Politecnico di Milano - Master School F.lli Pesenti

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Politecnico di Milano er et italiensk statsuniversitet av vitenskapelig-teknologisk karakter, grunnlagt 29. november 1863 i Milano under navnet "Royal High Technical Institute". Hans fagområder og vitenskapelig forskning inkluderer engineering, arkitektur og design. Politecnico utgir akademiske titler på grad, spesialistgrad og forskningsdoktorgrad, og er stedet for flere doktorgradsstudier og universitetsmestere. For tiden har Universitetet ca 36.000 studenter innmeldt.

2015-utgaven av QS World University Rankings, en av de mest kiterte og anerkjente rangeringene på internasjonale universiteter, plasserer Politecnico di Milano blant de fem hundre beste universiteter i verden og særlig dekreter som for sivilingeniøringeniørområdet og for Designområdet, Politecnico di Milano ligger henholdsvis som følger:

- ITALIA: Første plass (Civil-Construction Engineering) 1. plass (Design)
- EUROPA: 4. plass (Civil-Construction Engineering) 4. plass (Design)
- VERDEN: 13. plass (Civil-Construction Engineering) 11. plass (Design)

Fernando Meloni / Unsplash

tradisjon

Kulturell bakgrunn:
Italia har om lag to tredjedeler av verdens kunstneriske arv, dette følger to tusen års lederskap i historien og kulturen i moderne europeiske sivilisasjoner. Det er et land som inkluderer historiske og nåværende utmerkelser innen arkitektonisk og ingeniørdesign. Skolen for arkitektur og ingeniørvitenskap fra Polytechnic i Milano har bevart og videreført disse eksellene siden 1863 til i dag, uten avbrudd.


Økonomisk bakgrunn:
Milano er hovedstaden i Lombardia, en av Europas mest økonomisk viktige regioner; i disse årene snakker vi om den "nye renessansen for Milano". I over et århundre har den stabilisert sin økonomiske og produktive rolle, blitt det største italienske finansmarkedet, samt et av verdensmesterskapene til mote og design og hjemmet til Expo 2015. Produksjonsevner som har blitt enda mer grunnleggende for hele Italia av da den globale finanskrisen i 2008 hadde sterkt negative konsekvenser for nasjonens økonomi og på sitt arbeidsmarked. I dag er det mer enn noen gang som selskapene ser etter spesialisert personale, som umiddelbart får en reell og konkret fordel for organisasjonen. Vi snakker om "employability" og "employability skills".


Geografisk bakgrunn:
Italiens sentralitet i Middelhavet, sammen med sin langstrakte form, med forskjellige klimatiske, miljømessige og seismiske forhold, er utfordringer for differensierte og innovative tekniske og arkitektoniske løsninger.
Matteo Raimondi / Unsplash

innovasjon

De tidligere oppsummerte forholdene og vilje til skoleledelsen tillater å plassere F.lli Pesenti Master School som et opplæringsverktøy som er i stand til å bygge bro mellom gapet mellom universitetsutdanning og innovasjon av yrkene, særlig i verden av bygg og anlegg infrastruktur.

Internasjonalisering av ingeniør og arkitekt yrke foreslår stadig evolusjonerende utfordringer på grunn av designvalgene, der et ingeniør- og arkitektonisk arbeid må være optimal blant de ulike mulige alternativene, noen ganger i gjensidig konflikt mellom dem.

Skolen, takket være det kontinuerlige samarbeidet mellom figurer fra den akademiske verden, kjente produsenter og fagfolk, gjør det mulig for masterstudentene å møte alle aspekter av de store italienske og internasjonale prosjektene, fra den foreløpige forundersøkelsen av eiendomsinvesteringer til byggeplassen, rørende alle prosjektfasene, og nå styringen av det bygget.

Innovasjonen som karakteriserer skolen, kan leses i tilbudet om de 8 masterkursene (alle åpner også for treårige kandidater og utenlandske studenter), aktivert for neste utgave 2016 - 2017 også ONLINE. Dette gjør at skolens pedagogiske tradisjon kan nå studenter over hele verden, slik at de kan holde seg oppdatert og delta på en mastergrad i Politecnico di Milano uten å måtte flytte og uten å måtte forstyrre sin arbeidsaktivitet. Fra og med august 2014-2015 har F.lli Pesenti Master School utvidet treningstilbudet, og adresserer også de som ønsker å holde seg oppdatert faglig, uten å ønske å forplikte seg i et helt år. Skolen foreslår derfor på de ulike områdene som tilhører det, 4 måneders spesialiseringskurs og CFP-kurs som anerkjenner faglig opplæringskreditter til ingeniører og arkitekter. Videre er MOOC-Oriented ASP (Advanced Study Program) også relevant, noe som til en svært lav pris gjør at du kan følge alle leksjoner fra en mastergrad helt online, og uten å måtte bruke mye tid på forberedelsen av sluttoppgaven. I tillegg til kurs organisert med ledende selskaper som Autodesk, Oracle og Siemens. Og partnerskapene med Adecco og Manpower.Fernando Meloni / Unsplash

I sammendraget

Målet med F.lli Pesenti Master School er å skape "employability", som gir spesialist og nyskapende ferdigheter til ingeniører og arkitekter innen prosjektledelse, energiledelse, BIM-styring, seismikk, rettsmedisin og bærekraft.

Alle involverte i F.lli Pesenti masterskole opererer med sikte på å gjøre vår skole til et referansepunkt både nasjonalt og internasjonalt for å skape ansettelsesmuligheter i sivil, bygg og infrastruktur.

I dag, byggfirmaer, ingeniørfirmaer og profesjonelle firmaer trenger nettopp disse: spesialiserte fagfolk som er i stand til å skape verdier umiddelbart, effektivt og konkret.

Berømmelsen og tilstedeværelsen, på forskjellige måter, av de mange samarbeidspartnerne i de store italienske og internasjonale arbeider er livsnerven til våre mestere; Studentene blir aktivt satt inn og guidet i disse prosjektene, hvis mange problemer er et unikt treningsgrunnlag for trening fagfolk som er klar over foreningen, grunnleggende for fremtidens herskende klasse, og uunnværlig i dag, mellom universitetsopplæring og teknologisk profesjonell innovasjon.

Skolens mestere blir stadig mer etablert og anerkjent i utlandet på universitetet. Studentene får profesjonelle tilbud før de avsluttes Masteropplevelsen; Tilbudet om profesjonelle stillinger for ingeniører og arkitekter i besittelse av mastergraden øker stadig på skolens sekretariat.

Steder

Milan

Address
Piazza Leonardo da Vinci, 32
20133 Milan, Lombardia, Italia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss