Swiss School of Management, Rome Italy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Swiss School of Management, Roma, Italia

The Magic skjer i Roma!

Swiss School of Management er et fullstendig akkreditert privat institutt for høyere utdanning som ligger på University of Washingtons campus i Romas historiske sentrum. Vi har et mangfoldig studentorgan som kommer fra hele verden, og studerer de akkrediterte mastergradsprogrammer.

akkrediteringer:

SSM er en UNESCO / International Association of Universities-godkjente skole

SSM er akkreditert av IACBE USA.

SSM er en kvalitetssertifisert institusjon for høyere utdanning, sertifisert av EduQua

SSM er en akkreditert institusjon av det amerikanske departementet for veteransaker

På Swiss School of Management er vårt mål å stimulere din tørst etter kunnskap, bygge din selvtillit og gi deg innovative klasser og tidsriktig materiale. Vi tilbyr et stort utvalg av akademiske og profesjonelle kurs og programmer. En vellykket karriere krever et solid grunnlag av forretningskunnskap. Det er grunnen til at vi ikke bare underviser i forretningsgrunner, men går et skritt videre for å sikre utvikling av lederegenskaper.

Vårt fokus er å gi studentene en virkelig opplevelse i klasserommet. Hos SSM vil du simulere de virkelige utfordringene som ledere i bedriftene står overfor når du blir bedt om å analysere data, utvikle alternativer, lage og forsvare anbefalingene dine og utføre. Vi lykkes med dette målet ved å ikke bare bruke casestudier, men også ha ekstraordinære internasjonale fakultetsmedlemmer, som beriker kursene våre med virkelig erfaring for å forberede deg på den virkelige verden av virksomheten bedre enn noe forelesningsbasert program noensinne kunne gjøre.

Vi vever bedriftsbesøk, gjesteforelesere og foredragsholdere fra bransjen eller fagfeltet gjennom hele kurstilbudet. I tillegg inkluderer hvert kurs sammenkoblingen av en ledende, etisk og gründerkomponent som lar kandidater gjøre om konsepter til beslutninger, kunnskap til handling, og ideer til forandring som gir muligheten til å anvende det du har lært i klassen på det virkelige liv. I hver klasse vil vi åpne tankene dine for hvordan forretningsverden virkelig fungerer, vi vil bidra til ditt profesjonelle utseende og oppførsel.

Vår omfattende læreplan understøttes videre ved å legge vekt på praktiske ferdigheter som presentasjon og taler, kulturell sensitivitet og teamarbeid. Etter eksamen med vår internasjonalt anerkjente grad våre studenter; kommandere over et bredt omfang av internasjonale ledelseskonsepter, tenke strategisk, forstå kunsten for motivasjon og ha evnen til å foreta uavhengig forretningsanalyse og ramme løsninger på komplekse forretningsproblemer.

Vi ønsker deg velkommen til å se på nettstedet vårt http: /ssm.swiss, da vi er sikre på at du vil finne at en SSM-grad vil gi deg en unik og verdifull mulighet til utdanning for å hjelpe deg med å oppnå dine høyeste karriere ambisjoner.

Steder

Roma

Swiss School of Management, Rome

Address
Swiss School of Management
c/o University of Washington Rome Center
Piazza del Biscione 95

00186 Roma, Lazio, Italia
Telefon
+39 338 778 44 37

Akkrediteringer