Raffles Milan - International Fashion and Design School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Skolen som ikke var der.

Den som markedet hadde krevet i så lang tid. Den som bryter ned veggene mellom mote og design, mellom lærer og student, mellom fortid og fremtid. Den som tenker og snakker i språket i de 14 landene der den opererer. Den som har valgt de beste studentene har valgt de beste maestroene.

Skolen som er nå her.

Den der de lærer deg å møte opp til utfordringer som ingen har engang tenkt på ennå. Den der du tester deg selv til dine grenser og lærer å spille din side av spillet ... med følelsen av grensene. Den der de snakker ditt språk ... og en annen 13 også! Den du vil aldri en til å forlate.

Raffles Milano Istituto Moda e Design

En ny mote- og designskole i Milano? Ja, og navnet er Raffles Milano Istituto Moda e Design . En skole med en ukonvensjonell ånd og metode. En skole designet for elever som har tenkt å se fremtiden rett i blikket. Og fremfor alt en skole som har samlet et formidabelt team av forelesere, i mange tilfeller som leder navn på den internasjonale stil- og designscenen.

På startblokkene er det våre treårige kurs i produktdesign, visuell design og mote design, på italiensk og engelsk, og en rekke mestere å lære av lederne.

Styrken til et nettverk uten grenser

RM Milano kommer til å styrke det eksisterende internasjonale Raffles Group-nettverket, etablert for over 25 år siden i Singapore, og nå utvidet energisk med 26 høyskoler i 14 land.

Beslutningen om å inkludere "Milano" i navnet reflekterer vår streve for dyktighet og vår dype tilknytning til en by som lenge har blitt anerkjent som verdens hovedstad i designkulturen.

En skole som gir mye mer

Utdannelsesmetoden som brukes av Raffles Milano, skaper inspirasjon fra praktiseringen av renessansearbeidet og tar sikte på å gjøre ekte arbeid på virkelige prosjekter for virkelige kunder.

Fra dag én er forelesere og studenter involvert i et forhold uten skillevegger.

Deltaker-student dialog, en konstant søken etter nye baner og sikre grunnlag for en prosess med individuell og lagvokst som trener studentene til i morgen ved å forberede dem til å oppleve det som en naturlig utvikling i dag. Studentene lærer å måle opp til drømmene og ambisjonene i fremtiden.

En skole som allerede er en jobb

Raffles Milano er skolen som ikke var der, men at selskapene har vært krevende i så lang tid, like sterk på praksisområdet som i teoriområdet.

Alle våre prosjekter har en hensikt, en kontekst, et ressurslager, en bakgrunn av tidligere erfaringer, en rekke grunner til at de skjer og selvsagt en rekke vegger for å bryte gjennom. Dette er hva våre studenter puster inn med hvert trinn de tar.

Grunnstenen til våre didaktiske stier er arbeidsverdenen. I våre treårige kurs lærer studentene ved å gjøre det nærmeste bindet mellom teori og praksis mellom ide og utførelse. På våre masterkurs møtes studenter direkte med de ledende navnene på markedet i foredragsrommet og har mulighet til å jobbe sammen med dem ved siden av hverandre.

Steder

Milan

Address
Via Felice Casati, 16
20124 Milan, Lombardia, Italia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss