POLI.design

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

POLI.design Opererer innen design som fungerer som grensesnitt mellom universiteter, bedrifter og profesjonelle organisasjoner, institusjoner og organer.

Det utvikler opplæringsprogrammer for unge akademikere og fagfolk, samt opplæringsprogrammer for selskaper som er tett fokusert på innovasjon. Den opererer fra perspektivet til internasjonalisering, etablere partnerskap med formål med universiteter, skoler, organisasjoner, institusjoner, bedrifter og selskaper fra sak til sak.

Hjørnesteinen i POLI.design ligger i disiplinene design og de relaterte yrker. Denne dimensjonen av design er bredere og mer systematisk enn noen gang; det tar på strategisk betydning og kontraster som ikke bare med produktet dimensjon, men også den dimensjonen av kommunikasjon, tjenester, mellomrom, mote og arrangementer.

Det er en fleksibel struktur som trekker på den dype reservoar av interne kompetanse ved Politecnico di Milano. Det setter avanserte undervisnings- og forskningsmetoder på prøve, konsoliderer og forventer de faglige ferdighetene som trengs for å tilpasse seg de nye kravene til et samfunn som gjennomgår en radikal forvandling, og bringer tilgangen på opplæring og forskning utviklet i et universitet sammenheng i tråd med etterspørselen for innovasjon til stede i verden av produksjon og i samfunnet.

POLI.design, Grunnlagt av Politecnico di Milano, har tilgang til det dype reservoaret for tverrfaglige ferdigheter i det første og viktigste tekniske universitetet i Italia. Sammen med Designskolen og Designdepartementet danner den Politecnico di Milano Design System, som er et basseng av ressurser, ferdigheter, fasiliteter og laboratorier som er blant de viktigste i verden.

POLI.design er basert i Milan, Et universelt kjent og anerkjent internasjonalt kompetansesenter for design. De permanente strukturer, kulturinstitusjoner, messer og utstillingslokaler, forlagsbransjen, skoler, skjermer, utstillinger og arrangementer som byen har å tilby er mange og bidra til å skape et kulturelt levende og dynamisk klima som kan berike profesjonelle og kurs, noe som gir en bredere erfaring av design i alle sine mest up-to-date former, fra perspektivet til innovasjon.

Forholdet til profesjonell sfære støttes av tilstedeværelsen av tre av de viktigste sammensetningene av designprofessorer på styret av POLI.design:

  • ADI- foreningen for industriell design
  • AIPi Italian Association of Interior Designers
  • AIAP italiensk sammenslutning av visuell kommunikasjon design

Steder

Milan

Address
POLI.Design,
38/A, via Durando

20158 Milan, Lombardia, Italia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss