LUISS School of Government

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The School of Government er en del av Libera Università Internazionale degli Studi eller sosialt (LUISS) Guido CarliEn tverrfaglig universitet tilbyr grader på alle akademiske nivåer. Fokuset er på økonomi og administrasjon, økonomi, politikk og juss. Universitetsområdet ligger i sentrum av Roma, og presenterer en moderne studiemiljø for 7000 studenter. De nye lokalene, som ligger inne i en stor semi-park område på Viale Romania, er et moderne universitet kompleks utstyrt med det siste innen avansert teknologi. Arkitekturen har åpne, dynamiske, gjennomsiktige områder som fullt uttrykker følelse av fellesskap og intensiteten av livet på universitetet.

LUISS Guido Carli er et universitet forpliktet til dyktighet i form av betydelige investeringer i utdanning og forskning. Takket være sin tilknytning Confindustria, den italienske industri 'Confederation har Universitetet nære bånd til landets industribedrifter, de fleste som opererer internasjonalt. Forskningen og fremragende undervisning av LUISS har nylig blitt bekreftet gjennom en uavhengig evaluering av Il Sole 24 Ore, en av Europas ledende dagsaviser, og Nationplacing institusjonen blant de beste i Italia. siden starten LUISS Guido Carli har spilt en nøkkelrolle i Italias økonomiske og kulturelle utvikling. Ikke bare har det trent verdensklasse ledere følsomme for verdiene av markedet kulturen og reglene i et moderne demokrati, men det har også gitt viktige faglige bidrag på områdene økonomi og finans, jus og statsvitenskap.

Hør om LUISS School of Government direkte fra sin direktør Prof. Sergio Fabbrini

School of Government fra Andrea Giannone på Vimeo.

Hvorfor Luiss Guido Carli

LUISS Guido Carli er et tverrfaglig universitet tilbyr grader på alle akademiske nivåer. Fokuset er på økonomi og administrasjon, økonomi, politikk og juss. Universitetsområdet ligger i sentrum av Roma, og presenterer en moderne studiemiljø for 7000 studenter. De nye lokalene, som ligger inne i en stor semi-park område på Viale Romania, er et moderne universitet kompleks utstyrt med det siste innen avansert teknologi.

Arkitekturen har åpne, dynamiske, gjennomsiktige områder som fullt uttrykker følelse av fellesskap og intensiteten av livet på universitetet. LUISS Guido Carli er et universitet forpliktet til kvalitet som tiltrekker seg de beste talentene (i form av både studenter og professorer) gjennom betydelige investeringer i utdanning og forskning. Takket være sin tilknytning Confindustria, den italienske industri 'Confederation har Universitetet nære bånd til landets industribedrifter, de fleste som opererer internasjonalt. I mer enn førti år siden den ble grunnlagt i 1966, har LUISS Guido Carli spilt en nøkkelrolle i Italias økonomiske og kulturelle utvikling. Ikke bare har det trent verdensklasse ledere følsomme for verdiene av markedet kulturen og reglene i et moderne demokrati, men det har også gitt viktige faglige bidrag på områdene økonomi og finans, jus og statsvitenskap.

Plassering og tjenester

Studerer ved School of Government betyr å være en del av LUISS dynamiske og internasjonale samfunnet som deler akademiske sammenhenger, entusiasme og erfaring. Studenter holde en aktiv rolle i utdanningen og kan telle på et nært samarbeid med fakultetet medlemmer. LUISS har mange muligheter for studentene til å engasjere seg i stoffet ved Universitetet og utover, inkludert sin egen radio og webTV, det viktigste i den italienske studentmiljøet.

Spiser

Studentene har tilgang til kantina på Viale Romania campus som har følgende åpningstider:

  • Lunsj: fra mandag til fredag, 12,00 til 14,30
  • Middag: fra mandag til fredag, 19,00 til 20,45
  • Lørdag: 12,00 til 13,30

Kafeteriaen tilbyr en take-away service er åpen for middag og på lørdager. Det er nødvendig å reservere tjenesten ved 13.30. Endringer i kafeteria åpningstider vil bli lagt ut på oppslagstavlen og på LUISS nettstedet. I august vil kantinene bli stengt. Mer informasjon er tilgjengelig her.

E-post og IT

Universitetets IT-tjenester enhet garanterer drift og oppdatering av IT-tjenester ved LUISS, slik at studenter, lærere og ansatte med forbedrede programmer. Det garanterer også system og plattform interoperabilitet brukt på utdanning, forskning og administrative tjenester. IT Services 'hovedaktiviteter er:

  • nettverks- og sikkerhetstjenester
  • bistand til brukere
  • kjøp av maskinvare og programvare
  • implementering av ny teknologi
  • vedlikehold og utvikling av applikasjoner

Som student i School of Government, vil du bli utstyrt med en e-postkonto og tilgang til flere webbaserte tjenester. Luiss studiesteder tilbyr også trådløs tilgang.

Bibliotek

School of Government studenter kan fritt tilgang LUISS bibliotek som gir et stort sett av offline og online forskning kilder, bøker og tidsskrifter. Mer informasjon om biblioteket er tilgjengelig her.

sport

Luiss Sports Activity tar sikte på å gjøre studentene delta og føle en del av et fellesskap gjennom verdifullt budskap om sport. Som en del av School of Government, kan du øve idretter som strekker seg blant annet basketball, fotball, volleyball, rugby, friidrett slag. Alle sportsaktiviteter finner sted ved Universitetet sportssenteret PALALUISS, på Acqua acetosa-feltet, som ligger 30 minutter fra Viale Romania campus med offentlig transport. For mer informasjon se her.

Kulturelle aktiviteter

Våre studenter kan også delta i ulike kulturelle aktiviteter organisert av Luiss studenter som, fotografering og skriving konkurranser, teater laboratorier. Universitetet har også avtaler med en rekke teatre i Roma, og tilbyr studentene kutte pris billetter eller rabatt sesongkort. Mer informasjon vil bli gitt når du ankommer universitetet.

On-campus helsevesenet

Studenter kan få tilgang til en gratis helsetjenester tjeneste levert av LUISS og forvaltes av in-house lege som har kontor åpningstider er:

  • Mandager, onsdager, fredager: 15.30-16.30
  • Tirsdager og torsdager: 10,00-12,00

I august er det på campus omsorgstjenesten stengt. Legen kan også bli kontaktet via e-post og telefon.

Akuttmedisinsk tjeneste

Det er en akuttmedisinsk tjeneste for alle Luiss studenter, som er tilgjengelig både på campus og på studentens hjem. Tjenesten tilbys av Medical Care, og du kan komme i kontakt med dem ved å ringe gratisnummeret 800 94 94 89.

Reisebyrå

LUISS Guido Carli har inngått en avtale med CTS reisebyrå (Centro Turistico Studentesco e Giovanile) hvor studentene kan dra nytte av en rekke tjenester. Studenter ved School of Government kan kjøpe en CTS medlemskort for € 18, i stedet for € 30. CTS medlemmer får CTS medlemskort og International Student Identity Card, som gir tilgang til rabatter og kutte prisene på flyselskapet, tog, ferje, film- og teaterbilletter i Italia og i utlandet. Du kan også kjøpe feriepakker til noe sted av destination.Details informasjon om disse tjenestene vennligst kontakt Opptak Staff av School of Government på følgende adresse: LUISS School of Government Via di Villa Emiliani 14 00197 Roma Italia Tlf: 0039 06 85225052 / 5065 Fax: 0039 06 85225056 E-post: sog@luiss.it.More informasjon om Luiss tjenester er tilgjengelige LUISS Internasjonal brosjyre

Akkreditering

The School of Government er integrert del av LUISS Guido Carli. Universitetet er en fullt ut anerkjent akademisk og forskningsinstitusjon av Italias Ministry of Education, University og Research.

Steder

Roma

LUISS School of Government

Address
Viale Pola 12, 00198 Roma, Italia
00198 Roma, Lazio, Italia
Telefon
+39 06 85225053

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss