Free University of Bozen-Bolzano

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Det Free University of Bozen-Bolzano ble grunnlagt i 1997. Vårt universitet har et sterkt internasjonalt perspektiv, som bekreftet av sine flerspråklige kurs (tysk, italiensk, engelsk og latinsk) og det høye antallet studenter og lærere fra utlandet.

Universitetet har fem fakulteter, og en høy andel av forelesere (35%) og studenter (17%) kommer fra utlandet og de studerer, underviser og forsker innen økonomi, naturfag, ingeniørfag, samfunnsvitenskap, utdanning og design . Vi har 4.100 studenter registrert på mer enn 30 bachelor og høyere grad kurs .

I nasjonale rangeringer, når våre universitet toppposisjoner hvert år. I 2018 har det italienske forskingssenteret for samfunnsfag Censis for fjerde år på rad rangert vårt universitet som nummer ett blant mindre private universiteter (mindre enn 5000 studenter). Vi står også høyt på internasjonale rangeringer, spesielt under kategoriene 'internasjonalisering', 'studenttilfredshet' og 'praksisorientert'.

De lærte modulene som tilbys og våre forskningsprosjekter er knyttet til internasjonale og interregionale nettverk. For eksempel, i Euregio-prosjektet, samarbeider vi med universitetene i Innsbruck og Trento, og vi er forpliktet til å nå toppkvalitetskrav.

Still oss et spørsmål på WhatsApp

Steder

Bolzano

Address
Free University of Bozen-Bolzano
Universitätsplatz 1 Piazza Università 1

39100 Bolzano, Trentino-Syd-Tirol, Italia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss