LUISS Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

LUISS Business School , akkreditert av EQUIS, er Handelshøyskolen for LUISS Guido Carli University og er basert i Roma (Italia). Skolen leder utviklingen og veksten av enkeltpersoner og bedrifter. Det utdanner talenter som vil kunne fremme sosial og næringsvekst innen små og store institusjoner, kombinere entreprenørånd til ukonvensjonelle kvaliteter: kreativitet, med evnen til å utfordre alle vanskeligheter.

Enten din ambisjon ligger i å starte en bedrift eller bytte en stor organisasjon, forandre verden eller forandre verden, har LUISS Business School forbindelsene til din fremtid.

LUISS Business School er drivstoff og omgitt av innovasjon , kreativitet og muligheter . Her vil du lære av og få tilgang til førsteklasses fakultet, gjesteforelesere og bransjeledere.

En internasjonal campus i hjertet av Roma (Italia). Det er ikke noe sted som Roma! LUISS Business School er en handelsskole på toppnivå i verdens kulturby Roma (Italia), hvor skjønnhet, historie og kultur gir et fantastisk miljø. Skolen ligger i en av de mest bemerkelsesverdige, historiske og kunstneriske delene av Roma, og bygningene sprer atmosfæren og skjønnheten i byen. Med byens rike historie og kultur og kreativiteten til italienske bedrifter, er det alt du trenger for en transformasjonsopplevelse.

Opplev en handelsskole i topp 1% over hele verden

LUISS Business School fått gullstandarden EQUIS-akkreditering, slik at du får en læreropplevelse av høyeste kvalitet.

Etikk, ansvar og bærekraft

Etikk-, ansvars- og bærekraftsnavet (ERShub) er opprettet for å gi verdiskaping til etikk, ansvar og bærekraft i lederutdanning og i økonomiske tiltak generelt. ERShub fremmer ideen om at en etisk, ansvarlig og bærekraftig tilnærming i virksomheten bidrar til å oppnå betydelige og langsiktige økonomiske resultater, samtidig som det tillater å tolke dagens verdensdynamikk og de globale utfordringene som preger den.

Planlegger å starte en bedrift. Hvis det er forretningsoppstart som er fokuset på ditt neste karriere trinn, gir skolen tilgang til modellering, planlegging og finansieringsmuligheter for studenter som hva som skal bli entreprenører.

Steder

Roma

LUISS Business School

Address
Via Nomentana,216
00162 Roma, Lazio, Italia
Telefon
+39 06 85 225 689

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss