Les den offisielle beskrivelsen

RUFA, ekte drømmer og konkrete prosjekter.

RUFA, Roma kunsthøgskole, er et tverrfaglig, internasjonalt utdanningssenter - lovlig anerkjent av departementet for utdanning, universitet og forskning (MIUR) - tilbyr autoritative, innovative kurs innen kunst, design og kommunikasjon. RUFA arbeider i samarbeid med anerkjente fagfolk og prestisjefylte bedrifter, og garanterer studentens teoretiske forberedelse par excellence, i tillegg til kontinuerlig oppdatert metodologisk operativ veiledning, samtidig som man holder øye med arbeidsplassen og dagens markedstrender. Etablert i 1998 med det formål å oppfylle, innenfor et enkelt akademi, ambisjonene til italienske og utenlandske studenter og grunnleggerne sin, Maestro Alfio Mongelli, RUFA, tilbyr bachelor- og masterprogrammer som fullt ut svarer til samtidskunstneriske og kulturelle sammenhenger , som gir en kunstnerisk opplæring av høyeste kaliber og sterke, konkrete fremtidige sysselsettingsutsikter.

Oppdatert og stimulerende opplæringsforslag.

RUFA tilbyr et stort sett med treningsforslag som inkluderer noen av de mest spennende og høyt etterspurte studieområdene. Guidet og informert av instituttlederne for visuell kunst og instituttet for design og anvendt kunst / Nye teknologier for kunst, kan studenter ved RUFA velge sin fremtidige yrkeskarriere blant åtte forskjellige bachelorprogrammer:

Maleri / Skulptur / Sette Design / Grafisk Design / Tegneserier og Illustrasjon / Design / Kino / Fotografi.

Og fra åtte Master of Arts grad programmer:

Multimedia Kunst og Design / Visual and Innovation Design / Computer Animasjon og Visual Effects / Film Arts / Set Design / Skulptur / Maleri / Grafikk.

For eldre og alle elever som krever videre spesialutdanning, tilbyr RUFA også flere korte kurs, Masters og avanserte kurs.

I mange år har RUFA jobbet intensivt i samarbeid med den prestisjetunge KDU University College i Malaysia, og har i fellesskap opprettet en Master i Visual and Innovation Design-programmet. Mellom de to universitetene har en svært dynamisk, kulturell utveksling og deling av ideer og design utviklet seg, rettet mot utdanningen av studenter som er innmeldt på begge institusjoner. Interpenetrasjonen mellom gammel og moderne tradisjon er bare en kulturdrakt som det romerske universitetet deler med sin malaysiske motpart. I de senere år har relasjonen mellom de to instituttene blitt ytterligere fremmet takket være stipendprisen. RUFA og KDU University College er helt enige om de enorme mulighetene for vekst som denne synergien gir, faktisk har Hon Wei Min, visepresident for det malaysiske universitetet, uttalt at "vi er overbeviste om at våre studenter kan lære mye av stor verdi fra RUFA som deretter kan overføres hjem. Begge våre land har en ekstremt gammel kulturarv, kombinert med en like sterk ånd for kunstnerisk uttrykk, og møtet og fusjonen av de to kan bare gi opphav til mange nye, positive ideer. Vi tror på deg og du tror på oss ".

Det underliggende målet er alltid å gjøre oss mottakelige for forurensning mellom forskjellige språk, transversalitet, forskning og eksperimentering.

Skreddersydd metode

RUFA-treningsmetoden er basert på en fremtredende og spesialisert undervisningsmetode, som tar sikte på å bli med på universitetets læreplan og faglig opplæring.

I løpet av sine RUFA studieår kan studentene delta på laboratorier, workshops, erfaringsleksjoner, utstillinger, presentasjoner og debatter. Dette er alle moderne og effektive verktøy som bringer studentene nærmere virkeligheten til den profesjonelle arbeidsstyrken. For å få mest mulig ut av sine studier, oppfordrer RUFA elevene til å utnytte mulighetene, bygge opp et solidt teoretisk og praktisk grunnlag. De kan da skape inspirert kunst som kombinerer tverrfaglig forurensning, transversell anrikning og innovativ eksperimentering.

Fordi RUFA er moderne, tar det sikte på å undervise og trene med sitt hjerte satt på tradisjon og sitt sinn projisert inn i fremtiden.

Studerer i Roma

Glancing tilbake i tid, mot fremtiden

Å studere kreativ kunst i en atmosfære forurenset av stimuli og oppmuntringer av høyest mulig relevans, gir ufattelige fordeler. Roma var renholdets vugge og, fremdeles i dag, er byens historiske og kunstneriske arv et symbol på verdensomspennende anerkjennelse. Men Roma er også en stadig skiftende by, hvor dynamiske, spennende nye språk gjør det til et stadium for nye, spennende moderne trender. Det store mangfoldet som tilbys i byens museer og gallerier er det mest åpenbare testamentet til dette. Faktisk har Roma ikke bare en strålende klassisk proffering, men også en stimulerende kalender med hendelser og tiltak som kommer under banneret av nye trender og spenner fra kunst til musikk og til og med tegneseriearbeid.

Ikke pass på muligheten for å studere midt i turbinemotoren til kunstneriske stimuli som er Roma. Å studere her betyr at du går inn i fremtidens historie!

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Italiensk

Denne skolen tilbyr også:

MA

Rome University of Fine Arts (RUFA)

Du vil være i stand til å etablere seg som datanimasjon og visual effects designer i film-, fjernsyns-, lyd-effekter og webproduksjoner, trening mot å oppnå mestring av d ... [+]

Handle om

Du vil være i stand til å etablere seg som datanimasjon og visual effects designer i film-, fjernsyns-, lyd-effekter og webproduksjoner, trening mot å oppnå mestring av digitale teknikker og optimalisere manuell ferdighet, kulturell bevissthet og kreative evner.

Kreativitet og teknologi for å lage datamaskin animasjon og Visual Effects.

MA Degree Programmet i Computer Animasjon og Visual Effects på RUFA er et kunstnerisk spesialisering kurs designet for å trene designere i digital animasjon og visuelle effekter for film, fjernsyn, audiovisuelle produksjoner og nettet for å blande digital teknologi, manuell reproduksjon, kulturell know-how, og kreativ kapasitet.

Computer animasjon og visuelle effekter er en del av de kreative og operative ressursene som ofte brukes i etableringen av bevegelse, handling og fortelling.... [-]

Italia Roma
Oktober 2019
Engelsk,Italiensk
2 år
Campus
Les mer på norsk
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Du vil videreutvikle din teoretiske og praktiske opplæring med studier av spesifikke fagområder som kino, settdesign, fotografering, redigering, lydteknologi, multimediep ... [+]

Handle om

Du vil videreutvikle din teoretiske og praktiske trening med studier av spesifikke fagområder som kino, settdesign, fotografering, redigering, lydteknologi, multimedieprodukter, datanimasjon, 3D, fenomenologi av bilder og sosiologi av samtidskunst.

Film laget av innhold og eksperimentering.

Film er en verden bestående av mange forskjellige språk, hver av dem født ut av nødvendigheten av å formidle en visjon. Ved hjelp av eksperimentering og forskning kan man gi liv til nye historier og for å fortelle dem at RUFA har skapt den toårige masterprogrammet i filmkunst, født for å samle, i et enkelt program, talent og historiefortellingskapasitet, skrive og visjon om studenter som har fullført en grad i kunst eller design.... [-]

Italia Roma
Oktober 2019
Engelsk
2 år
Campus
Les mer på norsk
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Du vil begynne på en innovativ, blandet medie, banebrytende, tversgående pedagogisk Pathway som vil skape deg til en komplett artist som er i stand til å uttrykke ditt eg ... [+]

Handle om

Du vil begynne på en innovativ, blandet medie, banebrytende, tversgående pedagogisk Pathway som vil skape deg til en komplett artist som er i stand til å uttrykke ditt eget kreative språk i en kunstnerisk disiplin.

Malere, komplette og tverrfaglige kunstnere.

Maleri er en kunstnerisk disiplin som tillater kombinasjon av lidenskap og yrke til en unik karriere og livsvalg. Studiet maler på RUFA, mottar studenten høyt nivå tverrfaglig faglig opplæring og en full forståelse av teknikker og kvaliteter i forhold til Fine Arts.

Maleri som en del av et kunnskapsnettverk.

Den toårige Master of Arts Degree Program i maleri på RUFA er en grad som gir et solid fundament i teori og praksis, designet for å plassere studenter i sentrum av et betydelig nettverk av kunnskap og multimedia erfaring, som vil danne en komplett artist, Kunne søke kreativt uttrykk i noen av de kunstneriske fagområdene.... [-]

Italia Roma
Oktober 2019
Engelsk
2 år
Campus
Les mer på norsk
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Master of Arts i multimediekunst og design - det første programmet av sitt slag nylig opprettet i sentrale / sørlige Italia - lykkes i å fullt ut omfavne dette komplekse ... [+]

Rom og installasjoner opprettet rundt multimediaideen.

Master of Arts i multimediekunst og design - det første programmet av sitt slag nylig opprettet i sentrale / sørlige Italia - lykkes i å fullt ut omfavne dette komplekse området studier, og tar opp den stadig mer sentrale rolle som digitale teknologier og teknikker spiller i utformingen av multimedia mellomrom og arbeider. Det representerer et bredt spekter fra utforming av installasjoner og utfylling av kulturelle arrangementer til realisering av mellomrom i offentlige og private omgivelser og til og med virtuelt sett design og video kartlegging på fasader av offentlige bygninger og monumenter. Kurset gir et respons av pedagogisk fortreffelighet til den meget høye etterspørselen etter designere og kunstnere som er utdannet til å jobbe i disse sektorene, i stand til å kombinere den kreative kulturen til designeren med ekspertkunnskaper i ny teknologi.... [-]

Italia Roma
Oktober 2019
Engelsk
2 år
Campus
Les mer på norsk
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Du lærer å mestre saken og bevegelsen, bygge din egen vei mot kunstnerisk uttrykk, skape et unikt kommunikasjonsspråk som gir deg full tilgang til samtidskunstscenen. ... [+]

Handle om

Du lærer å mestre saken og bevegelsen, bygge din egen vei mot kunstnerisk uttrykk, skape et unikt kommunikasjonsspråk som gir deg full tilgang til samtidskunstscenen.

Skulpturen: materiale, bevegelse og plass til å uttrykke kunst.

RUFA er veletablert på den internasjonale arenaen som ekspert på undervisning av skulptur, takk sin president Alfio Mongelli, en verdensberømt skulptør, feiret for sin lineære estetikk, som er både elegant og kraftig.

Gjennom skulptur undervist i MA Degree Programme på RUFA, lærer studentene å dominere saksbehandlingen og bevegelsen og finne sin evne til å uttrykke seg kunstnerisk, skape et eget språk og gjøre sitt preg i samtidskunstscenen.... [-]

Italia Roma
Oktober 2019
Engelsk
2 år
Campus
Les mer på norsk
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Du vil ytterligere forbedre din trening til en høy grad av teknisk og design spesialisering. Gjennom hele studietiden din vil du bli støttet av en velstrukturert, kontinu ... [+]

Handle om

Du vil ytterligere forbedre din trening til en høy grad av teknisk og design spesialisering. Gjennom hele studietiden din vil du bli støttet av en velstrukturert, kontinuerlig oppdatert syklus av felles innsats, praksisplasser og arbeidsplasseringer med ledende fortalere i verden av italiensk settdesign.

Et kurs for å håndtere rom, dybde og bevegelse.

MA Degree Program in Set Design er en mulighet for studenter med en kunstnerisk og kreativ personlighet, på jakt etter et faglig miljø, for å uttrykke deres visjon og design talent, og å motta høyt spesialisert opplæring.

Å være i stand til å forestille seg plassen som brukes til å fortelle som et tredimensjonalt rom, betyr å ha et sinn som er fleksibelt og praktisk, i stand til å komponere og gjenskape dybde og skjønnhet.... [-]

Italia Roma
Oktober 2019
Engelsk
2 år
Campus
Les mer på norsk
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Du vil perfeksjonere din kunnskapsbase, posisjonere deg selv i hjertet av kommunikasjonsdesign, lære å mestre temaområder innen visuell design, fra reklame og den høyt st ... [+]

Handle om

Du vil perfeksjonere din kunnskapsbase, posisjonere deg selv i hjertet av kommunikasjonsdesign, lære å mestre temaområder innen visuell design, fra reklame og den høyt strukturerte verden av multimediekommunikasjon, og samle på disse områdene designteknikker og digital innovasjon.

Visual Design, en ny grense i prosjektdesign og koordinering.

Master of Arts Degree Program i Visual and Innovation Design er en toårig kunstnerisk spesialisering designet for å lansere designere utenfor grensene for tradisjonelle grafiske design begrensninger.

Kurset gir opplæring og forberedelse for studenter til å skape kompetent visuell kommunikasjon, ved hjelp av en blanding av multimedia design, visuell design og reklamevirksomhet.... [-]

Italia Roma
Oktober 2019
Engelsk,Italiensk
2 år
Campus
Les mer på norsk
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Du lærer å svare på alle slags forespørsler innen kontekst av kunst og grafikk, og baserer seg på din evne til å forstå og anerkjenne skjønnhet og deretter gjenskape den ... [+]

Handle om

Du lærer å svare på alle slags forespørsler innen kontekst av kunst og grafikk, og baserer seg på din evne til å forstå og anerkjenne skjønnhet og deretter gjenskape den ved hjelp av en rekke spesifikke teknikker og teknologier.

En verden med mulighet til å uttrykke kunst og kreativitet.

Innenfor RUFAs akademiske struktur er den toårige grafiske kunstgraden en del av den visuelle kunstavdelingen, filialen av akademiske studier i RUFA som huser samspillet mellom Fine Arts-disipliner, og skaper nye synergier mellom dem.

På RUFA er den nye samtidskunstneren født, i stand til å uttrykke seg gjennom flere kunstuttrykk om de er grafiske, maleriske, transformerende eller teknologiske.... [-]

Italia Roma
Oktober 2019
Engelsk
2 år
Campus
Les mer på norsk

RUFA Open Time

Address
Sede Centrale Via Benaco, 2
Roma, Lazio, Italia
Address
Via Taro, 14
Roma, Lazio, Italia
Address
Via Degli Ausoni, 7
Roma, Lazio, Italia
Address
Via Benaco, 12
Roma, Lazio, Italia
Address
Via Benaco, 1b
Roma, Lazio, Italia
Address
Via Lariana, 14
Roma, Lazio, Italia
Address
Via Lariana, 8
Roma, Lazio, Italia