Raffles Milano Istituto Moda e Design

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En skole bestående av mennesker.

RM Istituto Moda e Design Milano har tallene for å tilby et opplæringskurs med den høyeste profilen: det har erfaring innen utdanningssektoren, økonomisk og organisatorisk styrke, følsomhet for markedets krav, evnen til å generere nyskapende ideer om hvordan sveise utdanning og arbeid, ideer og virksomhet, kreativitet og bærekraft. Men fremfor alt har han de rette menneskene til å gjøre det.

Skolen som nå eksisterer.

Den der du forbereder deg på utfordringer som du ennå ikke vet. Den der du vil teste deg selv til det ytterste, og du vil lære å spille på banken med følelse av grense. Den der du snakker ditt språk, og også andre 13. Den du aldri vil forlate.

RM Milan Fashion and Design Institute

En ny skole for mote og design i Milano? Ja, og han heter RM Istituto Moda e Design Milano. En skole med en ikke-tradisjonell ånd og metode. En skole designet for deg som vil se fremtiden rett i blikket. Og fremfor alt en skole som har samlet seg et formidabelt team av lærere, i mange tilfeller fremtredende navn på den internasjonale scenen for stil og design.

Ved startlinjen er det de treårige kursene i produktdesign, visuell design og mote design, på italiensk og engelsk og en rekke mestere å lære av hovedpersonene.

Styrken til et nettverk uten grenser

Raffles Milano skal styrke det internasjonale nettverket til Raffles Group, grunnlagt for over 25 år siden i Singapore, og nå blomstrer, med 26 høyskoler i fjorten land.

Valget for å inkludere Milan i navnet reflekterer spenningen av fortreffelighet og dyp affinitet med en by som er anerkjent som en hovedstad i prosjektkulturen i verden.

En skole som gir mer

Treningsmetoden til RM Milan er inspirert av "Renaissance-verkstedet", og setter kompasset på effektiviteten av å jobbe med virkelige prosjekter for virkelige kunder.

Lærere og studenter er umiddelbart involvert i et forhold uten separasjonsvegger. Dialog, søken etter nye baner og master / elev tillit er grunnlaget for en individuell vekstbane og et lag som trener fremtiden. Det er det som forbereder seg på å leve det som en naturlig evolusjon av nåtiden. Studentene tar målinger av morgendagens smak og drømmer.

En skole som allerede er en jobb

RM er skolen som ikke var der, men at selskapene har bedt lenge, sterk på feltet for å gjøre ikke mindre enn kunnskapen.

Prosjektene har et mål, en kontekst, en ressursmasse, et vell av tidligere erfaringer, en rekke grunner til å bli født, og selvfølgelig en rekke vegger som skal knekke. Dette er hva elevene puster med hvert trinn.

Arbeidsverdenen ligger ved foten av utdanningsveiene. I de treårige kursene lærer elevene ved å gjøre, med den maksimale sammenhengen mellom teori og praksis, mellom ide og utførelse. I masteren møter studentene hovedpersonene i markedet i klasserommet og har mulighet til å jobbe sammen med dem.

Steder

Milan

Address
Via Felice Casati, 16
20124 Milan, Lombardia, Italia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss