Les den offisielle beskrivelsen

Florence har en av verdens viktigste kunstneriske og kulturelle arv, men det er også en by med en lang historie i italiensk design.

Det ligger i hjertet av en region hjem til store produksjon fortreffelighet som har gitt Florence en misunnelsesverdig internasjonalt omdømme i felt som spenner fra mote og kunstnerisk håndverk til design og teknologisk innovasjon.

I et slikt enestående sted for de som ønsker å forfølge samtidskunst og innovasjon, fokuserer IED på metoder for å øke nytten av sammenflettingen lokal ekspertise med alle de forskjellige kulturene opplevde.

Den dydige forholdet mellom høy kvalitet kunstnerisk håndverk og industri er en tradisjonell funksjon av kvaliteten på produksjonen i Firenze og omegn.

IED Florence representerer dette spesielle forholdet som, når den brukes til trening, oversetter til å blande alle disse ferdigheter-både gamle og contemporary- som er på grunnlag av nye yrker.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Italiensk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

IED – Istituto Europeo di Design Florence

utgave - The Master in Fashion Business er designet for fagfolk og kandidater som ønsker å skaffe seg høyt nivå ferdigheter i ny teknologi som brukes til motekommunikasj ... [+]

DENNE KURSEN HOLDES I ENGLISH SPRÅK.

8. utgave - The Master in Fashion Business er designet for fagfolk og kandidater som ønsker å skaffe seg høyt nivå ferdigheter i ny teknologi som brukes til motekommunikasjon. Modemottak takket være Pitti-begivenhetene, er Florence anerkjent som verdens sentrale italienske moteindustri og hele produksjonsprosessen, fra råmaterialet til det viste moteobjektet. Kurset integrerer avansert teknologi, tradisjonelle teknikker og håndverk til fordel for innovative produkter og kommunikasjonstjenester. Dessuten er Sara Maino (Vogue Italia Senior Editor) den vitenskapelige koordinator av skolen.

Karrieremuligheter

På slutten av mesteren kan Fashion Business Manager jobbe for motehendelser, PR, moteforetak, reklame og pressekontorer. Studentene kan finne en jobb som Brand Expert, Fashion Promoter, Fashion Marketing Expert, Creative i reklame og konsulent for nye medier.... [-]

Italia Firenze
Februar 2020
Engelsk
Heltid studier
10 måneder
Campus
Les mer på norsk
IED – Istituto Europeo di Design Florence

utgave - Master kurset i Arts Management er et 11-måneders full-immersion tverrfaglig kurs, som virkelig er omtalt av en unik rundtliggende formel. Studieplanen finner s ... [+]

DENNE KURSEN HOLDES I ENGLISH SPRÅK.

8. utgave - Master kurset i Arts Management er et 11-måneders full-immersion tverrfaglig kurs, som virkelig er omtalt av en unik rundtliggende formel. Studieplanen finner sted i tre forskjellige prestisjefylte steder, Firenze, Roma og Venezia, for å engasjere elevene i en stor omgang med samtidskunst, med fokus på fremtidens arbeidsplasser.

Master kurset bygger en sentral figur for livet til kulturinstitusjoner som håndterer kunstprosjektledelse. Denne profesjonelle er i stand til å identifisere nyskapende innhold, strukturere en omfattende arrangementskalender, planlegge og utvikle fundraising hendelser og ressursforvaltning.

Karrieremuligheter... [-]
Italia Firenze
Februar 2020
Engelsk
Heltid studier
11 måneder
Campus
Les mer på norsk
IED – Istituto Europeo di Design Florence

Fra merkevarebyggingsteknikker til servicedesign er målet om masteropplæringen i Brand Design og Management: mat, vin og turisme å hjelpe studenter og unge fagfolk til å ... [+]

DENNE KURSEN HOLDES I ENGLISH SPRÅK.

Hva betyr det å skape og administrere et merke i næringsmiddelindustrien? Hvordan markedsføre et vinbedrift og jobbe med sin identitet? Hvordan integrere turisme i alt det?

Fra merkevarebyggingsteknikker til servicedesign er målet om masteropplæringen i Brand Design og Management: mat, vin og turisme å hjelpe studenter og unge fagfolk til å utvikle sine ferdigheter som fremtidige ledere innen horecaindustrien, integrere matvin og turisme inn i livsstil tilbud.

Kurset, som holdes i Firenze og Barcelona, ​​gir transversale ferdigheter innen servicedesign på gjestfrihet og turisme, med et spesielt fokus på mat i Barcelona og en vertikal utforskning av vinsektoren i Firenze.... [-]

Italia Firenze
Februar 2020
Engelsk
Heltid studier
11 måneder
Campus
Les mer på norsk

IED Florence campus

Unraveling fashion, a knitting experience_Workshop_day 1

Three Year Diploma_Fashion Communication and Digital Media

Istituto Europeo di Design
Address
Via M. Bufalini 6/r
50122 Firenze, Toscana, Italia
Nettsted
Telefon
+39 055 29821