Les den offisielle beskrivelsen

Swiss School of Management, Roma, Italia

The Magic skjer i Roma!

Swiss School of Management er et fullstendig akkreditert privat institutt for høyere utdanning som ligger på University of Washingtons campus i Romas historiske sentrum. Vi har et mangfoldig studentorgan som kommer fra hele verden, og studerer de akkrediterte mastergradsprogrammer.

akkrediteringer:

SSM er en UNESCO / International Association of Universities-godkjente skole

SSM er akkreditert av IACBE USA.

SSM er en kvalitetssertifisert institusjon for høyere utdanning, sertifisert av EduQua

SSM er en akkreditert institusjon av det amerikanske departementet for veteransaker

På Swiss School of Management er vårt mål å stimulere din tørst etter kunnskap, bygge din selvtillit og gi deg innovative klasser og tidsriktig materiale. Vi tilbyr et stort utvalg av akademiske og profesjonelle kurs og programmer. En vellykket karriere krever et solid grunnlag av forretningskunnskap. Det er grunnen til at vi ikke bare underviser i forretningsgrunner, men går et skritt videre for å sikre utvikling av lederegenskaper.

Vårt fokus er å gi studentene en virkelig opplevelse i klasserommet. Hos SSM vil du simulere de virkelige utfordringene som ledere i bedriftene står overfor når du blir bedt om å analysere data, utvikle alternativer, lage og forsvare anbefalingene dine og utføre. Vi lykkes med dette målet ved å ikke bare bruke casestudier, men også ha ekstraordinære internasjonale fakultetsmedlemmer, som beriker kursene våre med virkelig erfaring for å forberede deg på den virkelige verden av virksomheten bedre enn noe forelesningsbasert program noensinne kunne gjøre.

Vi vever bedriftsbesøk, gjesteforelesere og foredragsholdere fra bransjen eller fagfeltet gjennom hele kurstilbudet. I tillegg inkluderer hvert kurs sammenkoblingen av en ledende, etisk og gründerkomponent som lar kandidater gjøre om konsepter til beslutninger, kunnskap til handling, og ideer til forandring som gir muligheten til å anvende det du har lært i klassen på det virkelige liv. I hver klasse vil vi åpne tankene dine for hvordan forretningsverden virkelig fungerer, vi vil bidra til ditt profesjonelle utseende og oppførsel.

Vår omfattende læreplan understøttes videre ved å legge vekt på praktiske ferdigheter som presentasjon og taler, kulturell sensitivitet og teamarbeid. Etter eksamen med vår internasjonalt anerkjente grad våre studenter; kommandere over et bredt omfang av internasjonale ledelseskonsepter, tenke strategisk, forstå kunsten for motivasjon og ha evnen til å foreta uavhengig forretningsanalyse og ramme løsninger på komplekse forretningsproblemer.

Vi ønsker deg velkommen til å se på nettstedet vårt http: /ssm.swiss, da vi er sikre på at du vil finne at en SSM-grad vil gi deg en unik og verdifull mulighet til utdanning for å hjelpe deg med å oppnå dine høyeste karriere ambisjoner.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:


Swiss School of Management, Rome Italy

Dette unike masterprogrammet er et av sitt slag. Det skiller seg fra andre Luxury Management-programmer, og har en sterk komponent av praktiske problemer, og inkluderer i ... [+]

Master of Luxury Management, Innovation and Branding

Til tross for den globale økonomiske krisen, øker salget av luksusvarer over hele verden. Mer enn et symbol indikerer luksusvarer suksess, fordel, privilegium, smak og drømmer. Luksusmarkedet er avhengig av at ledere skal forstå, forvalte og vokse denne unike sektoren.

Vår master i luksusledelse, innovasjon og merkevarebygging ble designet spesielt for studenter som ønsker karrierer i luksusledelsektoren på dagens dynamiske, globale markedsplass.

Denne mesteren fokuserer på å forstå dynamikken og særegenhetene i luksusledelsen som er spesielt oppmerksom på fremtiden.

Programmet tildeler 60 studiepoeng i løpet av et helt studieår. Den inneholder bedriftsbesøk av de største merkevarene og produsentene av luksusvarer i Italia, gjesteforelesere, vitenskapelig forskning og feltreiser og lederopplæring. Programmet kjøres på engelsk. Fakultetet består av internasjonale fagpersoner med base i Roma eller nær den.... [-]

Italia Roma
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 år
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Swiss School of Management, Rome
Address
Swiss School of Management c/o University of Washington Rome Center Piazza del Biscione 95
00186 Roma, Lazio, Italia
Nettsted
Telefon
+39 338 778 44 37