Unitelma Sapienza

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The University of Rome Sapienza Unitelma Studier, Ble etablert i 2004 under ministermøtet resolusjon av 17. april 2003, det fullmakt til å utstede akademiske grader har juridisk status.

Unitelma Wisdom, gjennom bruk av metoder og avansert informasjonsteknologi i fjernundervisning, fremmer forskning, undervisning og opplæring, i stand til å kombinere juridisk kunnskap, økonomiske og ledelsesmessige ferdigheter som trengs for å kjøre organisasjoner og komplekse forretningssystemer i den såkalte "samfunn kunnskap ".

Unitelma Sapienza støtter tilgang til høyere utdanning, uten plassbegrensninger, tid, studenter, ungdom, arbeidere og fagfolk.

Unitelma Sapienza utfører opplæring og lærerike aktiviteter for undervisning og mastergrad i juridiske og økonomiske felt; aktiv mester i I og II nivå i juridisk-økonomiske områder av utdanning, helse, teknologisk utvikling, forvaltning og gjennomfører trening og oppfriskningskurs for ulike yrker.

Unitelma Sapienza vedtar en opplæringsmodell som gjør det mulig å følge iherdig studenter i trening (initial orienterings workshops for kompetanseutvikling, webseminar, formynderskap).

STRUKTUR OG ORGANISASJON

forskning anlegget og undervisning

Institutt for juridiske og økonomiske fag

Struktur og administrativ organisering

general~~POS=TRUNC organisatoriske områder Institusjonelle relasjoner og finans Administrasjon og menneskelige ressurser student tjenester IKT Konvensjoner og design opplæringsaktiviteter Samordning av undervisning og internasjonale relasjoner styring og oppfølging av undervisning organisasjonsenheter Mottak og evaluering student innspill Forskning og kvalitet Post og digital dokumentasjon Kommunikasjon, markedsføring og sosiale nettverk administrative handlinger og konvensjonelle prosedyrer formynderskap prosess

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Spansk
  • Italiensk

Se MA » Se Masters » Se Kurs »

Kontakt
Besøksadresse
Viale Regina Elena, 295
00161 Rome (Italy)

Rome, Lazio, IT
Sosiale medier
Besøksadresse
Spain Online, ES
Besøksadresse
Mexico Online, MX
Besøksadresse
Australia Online, AU
Besøksadresse
USA Online, US
Besøksadresse
Canada Online, CA
Besøksadresse
Spain Online, ES
Besøksadresse
Mexico Online, MX
Besøksadresse
Australia Online, AU
Besøksadresse
USA Online, US
Besøksadresse
Canada Online, CA