University of Trieste

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvem vi er

Videregående opplæring, forskning og kunnskapsoverføring

Ved å analysere dagens og nyere fortid ved Universitetet i Trieste, som vil ta 100 års historie i 2014, kan vi være fornøyd med prestasjonene og verdien vår universitet kan overføre til territoriet.

Den Universitetet i Trieste Velkomne studenter og studenter i et dynamisk og moderne miljø, tilbyr en høy grad av personalisering og gir toppmoderne laboratorier og rike biblioteker, og følger med dem gjennom akademiske og postgraduate kurs med dedikert høyt servicenivå. Kvaliteten og variasjonen av treningsforløpet, stadig fornyet og i stadig større grad projisert til internasjonalisering, gjør våre nyutdannede konkurransedyktige på arbeidsplassen, der universitetet har inngått viktige partnerskap med et nettverk av bedrifter av ekspertise.

Kvaliteten på opplæringen er ledsaget av kvaliteten på forskningen, som plasserer vårt universitet godt i nasjonale og internasjonale rangeringer. Trieste University ønsker å konsolidere sin rolle som Research University, med fokus på doktorgrader, økt samarbeid med nasjonale og internasjonale forskningsorganisasjoner, og investerer i rekruttering av høykvalitets vitenskapelig personale.

Universitetet i Trieste fokuserer i økende grad på samarbeid med områdets realiteter, med sikte på å skape et regionalt, synergisk universitetssystem innen høyere utdanning, forskning, teknologioverføring og deling av innovative tjenester. Triesteuniversitetet er også pålagt nasjonalt og internasjonalt for predisponering til dialog med andre land. I de europeiske makroregioner spiller den en stor rolle og står i forkant av forholdene som Italia har med Balkanlandene, Øst-Europa, Iran, Japan, Saudi-Arabia og Latin-Amerika.

Fremtiden er dynamisk og usikker, men de betydelige resultatene oppnådd viser at excellence kan forfølges. Det grunnleggende er samarbeidet og det høye vitenskapelige og faglige nivået som universalsystemet kan uttrykke i den konstante og konstruktive dialogen med nasjonale og internasjonale institusjoner og med de selskapene som vurderer høyt utdanning, forskning og kunnskapsoverføring. Hvilke verdier Er grunnleggende for samfunnets fremtid.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Italiensk

Se skolens masterprogrammer » Se Master - HealthcareStudies »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Masters in Neuroscience

Campus Heltidsstudier 2 år October 2018 Italia Trieste

[+]

Den

Den

[-]