjon om de faglige mulighetene og karrierealternativene som er åpne for dem. Karriere Dag innebærer også en rekke workshops, seminarer og bedriftspresentasjoner.

Studentliv

Få andre universiteter tilbyr mulighet til å studere og utføre forskning i en av verdens vakreste byer. I Ca 'Foscari er kulturtradisjon og intellektuell innovasjon i stand til å komme sammen.

Studere ved Ca 'Foscari gir deg mulighet til å studere og bo i en helt unik by, hvor du kan vandre i flere timer og til og med nyte å gå seg vill, ta en Spritz i en av de vakreste torgene i Venezia, besøke verdensberømte museer og utstillinger, reise med båt gjennom de mindre øyene i lagunen, nyt Lido-strendene og smak på deilig mat.

Universitetet organiserer også mange kulturelle arrangementer for å bringe studenter og ansatte sammen i en by som er som ingen andre, et sted hvor fortid møter innovasjon og din tørst av kunnskap stimuleres av mange tiltak. Bor i Venezia er levende kunst, arkitektur, utvikling, forskning, oppmerksomhet til miljøet og oppdage gamle tradisjoner og forskjellige kulturer.

Videre garanterer Ca 'Foscari studentene en godt avrundet studieopplevelse ved å tilby et stort utvalg av sportsaktiviteter og studentforeninger:

Erasmus Student Network (ESN) - Med over 12 000 medlemmer fra 36 land støtter Erasmus Student Network og fremmer internasjonalt nettverk ved å gi studentene muligheter for kulturell forståelse og selvutvikling i henhold til prinsippet om studenter som hjelper studenter.

· Universitetssportsenteret (CUS) - CUS tilbyr studentene muligheten til å delta i et bredt spekter av sport takket være sine fasiliteter i det historiske sentrum av Venezia.

· Radio Ca 'Foscari - Laget av studenter av Ca' Foscari, Universitetets online radiostasjon er et utrolig populært kommunikasjonsmiddel. Interessante studenter kan ta del i operasjonen på grunnlag av deres individuelle ferdigheter og erfaring.

· Universitetskor og orkester - I over 25 år har Ca 'Foscari's kor og orkester tilbudt studentene muligheten til å utforske og fremme sin kjærlighet til musikk. Gruppens repertoarer endres fra år til år og spenner fra middelalder til moderne stykker.

· Shylock University Theatre Center (CUT) - Shylock er en kulturell forening som skal fremme teknisk-kunstnerisk innovasjon innen teatralske prestasjoner. Det organiserer opplærings- og eksperimentelle verksteder, vertskap for å besøke produktioner og viser, og utfører forskning og produksjonsprosjekter.

Kontakt

· E-postadresse prospective.students@unive.it

· Facebook

· Twitter

· Instagram - @studentlifeinvenice

· Instagram - Ca 'Foscari Offisiell side

· LinkedIn

· YouTube

Steder

Metropolitan City of Venice

Address
Dorsoduro,3246
30123 Metropolitan City of Venice, Veneto, Italia