Ca' Foscari University of Venice

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

OM CA 'FOSCARI

Opprinnelig etablert som Italias første handelshøyskole i 1868, er Ca 'Foscari University of Venice nå en tverrfaglig institusjon som tilbyr et bredt spekter av studieprogrammer innen økonomi og ledelse, moderne språk, humaniora og vitenskap.

Ca 'Foscari er rangert som nummer tre i Italia for fremragende forskning , og det har tjent så mange av de ettertraktede EU-kommisjonen Marie Curie stipendier at det er et av Europas ti mest suksessrike universiteter i denne forbindelse. Globalt plasserer QS World University Rankings Ca 'Foscari blant de 100 beste universitetene for moderne språk, de 150 beste for historie, de beste 200 for lingvistikk og geografi, og de 250 beste for økonomi og økonometri og regnskap og økonomi.

Ca' Foscari main building - grand CanalCa 'Foscari hovedbygning - Grand Canal

Ca 'Foscari er basert i den imponerende byen Venezia. Med kanaler og båter i stedet for gater og biler har denne byens virkelig unike historiske sentrum vært et levende sted for kulturell og økonomisk utveksling i over et årtusen, og skjønnheten i kunst og arkitektur har gjort den til et UNESCOs verdensarvliste. Takket være den stimulerende kulturarven fra dens dynamiske kosmopolitiske kontekst, er Ca 'Foscari preget av det synergetiske skjæringspunktet mellom tradisjon og intellektuell innovasjon , og tilbyr studenter og professorer den unike givende muligheten til å lære og jobbe i en av verdens mest bemerkelsesverdige byer.

138857_48705456207_608cf69535_h.jpgCa 'Foscari internasjonale studenter

Ca 'Foscari har omtrent 23 000 studenter og er vert for over 1300 internasjonale studenter hvert år . I den faste troen på at høyere utdanning og banebrytende forskning må være både nyskapende og internasjonal, har universitetet smidd et omfattende akademisk nettverk av partneruniversiteter som spenner over hele verden , slik at det kan tilby en rekke felles og doble bachelor- og mastergrader og over 700 aktive utvekslingsavtaler med institusjoner over hele verden. Ca 'Foscari forbereder også studentene på den konkurransedyktige globale arbeidsplassen og fremmer et internasjonalt inkluderende akademisk samfunn ved å tilby studieprogrammer undervist på engelsk på både lavere og høyere nivå.

138870_22296930645_980618ab36_h.jpgMøt forelesere fra hele verden - Aula Baratto, hovedbygningen i Ca 'Foscari

PLASSERING

Ca 'Foscari University ligger i den verdensberømte byen Venezia, et unikt bysentrum som ligger i en lagune på den nordøstlige kysten av Italia, som har direkte forbindelse til Adriaterhavet.

Venezia er en by i det nordøstlige Italia og hovedstaden i Veneto-regionen. Den er bygget på en skjærgård som ligger i en grunne lagune som omfatter over 100 øyer forbundet med gangbroer. Siden kanaler inntar veiene, beveger folk seg rundt i byen til fots og med båt. Faktisk er Venezia Europas største moderne byfri bilfri by.

Byen er preget av et vell av fantastisk historisk arkitektur og kunst fordi den historiske republikken Venezia var en blomstrende handelshavn og stor maritim kraft i middelalderen og renessansen, så noen av byens steder er inkludert på UNESCOs liste over verdensarvsteder .

I tillegg til en fargerik fortid har imidlertid Venezia en like levende nåtid, for den fortsetter å være et knutepunkt for samtidskunst og kultur .

Å bo i det historiske sentrum av Venezia betyr å leve en miljøbevisst livsstil. På grunn av behovet for å gå de fleste steder, blir byens offentlige rom sosiale knutepunkter. Faktisk er et av de mest etterlengtede øyeblikkene på en venetiansk studentdag den såkalte aperitivo in campo eller utendørs aperitiff: fra ettermiddag til sent på kvelden blir områder som Campo Santa Margherita og Erbarìa ved Rialto til steder hvor folk samles for å prate og høre på musikk mens de drikker spritz og spiser cicchetti - den tradisjonelle lokale aperitiffen og snacksen som Venezia er kjent for.

138871_47432363912_d26055526d_o.jpg

STUDIEOPPLEVELSE

Ca 'Foscari University of Venice studietilbud er delt inn i 8 avdelinger som er ansvarlige for forsknings- og undervisningsaktiviteter på bachelor og master , 3 skoler og den prestisjetunge Collegio Internazionale (International College). Tre andre strukturer eksisterer ved siden av disse:

 • Ca 'Foscari Graduate School, som koordinerer forskningsdoktorgrad (PhD).
 • Ca 'Foscari Challenge School, som organiserer profesjonelle masterprogrammer (1. og 2. nivå) og andre muligheter for lederutdanning.
 • Ca 'Foscari School for International Education, som fremmer intensive sommer- og høstkurs, orienteringsprogrammer, grunnleggingsårsprogrammer og andre fritidsaktiviteter for italienske og internasjonale studenter.

Ca 'Foscari er dedikert til å gi studentene en stimulerende, konkurransedyktig og banebrytende utdanning, og har skapt et omfattende akademisk nettverk av partneruniversiteter som spenner over hele verden, og som et resultat tilbyr det en rekke felles og doble bachelor- og mastergrader og har over 700 aktive internasjonale utvekslingsavtaler . Som en konsekvens av universitetets engasjement for å pleie et internasjonalt akademisk samfunn, tilbyr Ca 'Foscari også et betydelig antall studieprogrammer undervist på engelsk.

UTGÅENDE MOBILITET

Takket være over 700 samarbeidsavtaler mellom internasjonale universiteter og Ca 'Foscari, kan du bruke litt tid på å studere i utlandet i over 70 land over hele verden . Det internasjonale kontoret fremmer den utgående mobiliteten til Ca 'Foscari-studenter ved å delta i de ledende internasjonale mobilitetsprogrammene, utvikle relasjoner med utenlandske vertsuniversiteter og selskaper, og gi insentiver for deltakelse av alle medlemmer av universitetssamfunnet.

For mer informasjon, besøk nettsiden .

138866_30277532680_7a333ff723_k.jpg

STUDENTLIV

Få andre universiteter tilbyr muligheten til å studere og utføre forskning i en av verdens vakreste byer, en veldig unik by, hvor du kan vandre i timevis og til og med nyte å gå deg vill, ta en Spritz på et av Venezias vakre torg, besøk verdensberømte museer og utstillinger, reise med båt gjennom de mindre øyene i lagunen, nyt Lido-strendene og smake på deilig mat.

På Ca 'Foscari er kulturell tradisjon og intellektuell innovasjon i stand til å komme sammen: å bo i Venezia er levende kunst, arkitektur, utvikling, forskning, oppmerksomhet på miljøet og oppdagelse av gamle tradisjoner og forskjellige kulturer.

Videre garanterer Ca 'Foscari studentene en godt avrundet studieopplevelse gjennom å tilby et stort utvalg av sportsaktiviteter og studentforeninger :

 • Erasmus Student Network (ESN) - Med over 12 000 medlemmer fra 36 land, støtter og promoterer Erasmus Student Network nettverket internasjonalt nettverk ved å gi studentene muligheter for kulturell forståelse og selvutvikling i henhold til prinsippet om studenter som skal hjelpe studentene.
 • University Sports Center (CUS) - CUS tilbyr studentene muligheten til å delta i et bredt utvalg av idretter takket være fasilitetene i det historiske sentrum av Venezia.
 • Radio Ca 'Foscari - Universitetets nettradiostasjon er laget av studenter ved Ca' Foscari, og er et utrolig populært kommunikasjonsmiddel. Interessante studenter kan ta del i driften av dem på grunnlag av deres individuelle ferdigheter og erfaringer.
 • University Choir and Orchestra - I mer enn tjuefem år har Ca 'Foscari sitt kor og orkester tilbudt studentene muligheten til å utforske og fremme sin kjærlighet til musikk. Gruppenes repertoarer endres fra år til år og spenner fra middelalder til samtidige stykker.
 • Shylock University Theatre Center (CUT) - Shylock er en kulturforening som tar sikte på å fremme teknisk-kunstnerisk innovasjon innen teaterforestillinger. Den organiserer opplæring og eksperimentelle workshops, er vert for besøkende produksjoner og show, og gjennomfører forsknings- og produksjonsprosjekter.

I tillegg, hvis du velger å bo i Venezias historiske sentrum, vil du sikkert like å bo lokalt og bærekraftig takket være det faktum at avstander er håndterbare og det ikke er biler eller trafikk å konkurrere med.

141168_Immagine1.jpg

STUDENTFASILITETER OG TJENESTER

Ca 'Foscaris hovedcampus ligger i hjertet av Venezias historiske sentrum, men det har også flere studiesteder på fastlandet .

Det gir studentene bruk av:

 • 6 biblioteker,
 • skolen for internasjonal utdanning,
 • den utdannede utfordringsskolen,
 • et språkstudiesenter: Senteret tilbyr fremmedspråkkurs på engelsk, fransk, russisk, spansk og tysk på forskjellige nivåer.
 • utstillingsområder,
 • et teater,
 • et sportssenter,
 • kantiner: Universitetet har kantiner mange steder, både i det historiske sentrum av Venezia og på fastlandscampusene i Mestre, Marghera og Treviso,
 • studentforeninger
 • studentkontorer: f.eks. Den internasjonale velkomstenheten tilbyr et bredt spekter av tjenester for internasjonale støttemottakere, for eksempel veiledning og assistanse for påmeldingsprosedyrer, anerkjennelse av akademiske kvalifikasjoner, visumsøknadsprosessen, oppholdstillatelse, studenttjenester, helseproblemer og transport. For mer informasjon, besøk nettsiden .

138868_48725319338_9bc415f3b1_h.jpg

Ca 'Foscari bistår studenter gjennom hele universitetskarrieren ved å tilby en rekke lån, tilskudd og stipendier gjennom Financial Aid Office. Skreddersydd støtte er tilgjengelig for internasjonale studenter, studenter som jobber og studenter med funksjonsnedsettelser.

stipender

For å styrke tilstedeværelsen av internasjonale studenter og for å berike det globale samfunnet, tilbyr Ca 'Foscari talentfulle internasjonale studenter økonomisk støtte i to former:

 • studieavgiftsfritak - full fritak fra betaling av universitetsundervisning og avgifter
 • engangsstipend på 5000 EUR / hver

For mer informasjon, vennligst besøk nettsiden

138867_24540954405_f9914d3d19_h.jpg

En av studentenes biblioteker

OVERNATTING

Ca 'Foscaris boligkontor er en tjeneste for italienske og internasjonale studenter, forskere, professorer og administrativt personale som kommer for å studere eller jobbe ved Ca' Foscari. Det tilbyr nyttig informasjon og kontakter for å finne passende og praktiske overnattingsløsninger i Venezia og i nærheten.

For mer informasjon, vennligst besøk nettsiden .

KARRIERESTØTTE & KARRIEREDAG

Karriere-kontoret arrangerer praksisplasser og arbeidsplasser både i Italia og i utlandet, det gjennomfører også karrieremesser, rekrutteringsstasjoner og workshops for å hjelpe nåværende studenter og nyutdannede til å tilegne seg de profesjonelle ferdighetene de trenger for å være konkurransedyktige i arbeidsmarkedet.

For mer informasjon, besøk nettsiden .

Karrierdagen er en heldagsbegivenhet dedikert til rekruttering der studenter og nyutdannede kan møte lederne for de deltakende selskapene og bli kjent med arbeidsverdenen. Studentene kan besøke bedriftene til selskaper, distribuere CV-ene sine, delta i intervjuer og tilegne seg informasjon om de profesjonelle mulighetene og karrieremulighetene de har. Karrierdagen innebærer også en rekke workshops, seminarer og firmapresentasjoner.

138869_47563963651_3ed3fde129_h.jpg

Steder

Venezia

Address
Linguistic Campus
Dorsoduro, 3246

30123 Venezia, Veneto, Italia

Venezia

Address
Linguistic Campus
Ca' Cappello San Polo 2035, Calle del Magazen

30125 Venezia, Veneto, Italia

Venezia

Address
Economic Campus
San Giobbe, Cannaregio 873

30121 Venezia, Veneto, Italia

Venezia

Address
Humanistic Campus
Malcanton Marcorà, Dorsoduro 3484/D

30123 Venezia, Veneto, Italia

Venezia

Address
Scientific Campus
Via Torino 155

30170 Venezia, Veneto, Italia

Treviso

Address
Treviso Campus
Palazzo San Paolo, Riviera Santa Margherita 76

31100 Treviso, Veneto, Italia

Roncade

Address
H-Campus
Via Sile 6

31056 Roncade, Veneto, Italia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss