STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Skjønnhet å utfordre verden. TROR DU PÅ DET?

Om oss

Skoleens Unike konsept kommer fra kombinasjonen av faglige forelesninger i kursene og arbeidet med autentiske prosjekter med fagfolk og leverandører. Alt for å undergrave verden hver dag, hver time.

- Site inspeksjoner og erfaring på stedet - sammen med besøk til verksteder, laboratorier, fabrikker og butikker. Kursene tar hensyn til resultatene av den viktigste internasjonale akademiske forskningen med vitnesbyrd fra verdensberømte designere og arkitekter. Nesten alle nye ideer er inspirert av kunstverk og deres kunstnere. I tillegg til vitenskapelige og praktiske aktiviteter leser vi sammen og diskuterer tekster om filosofi, kunstnere, aktuelle saker og de nyeste trendene innen design og arkitektur.

Vårt firma er en arkitektur og designstudio i Firenze. Vi valgte denne flotte byen av mange grunner.

Først og fremst fordi Firenze sentral beliggenhet tillater oss å besøke, studere og jobbe i mange andre byer som Milano, Roma og Venezia, hvor vi har utviklet sterke arbeidsforhold. Faktisk gir den geografiske beliggenheten til Firenze rask og enkel tilgang til alle deler av Italia.

For det andre, fordi italiensk internasjonal design stammer herfra, hvor den mest interessante historiske sammenhengen møttes med en visjon om fremtiden.

For det tredje fordi det er den mest følelsesmessige byen i Italia.

Videre er vår beliggenhet i "Via degli Artisti", den store kunstneristriktet i byen kjent for sin historie om kunstnerisk produksjon.

Spesifikasjonene til våre kurs er at de kombinerer undervisning og internasjonal arbeidserfaring med teoretiske forelesninger.

Gjennom en praktisk arbeidstilnærming og bybesøk med design på stedet, lærer våre professorer ulike aspekter som er involvert i utviklingen av prosjekter i både design (møbler og interiør) og arkitektur.

Lær det, gjør det

Steder

Firenze

Studium Architecturae Florence Design School

Telefon
+ 39 055 2692248

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss