Haute Future Fashion Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ACADEMY

Høyere Academy of Fashion og Design (HFFA) - en nyskapende utdanningsinstitusjon som utdanner spesialister på høyeste nivå innen mote Suite, haute couture og konseptdesign.

Akademiet ble stiftet i Milan - en anerkjent verden hovedstaden i mote og design. Formålet med Academy - trene en ny generasjon av kreative regissører (art director) og ledere på strategisk ledelse i Suite.

Avant-garde metode for undervisning ved Academy of endringer tilnærming til fremtidig utvikling av tverrfaglig utdanning og er rettet mot videreføring av tradisjoner førsteklasses håndverk «Made in Italy».

METODE HFFA

På grunn av de stadig skiftende krav i prosessen med å skape mote, førsteklasses håndverk og kunstneriske uttrykk igjen i dag på høyde. HFFA metoden gir elevene riktig culturological base og bærekraftig design ferdigheter av den kreative prosessen som helt sikkert vil gå inn i systemet av mote og oppnå suksess.

Integrerte innovative akademisk pensum, og etablerte relasjoner med ledende organisasjoner og merker av moteindustrien tillate HFFA bli et kompetansesenter for studenter og et referansepunkt for bedrifter som ønsker å investere i moderniseringen av denne strategiske sektoren.

CAMPUS

Campus HFFA ligger i det historiske sentrum av Milano, kun få skritt fra Duomo og Via Montenapoleone (den berømte "Fashion Square"), opptar en strategisk posisjon blant kontorene til motehus og butikker. The Academy ligger i veggene i den berømte Institute SIAM (Society of Arts and Crafts) - en av de eldste utdanningssentrene i italiensk, som ble grunnlagt i 1838, før den nasjonale samlingen av Italia. SIAM har alltid oppmuntret nye ideer og oppfinnelser, og gjort en enorm bidrag til utviklingen av både Milan og hele landet.

I tillegg til de gamle romerske murene, bygging areal på mer enn 5000 m² er andre viktige historiske og kulturelle verdier, herunder forbløffende Assembly Hall, som arrangerer foredrag HFFA, og den berømte biblioteket heter Carlo Cattaneo, som har mer enn 6.500 bøker og manuskripter, siden det attende århundre. Det er en reell kulturell oase i hjertet av byen med to store komfortable greened gårdsplass og en terrasse med panoramautsikt. Her er alt gjennomtenkt for maksimal komfort for studenter.

Akademiet er åpen 08.00 til til 22,00 og gir store muligheter for sosialisering, ubegrenset tilgang til klasserommet, Mac-maskiner med nødvendig programvare og høyhastighets internett via Wi-Fi.

Klasserom og laboratorier

I klasserom, utstyrt med Mac-datamaskiner og gratis Wi-Fi, takket være en vellykket kombinasjon av design og teknologi for å skape en koselig arbeidsatmosfære.

I tillegg til undervisningsrom, og gir spesialiserte laboratorie klasser - Atelier, Perfume Laboratory og studio lyddesign. Øvingar utført av høyt kvalifiserte spesialister til å hjelpe bli kjent med teknologi og utstyr.

BIBLIOTEK mote og design

I tillegg til det gamle biblioteket for Institute of Society of Arts and Crafts (SIAM), har Akademiet sin egen omfattende bibliotek av mote og design. Mer enn seks millioner bøker og publikasjoner fra gamle manuskripter til de nyeste publikasjonene er alltid tilgjengelig for forskning eller ny informasjon både for studenter og fagfolk.

MOBILE tjenester for studenter

HFFA er den første Academy of Higher Education, som har en innovativ mobil information management system. Faktisk, gjennom bruk av applikasjoner for smarttelefoner og nettbrett, elevene alltid ha for hånden de siste nyhetene om kursene, planlegge klasser og klasserom. Til enhver tid, selv etter endt utdanning, kan du få ekstern tilgang til materialene i vår Virtual Library: bøker, tekst, lærebøker, tidsskrifter og annen informasjon ..

Steder

Milan

Address
Via Santa Marta, 18
20123 Milan, Lombardia, Italia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss