Les den offisielle beskrivelsen

Den Universitetet i Parma er en State University. Som sådan, er det selvstyrt og har det administrative, organisatoriske og regnskap autonomi, yter tjenester til allmennheten. På 13 mars 962, keiser Ottonian jeg tillagt Uberto, biskopen av Parma, initiering av Universitetet i 'Diploma' - et dokument som har gitt biskopen makt til å bestille og velge juridiske ledere ('eligere et ordinare notarios') . Dette dokumentet var grunnlaget for å skape en utdanningsinstitusjon som skulle vare århundrer senere, og er fortsatt bevart i biskopens Arkivet i Parma i dag.

Den Universitetet har 18 avdelinger, 35 første grad kurs, 6 ett-syklus grad kurs, 38 andre grad kurs, Samt mange Postgraduate skoler, Postgraduate lærerkurs, flere Masters 'grader og Forskning doktorgrad (PhD).

Studentene kan velge mellom kurs på: Arts and Humanities, økonomi, ingeniørfag og arkitektur, mat og jordbruk, Law og samfunnskunnskap, Mathematical Fysiske og naturvitenskap, medisin og kirurgi, farmasi, veterinærmedisin.

Den ideelle størrelsen på University (30.000 studenter, med mer enn 5000 kandidater per år, og ca 2000 lærere og ansatte) og levekårene i Parma tiltrekke seg et stort antall studenter fra hele Italia. Mer enn to tredjedeler av våre registrerte studenter kommer fra utenfor Parma og Parma-provinsen, som plasserer universitetet i høyeste rang for å tiltrekke de mest utenlandske studenter på landsbasis.

De ulike steder ved Universitetet tillate studenter å studere i komfortable og effektive strukturer i nærheten grønne områder, som for eksempel Campus: En 77 hektar stort område sør for byen imøtekommende vitenskapelige deparments, består vår campus av avdelinger, moderne og godt utstyrte forelesningssaler, komfortable studieområder, teknologisk avanserte laboratorier, og et CNR sentrum - samt flere idrettsanlegg, et konferansesenter og en kantine. Denne betydelige kombinasjon av strukturer og folk er helt unik på den italienske universitet scene.

Den andre universitet oppgjør er i hjertet av byen med universitetets sentrale bygningen som huser rektors kontor, administrative kontorer og juridisk avdeling. I hjertet av byen ligger det medisinske skolen også, i sykehusområdet, den Economics Department, Kunst, Letters, historie og samfunnsfag Institutt og en gammel kultur, filosofi, Utdanninger og Modern Languages ​​avdeling. Endelig Veterinary Medicine avdeling ligger i umiddelbar nord-vestlige utkanten av byen.

I hjertet av byen, universitetets sentrale bygningen huser rektors kontor, administrative kontorer og jus. Medisinsk skole er også i byen, som ligger på sykehuset, mens økonomi og statsvitenskap er ved siden av Parco Ducale. Kunst og filosofi og psykologi har sine studiesteder i sentrum av gamlebyen, og Veterinary Medicine ligger i umiddelbar nord-vestlige utkanten av byen.

De aktiviteter og fasiliteter ved Universitetet i Parma tiltrekke deltakelse av en stadig voksende studentmasse. Det er informasjon og karriereveiledning tjenester for å hjelpe studentene med sine universitetsrelaterte valg, gode relasjoner med utenlandske universiteter, og en livlig utveksling av studenter i forhold til samfunnet programmer, inkludert mange tilgjengelige stipender. Biblioteker, datalaboratorier og Internett-tilgangspunkter, studentboliger og kantiner, deltidsjobber, kulturelle aktiviteter, et gratis nummer, og etter konfirmasjonen karriereveiledning er alle tilgjengelige for studenter - sammen med intervjuer og korte kurs for å hjelpe våre kandidater for å finne jobb.

Mange fasiliteter er tilgjengelig for studentene til å forbedre kvaliteten på sine studier og universitetslivet. Noen av disse er gratis e-post og ad hoc tjenester for funksjonshemmede studenter, språkkurs på Foreign Language Centre. Studenter kan også registrere deg for eksamen via internett, laste ned administrative former, eller få tilgang til personlige e-post leveres til hver student ved universitetet, og dermed skape en rask og nøyaktig kommunikasjonskanal.

Universitetet i Parma nettstedet tilbyr studentene jevnlig oppdatert informasjon og et ideelt grensesnitt for å kommunisere med universitetet.

Studenter har og mange muligheter i idrett i regi av Universitetet i Parma CUS med kurs i alle disipliner i en rekke konstruksjoner - vår svømmehall, friidrettsbane, tennisbaner, fotballbaner, golf verftet, basketballbaner, rugby plasser, etc.

Museer, som CSAC i Abbazia av Paradigna (www.csacparma.en) Med en imponerende samling av italienske kunstverk (fra design, arkitektur, illustrasjon, reklame, foto), den botaniske hagen, de naturvitenskapelige museer og andre vitenskapelige samlinger, da universitetet kor: dette er de kulturelle aktiviteter og også studere muligheter .

Internasjonale studenter vil være velkommen på Erasmus og internasjonale Hjemme i nærheten av San Francesco-kirken, i hjertet av byen, og de vil dra nytte av italiensk språkkurs spesielt lært å hjelpe akademiske studier.

To av II nivå grad kurs er helt undervises på engelsk, mens det er et økende tilbud av engelsk undervist kurs i arkitektur Master of Science Course, i Engineering kurs og i humaniora kurs også.

Programmer gitt i:
Engelsk
Italiensk

Denne skolen tilbyr også:

MA

University of Parma

Gradkurset i "Computer, elektronikk og telekommunikasjonsteknologi" ble etablert i samsvar med de siste lovgivningsreformene av universitetskurs og representerer den nyes ... [+]

Offisiell programbeskrivelse

Datamaskin, elektronikk og telekommunikasjonsteknologi

Gradkurset i "Computer, elektronikk og telekommunikasjonsteknologi" ble etablert i samsvar med de siste lovgivningsreformene av universitetskurs og representerer den nyeste utviklingen i en veletablert tradisjon. University of Parma har de siste tjue årene tilbudt kurs på ulike nivåer innen datateknikk, elektronikk og telekommunikasjon, med ekstremt positive sysselsettings- og karrieremuligheter. Langsiktig overvåking av kandidaters karriere og data fra Consorzio Alma Laurea vitner om deres suksess på arbeidsplassen. Gradkurset er organisert i tre moduler:... [-]

Italia Parma
Oktober 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Parma

Stiftelsesåret er et fullstendig forberedelsesprogram for internasjonale studenter som ønsker å melde seg på University of Parma eller et italiensk universitet eller et m ... [+]

Offisiell programbeskrivelse

Stiftelsesår

Stiftelsesåret er et fullstendig forberedelsesprogram for internasjonale studenter som ønsker å melde seg på University of Parma eller et italiensk universitet eller et musikk konservatorium. Det er organisert i samarbeid med A. Boito Music Conservatory i Parma.

Det adresserer potensielle studenter med et videregående diplom, men som har språklige eller kulturelle hull og / eller mindre enn 12 års skolegang, slik loven krever adgang til universitet i Italia.

Takket være dette programmet vil internasjonale studenter ha mulighet til å:... [-]

Italia Parma
Oktober 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

MSc

University of Parma

Han har en Master i matvaresikkerhet og matrisikostyring, og er fullt ut undervist på engelsk, tilbys i fellesskap ved University of Parma i samarbeid med Universitetet i ... [+]

Offisiell programbeskrivelse

Mastergradsstudium i matvaresikkerhet og matrisikostyring

Mastergraden i matvaresikkerhet og matrisikostyring er en annen syklus, fullt ut undervist på engelsk, tilbys i fellesskap av University of Parma i samarbeid med Universitetet i Bologna, Katolsk Universitet i Piacenza, Universitetet i Modena og Reggio Emilia, Universitetet i Ferrara.

Kurset tilbys innen matvitenskap og teknologi, og har til hensikt å forberede en mattrygghetsekspert, en spesifikk figur dedikert til risikovurdering og styring av matrisiko, i et moderne perspektiv som inkluderer alle nylige oppkjøp av alle vitenskapene som er koblet til til det, som inkluderer ikke bare kjemi, teknologi og mikrobiologi av mat, men også ernæring, toksikologi, lov, økonomi, logistikk, matematikk.... [-]

Italia Parma
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Parma

Gradskurs i økonomi og ledelse har til hensikt å gi sine studenter kunnskaper og ferdigheter som er nyttige for å forstå forretningsforvaltning, etter flere profiler og a ... [+]

Offisiell programbeskrivelse

Gradskurs i økonomi og ledelse har til hensikt å gi sine studenter kunnskaper og ferdigheter som er nyttige for å forstå forretningsforvaltning, etter flere profiler og arvingen av søknaden. Kurset er omorganisering av de forrige, dvs. Bedriftsledelse, økonomi og økonomi, økonomi og ledelse og økonomi og ledelse. En slik omorganisering ble gjennomført i full overensstemmelse med de nye forpliktelsene til italienske ministrenees dekret (DM) 270/04. Derfor er Degree Course i økonomi og ledelse først og fremst en fullstendig arving til de nevnte gradskursene. De spesifikke mulighetene for videre studier i noen felt av økonomi, de andre kursene som tilbys, fornyes gjennom aktivering av spesifikke læreplaner. Studentene må velge læreplanen de ønsker å delta ved innmelding i andre år, som følger: - Pensum i Bedriftsøkonomi (CLEA, fra sitt italienske akronym) har til hensikt å utdanne og trene sine studenter og oppgradere til å være fagfolk med spesifikke ferdigheter i bedriftsledelse, spesielt med hensyn til ledelse og IKT-systemer;... [-]

Italia Parma
Oktober 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Parma

Internasjonal Business and Development (IBD) er første grad kurset som skal undervises og undersøkes helt på engelsk ved University of Parma , i Italia. Universitetet søk ... [+]

Offisiell programbeskrivelse

Videregående kurs i International Business and Development (IBD)

Internasjonal Business and Development (IBD) er en andre grad grad i økonomi og næringsliv (LM77-Økonomi og næringsliv), undervist og undersøkt helt på engelsk, tilbys av Department of Economics of Parma University.

Det er en toårig kurs og ved vellykket gjennomføring uteksamineres tildelt "laurea magistrale" eller utdanningssertifikat.

IBD er utviklet for kandidater med forskjellig faglig bakgrunn og har som mål å gi en grundig grunnlegging i internasjonal økonomi og global utvikling.... [-]

Italia Parma
Oktober 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Parma

Mastergrad i ledelse av mat systemer av kvalitet og gastronomi (matkvalitet) er en del av en prosess for forbedring av den italienske agri-mat industri som anerkjenner Pa ... [+]

Offisiell programbeskrivelse

Master i ledelse av mat systemer av kvalitet og gastronomi (matkvalitet)

Mastergrad i ledelse av mat systemer av kvalitet og gastronomi (matkvalitet) er en del av en prosess for forbedring av den italienske agri-mat industri som anerkjenner Parma som en av de viktigste industrielle klynger i Italia, kjent som "Italian Food Valley ”. Det er i Food Valley at et sett av unike kunnskaper er opprettet i den nasjonale agri-mat-scenen kombinert med en tilsvarende oppmerksomhet fra studenter som ser denne industrielle virkeligheten som et konkret profesjonelt uttak.

Ledelsen av matproduksjon, i den nåværende internasjonale konkurransekonteksten, krever en ny generasjon spesialister utstyrt med ledelses- og kommunikasjonsevner som er tilpasset et nytt økonomisk og sosialt rammeverk i Italia og utlandet i næringsmiddelindustrien. Selv om Italia er en importør av varer, er det også en eksportør av kvalitetsbehandlede matvarer som reflekterer den italienske gastronomiske kulturen. Verden av italienske agri-mat bedrifter krever tall som i tillegg til å styre produksjonen, er i stand til å designe og administrere matkvalitet, samt å tolke forbrukernes behov ved å kommunisere til dem det kvalitative plassen til italiensk gastronomi.... [-]

Italia Parma
Oktober 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Parma

Den andre syklusgraden i Finans og Risikostyring (FRIM) er utformet for å produsere eksperter i styring av finansielle produkter og porteføljer, i analyse og styring av b ... [+]

Offisiell programbeskrivelse

Finans og risikostyring (FRIM)

Mastergraden i økonomi og risikostyring (FRIM) tilbyr utfordrende kurs i styring av produkter og finansielle porteføljer, analyse og styring av bank og finansiell risiko og, mer generelt, av de økonomiske risikoene i et selskap, forvaltningen av økonomiske institusjoner, analyse og styring av forsikringsrisiko, kvantitativ finans og handel med aksjer og derivater, global finans og geopolitikk.

Mastergraden tilbyr også mange karrieremuligheter som kapitalforvaltningsselskaper; finansielle system tilsynsmyndigheter og finansielle vurdering selskaper; tekniske kontorer og programmeringskontorer for organisasjoner og selskaper i finanssystemet; Konsulenttjenester innen finans og forsikringsrelatert område; styring av forretningsrisiko og forsikringsprosesser; porteføljeforvaltning; finansielle analysetjenester; finansiell styring av industrielle og kommersielle selskaper; bedriftsrådgiver; megler og forsikringsagent; bankoperatør; privat banker; børsoperatør.... [-]

Italia Parma
Oktober 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

Master

University of Parma

Masterstudiet i arkitektur kombinerer den teoretiske grundige analysen av noen forberedende fag for faglig aktivitet med en sterk teknisk design søknad kutt. ... [+]

Type: MastergradskursVarighet: 2 årStudiepoeng: 120Kursklasse: LM-4Tilgang: Gratis

Masterstudiet i arkitektur kombinerer den teoretiske grundige analysen av noen forberedende fag for faglig aktivitet med en sterk teknisk design søknad kutt. Læringen av de ulike designdisiplinene (arkitektonisk sammensetning, restaurering, byplanlegging og arkitektonisk og konstruksjonsteknologi) er organisert i laboratorier, hvor læreren, støttet av en del av teoretisk undervisning, utfører i tidsplanen av leksjon en søknadsaktivitet, slik at studenten får mer spesialisert kunnskap, men også ferdigheter, til å designe komplekse og eksperimentelle løsninger.

Mastergraden i arkitektur gir tilgang til statseksamen for yrke av arkitekt, planlegger, landskapsarkitekt, konservator og sivil og miljøtekniker. Acquirable profesjonelle ferdigheter dekker et meget bredt spekter.... [-]

Italia Parma
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Parma

Målet med mastergradsprogrammet i elektronisk ingeniørfag er opplæringen av høyt spesialiserte kandidater i de ulike elektronikkbransjene, med solide metodologiske grunnl ... [+]

Type: MastergradskursVarighet: 2 årKlasse: LM-29 - Klasser av syklus grader i elektronisk ingeniørfagStudiepoeng: 120Tilgang: Gratis

Målet med mastergradsprogrammet i elektronisk ingeniørfag er opplæringen av høyt spesialiserte kandidater i de ulike elektronikkbransjene, med solide metodologiske grunnlag i det bredere området informasjonsteknologi. Forberedelsen av kandidatgraden er slik at han kan jobbe i de mange applikasjonssektorer som bruker sine ferdigheter, innlemme, styre og fremme teknologisk innovasjon, tilpasse seg de raske endringene som er typiske for høyteknologiske sektorer. Masterstudiet gir spesielt de kulturelle grunnlagene og tekniske ferdigheter som trengs for å designe svært komplekse elektroniske systemer, kretser og komponenter.... [-]

Italia Parma
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Parma

Master of Science i Plant Engineering og Food Industry Machines er ment som spesifikke mål: ... [+]

Type: Mastergradskurs Varighet: 2 år Klasse: LM-33 - Klasser av andre syklus grader i maskinteknikk Studiepoeng: 120 Tilgang: Gratis

Master of Science i Plant Engineering og Food Industry Machines er ment som spesifikke mål:

Skapelsen av en figur med et solid forberedelse i sektorene som kjennetegner utformingen av maskiner for næringsmiddelindustrien, utforming og styring av planter for næringsmiddelindustrien og styring av matproduksjonsprosesser;Komplementær vektlegging på emballasjeutdyping og bærekraft, simuleringsmodeller for å støtte utforming og styring av næringsmiddelindustrianlegg og tilhørende aktiviteter knyttet til næringsmiddelindustrien.

Mastergradsstudiet består av et førsteår rettet mot fagene innen matvareindustriens vitenskapelige disiplinære sektorer, for eksempel: Matvarehygiene, Landbruksmikrobiologi, Matvitenskap og teknologi. Dette for å utdype grunnleggende kunnskaper i næringsmiddelindustrien som ikke er typisk for den treårige utdannet innen ingeniørfag, for å kunne håndtere disipliner med det mer spesialiserte og applikative innholdet i det følgende år.... [-]

Italia Parma
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Parma

Masterstudiet i industriell kjemi ved Universitetet i Parma foreslår opplæring rettet mot de mest aktuelle aspektene av kjemisk industri, for eksempel studiet av energief ... [+]

Oppgaven til industriell kjemi er bruk av kjemisk kunnskap for forskning og utvikling av prosesser for å skaffe seg produkter og materialer av industriell interesse.

Masterstudiet i industriell kjemi ved Universitetet i Parma foreslår opplæring rettet mot de mest aktuelle aspektene av kjemisk industri, for eksempel studiet av energieffektive synteseprosesser med høy selektivitet for redusert miljøpåvirkning , med sikte på å skaffe høyt forbruk og kvalitetsprodukter til de ulike applikasjonssektorer.

Emnet inneholder 11 kurs med teoretisk og eksperimentelt innhold, med så mange eksamener for læringsvurdering. Opplæringen er fullført med valgfrihet, med gyldighet av tolvte eksamen, og avsluttes med et eksperimentelt oppgave som varer 6 måneder. Mastergraden forbereder yrket av industriell kjemiker med sysselsettingsmuligheter i forsknings-, utviklings- og prosesskontrolllaboratorier i de ulike industrisektorer der det kreves kjemisk kunnskap både i produksjon og kvalitetskontroll og sikkerhet og miljøvern.... [-]

Italia Parma
Oktober 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Parma

Kjemi er en sentral vitenskap på vei til bærekraftig utvikling. Masterstudiet i kjemi ved Universitetet i Parma tilbyr en fullstendig og grundig opplæring om de mest mode ... [+]

Type: Mastergradskurs LM 54 - Klasser av mastergrader i kjemisk vitenskapVarighet: 2 årStudiepoeng: 120Tilgang: Gratis

Kjemi er en sentral vitenskap på vei til bærekraftig utvikling. Masterstudiet i kjemi ved Universitetet i Parma tilbyr en fullstendig og grundig opplæring om de mest moderne aspektene av kjemi: syntese, katalyse, miljøkvalitet, teoretisk forståelse av kjemiske prosesser og deres beregningsmodellering , studiet av biologiske prosesser på molekylært nivå, utvikling av avanserte materialer og nanovitenskap.

Kurset er utviklet i to retninger: biomolekylær kjemi og materialkjemi. Emnet inneholder 12 kurs med teoretisk og eksperimentelt innhold. Læring er verifisert gjennom 11 eksamener. Opplæringen er fullført med valgfri kurs og slutter med en eksperimentell avhandling som varer seks måneder.... [-]

Italia Parma
Oktober 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Parma

Det kulturelle og profesjonelle målet med gradskurset i ledelsesingeniør er å skape fagfolk som er i stand til å fylle organisatoriske og lederroller som grunnleggende te ... [+]

Type: GradskursVarighet: 3 årKlasse: L-9 - Klassen av graden i industriell ingeniørfagStudiepoeng: 180Tilgang: Gratis (E en 'kreves opptagelsesprøve orientering ikke-selektive)

Det kulturelle og profesjonelle målet med gradskurset i ledelsesingeniør er å skape fagfolk som er i stand til å fylle organisatoriske og lederroller som grunnleggende teknologiske ferdigheter kreves.

Kulturprofilen er preget av en tverrfaglig, fleksibel og systemisk mentalitet: de funksjoner som ledende ingeniør er kalt til å utføre, gjelder overvåkning av innovasjons- og bytteprosessene som karakteriserer forretningssystemene i deres fysiske komponenter i stadig større grad , organisatorisk og informativ.... [-]

Italia Parma Altavilla Vicentina
September 2019
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
University of Parma

Gradkurset i matvitenskap og teknologi er utviklet for å produsere nyutdannede som har god grunnleggende og praktisk kunnskap i de viktigste sektorene innen matvitenskap ... [+]

Type: Første sivilingeniørGraduasjonsklasse: L-26Varighet: 3 årStudiepoeng: 180Tilgang: Begrenset: med påmelding i henhold til kronologisk rekkefølge

Gradkurset i matvitenskap og teknologi er utviklet for å produsere nyutdannede som har god grunnleggende og praktisk kunnskap i de viktigste sektorene innen matvitenskap og teknologi. Nyutdannede skal skaffe seg operasjonelle kompetanser for tekniske og ledelsesmessige profesjonelle roller og for støttende aktiviteter i kontrollen av matforedling og produksjon i næringer, laboratorier og tjenester innen næringsmiddelindustrien.

På slutten av kurset vil kandidater i matvitenskap og teknologi skaffe seg:

god grunnleggende kun... [-]
Italia Parma Altavilla Vicentina
September 2019
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Address
Parma, Emilia-Romagna, Italia