EMOTION

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvem vi er

UPO ( www.uniupo.it ) er en offentlig universitet som har 15 000 studenter, 400 professorer / forskere og 300 administrativt og støttepersonell. Det tilbyr 19 grunnkurs (BA / BSc), 12 2-årige grunnkurs (MA / MSc), 5 Syklus Grader (MA / MSc), 3 Ph.D. programmer samt en mengde høyere utdanningskurs. For tiden er det 9 avtaler for fellesprogrammer med europeiske universiteter, inkludert de europeiske mastergradene i narkotika- og alkoholstudier (EMDAS) finansiert av EU-kommisjonen. Universitetet har nylig blitt rangert 5 th av 31 mellomstore universiteter i 2017 av den nasjonale byrået for vurdering av kvalitet for sin forskning. UPO er for tiden involvert i 21 FP7-prosjekter (1 ERC-stipend) og 9 H2020-prosjekter (2 som koordinator).118634_img2.jpg

Institutt for farmasøytiske vitenskap, DSF ( www.dsf.uniupo.it ) består av 35 medarbeidere og fokuserer sin forskning og opplæring mål rundt narkotika, kosmetikk og nutraceuticals, fra benk til nattbord. Det tilbyr en grad i farmasi, en grad i kjemi og farmasøytiske teknologier og et masterprogram i regulatorisk vitenskap og markedsadgang. Dens forskere de siste 3 årene har sikret to tilskudd fra EU: TriforC (Prof. Appendino, i det naturlige produktområdet) og Foodintegrity (i nutraceutical field). Den har over 100 avtaler med farmasøytiske og kosmetiske næringer for utstationeringer. For tiden er det 5 spin-off generert av avdelingen.

UMH ( www.umh.es/ ) er et offentlig universitet dedikert til opplæring av studenter og studenter. I den femte utgaven av U-rangering av spanske universiteter produsert av BBVA Foundation og Valencian Institute of Economic Research (IVIE), har UMH den femte posisjonen i rangeringen av beste spanske universiteter.

Institutt for molekylær og cellulær biologi , IBMC ( ibmc.umh.es/ ) driver et tverrfaglig translasjonsprogram for fortreffelighet på molekylært og cellulært nivå med sikte på å identifisere, validere og utvikle bioaktive molekyler med anvendelse innen bioteknologi og helse. For å nå sitt mål har IBMC all støtte til entreprenøraktiviteter gjennom Quorum Foundation i Scientific Park. Videre har instituttet samlet flere teknologiske plattformer: i) Biologisk High Throughput Screening Platform; ii) Molekylærmodelleringsplattform; iii) Skin Research Platform (SRP), et offentlig-privat initiativ som har som mål å gjennomføre molekylær og cellulær forskning i alle aspekter relatert til hud for å utvikle teknologisk avanserte produkter og tjenester innen det kosmetiske og dermatologiske feltet.118635_img1.jpg

IBMC-forskergruppene er internasjonalt konkurransedyktige, med en utmerket produktivitet også når det gjelder patentsøknader og etablering av Spin-off-selskaper. I de siste fem årene har IBMC oppnådd ressurser som er verdsatt til € 1,5 millioner i gjennomsnitt, hovedsakelig fra National Plan for R

UNAMUR (www.unamur.be) tilbyr over 40 forskjellige programmer på bachelor-, master- og doktorgradsnivå, og gleder seg over 7000 studenter i seks fakulteter: kunst, juridikk, økonomi, samfunnsvitenskap og bedriftsøkonomi, datavitenskap, medisin og vitenskap. Forskning er utviklet i 11 tverrfaglige forskningsinstitutter som er aktive innen kunst, lov, samfunnsfag og ekspertvitenskap, medisin og datavitenskap. Det utmerker seg spesielt innen sektorer som helsevitenskap (senesenhet, trombose, miljøgiftighet, kreft), vitenskap og teknologi ( nanoteknologi og nanotoksikologi, overflatebehandlinger, nye materialer og fornybare energikilder, biophotonics, komplekse systemer, mobilitet, programvareteknologi) og humaniora (utviklingsøkonomi, lingvistikk av tegnspråk, informasjon, lov og samfunn). Forskningsaktiviteter lytter til toppmoderne vitenskapelig utstyr gruppert i 8 teknologiplattformer og forskere utvikler inter- og tverrfaglige prosjekter som innebærer grunnleggende og anvendt forskning. UNamur er involvert i en rekke forskningsprosjekter finansiert av EU, Federal State, regioner og Wallonia Brussels Federation.118636_img4.jpg

Institutt for biomedisinsk vitenskap (www.unamur.be/en/med/mbi) består av 34 ansatte. Forskningsgruppene er en del av NARILIS, Namurforskningsinstitutt for biovitenskap, og fokuserer på ikke-klinisk og translationell forskning innen molekylær og cellulær biologi. Institutt for biomedisinsk vitenskap gir følgende programmer: Én bachelor siden 1997 (nr 577), en master 60 siden 2014 (nr 578), en master 120 siden 2012 (nr 579) og et universitetsbevis i regulatoriske saker av Helseprodukter siden 2016 (nr 1834). Masterprogrammene er fullt utdannet på engelsk siden 2014.

Institutt for biomedisinsk vitenskap har sendt ARES forespørselen om å gi 2019 tverrfaglige programmer innen ikke-klinisk og klinisk forskning og datahåndtering. Disse masterprogrammene vil også bli fullt ut lært på engelsk. I avventning av ARES-godkjenning skal vi i 2019 gi følgende nye programmer: en master 120 i preklinisk forskning, klinisk forskning og datahåndtering.

118637_img3.jpg

HU ( www.hu-berlin.de/en/about/humboldt-universitaet-zu-berlin ) er et offentlig universitet som har 32 553 studenter (unntatt Charité) og 189 studiepoeng, 424 professorer, 2 012 forelesere / assistenter. I 2015 plasserte Times Higher Education World Reputation Rankings Humboldt-Universität blant verdens 50 beste universiteter (posisjon 41). På konkurransefronten i Tyskland har det internasjonale, tverrfaglige forsknings- og læringsfokuset sikret HU en ledende posisjon i Excellence Initiative fra tyske nasjonale og regionale myndigheter.

Historien om Charité Universitätsmedizin ( www.charite.de/ ) går tilbake til 1710 med etablering av karantene for pestofre, like utenfor Berlins bygrenser. I 1997/1998 ble det fusjonert med medisinsk fakultet for Humboldt Universität og Virchow-Klinikum ved Freie Universität for å danne Universitätsklinikum Charité, Medizinische Fakultät der Humboldt-Universität zu Berlin, og dermed bli en av Europas største klinikker . Charité ligger i 4 universiteter og har over 100 klinikker. For tiden er over 7000 studenter (1300 fra utlandet) innskrevet på Charité. Charité tilbyr 7 hovedkurs: cerebrovaskulær medisin, molekylærmedisin, forbrukershelsetjeneste, toksikologi, internasjonal helse, helsefaglig utdanning, medisinsk nevrovitenskap.

Ved Institutt for Dermatologi, Venerologi og Allergologi ( internasjonal-helse-pleie.charite.de/en/behandling_spektrum/behandling ) av mer enn 80 leger dekker hele disiplinen. Det er en av de ledende dermatologiske fasilitetene over hele verden og er sterkt involvert i menneskelig forskning og i kliniske studier.

Steder

Novara

Address
Largo Guido Donegani,2
28100 Novara, Piemonte, Italia

Elche

Address
Avinguda de la Universitat d'Elx,s/n
03202 Elche, Valencian Community, Spania

Namur

Address
Rue de Bruxelles,61
5000 Namur, Vallonien, Belgia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss