Politecnico di Milano

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Politecnico di Milano har alltid vært basert på kvalitet og innovasjon i undervisning og forskning, noe som resulterer i en produktiv forhold til de økonomiske og produksjons verdener gjennom eksperimentell forskning og overføring av teknologi.

Vitenskapelig forskning

Politecnico di Milano Skiller seg ut for sin sterke satsing på Researchis, som hovedsakelig foregår innen energi, transport, planlegging, ledelse, arkitektur, design, matematikk, naturvitenskap og anvendt vitenskap, IKT, miljø og kulturarv.

Forskning er et sentralt element for sammenligning og konkurranse mellom de beste universitetsmiljø på internasjonal basis, siden avanserte og innovative opplæringsprogrammer er utviklet, og skaper et sted hvor universitet og verden av virksomheter møtes, og dermed gi et sterkt bidrag til innovasjon og transformasjon av samfunnet.

I Europa, Politecnico di Milano Deltar i mange forsknings- og opplæringsprosjekter med de best kvalifiserte europeiske universitetene, samt utvider seg til andre land: fra Nord-Amerika til Sørøst-Asia. Universitetet er en del av IDEA League, En strategisk allianse blant fem ledende europeiske universiteter av teknologi som tar sikte på å utdanne en ny generasjon ingeniører med ekstrautdanningsprosjekter for utvalgte, høyt talentfulle studenter.

Studiestedene

Politecnico di Milano har syv campuser i byene Milano (Leonardo og Bovisa campus), Como, Lecco, Cremona, Mantova og Piacenza. Denne multi-sentrert struktur kalles Politecnico Network. I Milano, og de nærliggende byene utgjør et av de største økonomiske og kulturelle områdene i Europa. Milan selv er verdensomspennende kjent innen mote og design.

Velkommen til internasjonale studenter og idretter på PoliMi

Flere idrettsanlegg er tilgjengelig på Politecnico di Milano Og i andre sentre tilknyttet universitetet. Studentene kan trene atletikk, fotball, rugby, svømming, fitness, golf, volleyball, basketball, fotball, judo, gjerding, klatring, ski, etc.

Steder

Milan

Politecnico di Milano

Address
Piazza Leonardo da Vinci, 32

20133 Milan, Lombardia, Italia
Telefon
+39 02 2399 2008

Como

Address
Polo Territoriale di Como
Via Natta 12/14

22100 Como, Lombardia, Italia

Lecco

Address
Polo Territoriale di Lecco
Via Gaetano Previati, 1/c

23900 Lecco, Lombardia, Italia

Cremona

Address
Polo Territoriale di Cremona
Via Sesto 39/41

26100 Cremona, Lombardia, Italia

Piacenza

Address
Polo Territoriale di Piacenza
Via Scalabrini 76

29121 Piacenza, Emilia-Romagna, Italia

Mantua

Address
Polo Territoriale di Mantova
Piazza d'Arco 3

46100 Mantua, Lombardia, Italia

Milan

Address
Milano Bovisa Campus
Milan, Lombardia, Italia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

MSc
Denne skolen tilbyr også: