University Of Bergamo

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den Universitetet i Bergamo ligger i Lombardia, en region i Nord-Italia med mer enn 10 millioner innbyggere og en av de regionene med høyest BNP pro capita i Europa. Med en historie som er eldre enn grunnlaget for Roma, vokste Bergamo som en viktig by i Mediaeval ganger, og er nå en bro mellom Vest- og Øst-Europa: flyplassen er det Sør-Europa knutepunkt for Ryanair og andre lavprisselskaper, snu over 9 millioner passasjerer i 2012.

Universitetet i Bergamo er en State University med rundt 16.000 studenter (studenter og nyutdannede), og mer enn 300 doktorgradsstudenter. Antall studenter øker hvert år, med en 7% vekst per år mellom 2001 og 2011. En stab på 656 medlemmer (331 professorer og forskere, 95 assistere vitenskapelig ansatte, 230 administrativt og teknisk personale) gir en dynamisk vitenskapelig og pedagogisk miljø åpent for innovasjoner.

De 7 avdelinger og forskningssentre ved Universitetet i Bergamo er strengt sammenvevd i byen liv. De er gruppert i tre studiesteder som ligger i tre ulike områder:

Campus of Economics and Law

i byen Bergamo i gangavstand fra jernbanestasjonen

Campus humanistiske i Mediaeval Øvre byen Campus of Engineering

i Dalmine, industri utkanten av Bergamo inne i science park "Kilo Rosso"

Steder

Bergamo

Università degli Studi di Bergamo

Address
Università degli studi di Bergamo
via Salvecchio 19

24129 Bergamo, Lombardia, Italia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Master