The University of Rome “Foro Italico”

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den University of Rome "Foro Italico" er en yrkesrettet universitet, den eneste italienske stat universitet dedikert til idrett og mosjon vitenskap.

Det ble opprettet i 1998 som Istituto Universitario di Scienze Motorie IUSM, da den erstattet Romas Istituto Superiore di educazione Fisica (ISEF), hvis virksomhet hadde vært fokusert på høyere utdanning for Ph.E. lærere. IUSM, nå "Foro Italico University" utvidet ISEF omfang, for å dekke alle felt av interesse knyttet til menneskelig fysisk aktivitet: vitenskapelig forskning, coaching for breddeidretten og for høyt nivå konkurranseidrett, undervisning, fitness, reeducation og rehabilitering, organisering av idrettsarrangement, forvaltning av idrettsanlegg etc.

FASILITETER

Universitetet ligger i den nordlige distriktet i Roma; området, kjent som Foro Italico, ble bygget i 1932, da en rekke imponerende bygninger og anlegg ble oppfattet som Romas sportssenteret. Området representerer et typisk eksempel på fascistisk arkitektur, preget av en bred bruk av hvit marmor og triumf statuer og obelisker.

Olympiastadion, på baksiden av instituttet, ble bygget i anledning av Roma-OL (1960) og har siden vært åstedet for VM i friidrett (1987) og av verden fotball-VM (1990).

Moderne utdanningsstrukturer (11 forelesningssaler, en datasentral, et språksenter, en spesialisert bibliotek), up-to-date idrettsanlegg (10 fullyequipped treningssentre, to svømmebassenger, en robåt senter på elven Tevere) Foro Italico Universitetet fasiliteter inkluderer forskningssentre (mer enn 20 laboratorier). Universitetet har også sin egen audiovisuelle senter for produksjon av pedagogiske og ikke-profesjonelle materialer, og konferansesaler for nasjonale og internasjonale kongresser.

Fakultetet og PROGRAMMER

Universitetet er i dag delt inn i tre forskningsbaserte Avdelinger:

Menneskelig bevegelse og idrettshøgskole, Helsefag, Utdanningsvitenskapelige fakultet

Pedagogiske tilbud innenfor Fakultet for idrett og mosjon Sciences inkluderer første og andre-lags programmer, og forskningsrettet doktorgradsprogrammer.

Første tier Laurea Triennale

(Tre-årig utdanning Bachelor) Bachelor i idrett og mosjon Sciences - 3 år, 180 studiepoeng Dette sikrer studentene en grunnleggende teoretisk forberedelse og en tilstrekkelig kommando av generelle vitenskapelige metoder og innhold, i tillegg til oppkjøpet av spesifikk faglig kunnskap. Det krever 180 studiepoeng, som generelt kan akkumulert innen 3 år.

Andre tier Laurea Magistrale

Laurea Magistrale i idrettshøgskole og teknikker - to år, 120 studiepoeng Laurea Magistrale i forebyggende og tilpasset fysisk aktivitet - to år, 120 studiepoeng Laurea Magistrale i Sport Management - 2 år, 120 studiepoeng Laurea Magistrale i helse og fysisk aktivitet, 2 år 120 studiepoeng undervist i engelsk språk

A "Laurea Magistrale" gir et mer sofistikert utdanningsnivå. Denne andre nivå kvalifisering er åpent for kandidater med en treårig grad og krever ytterligere 120 studiepoeng, som kan bli akkumulert over et gjennomsnitt på to år. Et minimum nivå og konkrete læreplaner kan være nødvendig for opptak

MASTER / MASTERS

Master i idrettspsykologi (andre nivå, 1 år, 60 studiepoeng)

En Masters er en mellom universitet kvalifisering og kan fås både etter en tre årig utdanning (første nivå Masters), og etter en høyere grad (andre nivå Masters). Disse kursene vare i minst ett år og involverer kjøp av 60 studiepoeng for hvert studieår. Deres formål er å bygge på studentens kunnskap og å konvertere den til spesifikke faglige ferdigheter.

Doktorgrads School of forskning (3 år)

Doktorgradskurs: Helse og fysisk aktivitet:

Biomedisinske og Metodiske aspekter Læreplaner En Applied Biomedical / metodisk tilnærming Læreplaner B Integrative Biology Approach - Europeisk Curriculum

Doktorgrads Course Sport, Trening og ergonomi

Doktorgrads Course : Kultur, funksjonshemming og inkludering: utdanning og opplæring

KURS

Kurs i hovedsak er årlige kurs og elevene får lov til å ta eksamen ved slutten av andre semester.

Undervisningsmetoder omfatter forelesninger og praktisk arbeid, samt seminarer og veiledning, der studentene spiller en aktiv rolle. Forelesninger gi grunnleggende rammene for kurset: studentene forventes å organisere sine egne lekser i lys av eksamen. Lærerne er alltid klar til å hjelpe.

Alle kursene er gitt i italiensk, bortsett Laurea Magistrale i helse og fysisk aktivitet.

Klassene er planlagt i morgen, og på ettermiddagen, mandag til fredag

Steder

Roma

The University of Rome “Foro Italico”

Address
Piazza Lauro de Bosis, 15
00135 Roma, Lazio, Italia
Telefon
+39 06 3673 3599

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: