Les den offisielle beskrivelsen

Università Bocconi, grunnlagt i 1902, var det første italienske universitetet for å gi en grad i økonomi.

I århundre har Bocconi spilt en ledende rolle i Italias sosiale og økonomiske modernisering. Det har vært troverdig til grunnverdiene for å være et stort forskningsuniversitet, med demokratiske verdier og åpne for verden, så vel som økonomisk og politisk uavhengig.

Università Bocconi mener at ekspertise kun kan være basert på en persons faglige profil, samt på hans eller hennes verdier og kulturelle og etiske bakgrunn. Det er derfor Universitetet tilbyr mange aktiviteter, spesielle anledninger for at folk skal berike sin kunnskap.

I generasjoner har entreprenørstudenter kommet til Bocconi for å bli noe større. Vi tilbyr lavere, utdannet, Ph.D. og utøvende programmer til fremtidige ledere og gründere som ønsker et sterkt fundament, og et transformativt nettverk.

Hvorfor Bocconi

Bocconi er ikke bare en utdannelse. Det er et springbrett for dine ambisjoner.

I generasjoner har vi formet kunnskap og verdier til innovatører og fremtidige ledere. Vi forstår at morgendagens flotte achievers trenger mer enn kvalifikasjoner. De trenger selvtillit, visjon og et sterkt sett med verdier.

Vi ble grunnlagt i 1902 for å bidra til å fremme sosial og økonomisk fremgang over hele Europa og utover. Det er et oppdrag som deles av vårt fellesskap av over 100 000 alumni i bransjer over hele verden.

Mange skoler vil forsøke å skape deg for å passe verden. Bocconi vil forberede deg til å endre den.

Våre økonomi, ledelse og økonomi programmer er blant de beste i verden. QS World University Rankings opplistet oss blant de ti beste institusjonene i Europa på disse feltene, mens Financial Times rangerer våre Master grad i økonomi og ledelse blant de ti beste i verden.

Utdanningskvalitetsrangering i verden

Innenfor riket av internasjonal videregående opplæring, publiseres en rekke rangeringer med vidt varierende nivåer av kvalitet, metodisk rigor og autoritet. Bocconi University opptrer regelmessig i de mest fremtredende rangeringer som dekker sine kompetanseområder innen økonomi og ledelse, og mer generelt samfunnsvitenskapene.
På grunn av sin egen spesialiserte institusjon, ser Bocconi ikke ut i rangeringene som "overordnede" - det vil si QS, THE og Shanghai rangeringer - som involverer universiteter som dekker et bredt spekter av emner og felt.

Her viser vi de oppdaterte resultatene av noen av de viktigste og allment anerkjente av disse. Mer informasjon om vår stilling i andre spesialiserte eller sektorielle rangeringer vil bli publisert i seksjonene om de enkelte programmene.

1. QS (Quacquarelli Symonds)

I QS World University Ranking, utgitt av Londons baserte QS, var Bocconis verdensomspennende prestasjon i samfunnsvitenskapelige segmentet de siste tre årene som følger:

  • 2018, samfunnsvitenskap
  • 2017, samfunnsvitenskap
  • 2016, samfunnsvitenskap

QS nevner selv Bocconi i rangerings presentasjonssider, og forklarer hvorfor Bocconi ikke er oppført i den omfattende rangeringen, men bare i den mer spesifikke "samfunnsvitenskapelige" undergruppen. Se Kom-spesifikk artikkelen.

Bocconi er også omtalt i emnerangeringer publisert separat av QS:

Merk: "Employer Reputation" er en av rangeringenes indikatorer og måler selskapers meninger om kandidater fra et hvilket som helst universitet. Den øverste har en konvensjonell poengsum på 100.

2. Financial Times

Bocconi er også til stede i mange rangeringer av Financial Times. Nærmere bestemt er SDA Bocconi School of Management (Bocconi's Business School), i følgende rangeringer: MBA, Executive MBA (EMBA), Executive Education tilpassede programmer, Executive Education Open Programmer og European Business Schools. MSc kurs tilbys av Bocconi's Graduate School er oppført i Master i Management og Finance rangeringer. Her er de oppdaterte stillingene på europeisk og verdensomspennende nivå.

3. U-Multirank

Det nylig lanserte U-Multirank-prosjektet, som andre rangeringer, tar sikte på å velge et universitet, men med en helt annen tilnærming fra andre. Etter å ha satt inn de ønskede kriteriene, får brukeren en liste over universiteter med indikasjonen for hvert enkelt parameter for hvert universitets ytelse i forhold til gruppens gjennomsnitt. U-Multirank skifter dermed hovedfokuset fra den enkle posisjonen i en rangering til blandingen av karakteristikkene til et gitt universitet.

4. Shanghai Rangering

Den globale rangering av faglige emner publisert av ShanghaiRanking Consultancy viser de beste universitetene i verden i spesifikke forskningsområder. Fagfagene er delt inn i fem makroområder (naturvitenskap, ingeniørfag, livsvitenskap, medisin og samfunnsvitenskap). I samfunnsvitenskapelige fag er Bocconi til stede i fem fagfag:Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Italiensk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

University Bocconi

Master of Science i Cyber ​​Risk Strategy og Governance gir studentene de verktøyene som kreves for å forstå, vurdere og styre mulighetene og truslene til eksisterende og ... [+]

Bocconi University og Politecnico di Milano har samlet et dynamisk og tverrfaglig fellesskap av forskere, eksperter og professorer som studerer, analyserer og bruker strategier, styring og evalueringsverktøy for cyberrisiko. De utfordrende studieprogrammene de har utarbeidet, adresserer de viktigste cyberrelaterte sakene som alle typer organisasjoner møter hver dag.

Master of Science i Cyber ​​Risk Strategy og Governance gir studentene de verktøyene som kreves for å forstå, vurdere og styre mulighetene og truslene til eksisterende og nye teknologier som brukes i vårt samfunn. Som nyskapende teknologier blir vedtatt, oppstår nye problemer, slik at elevene lærer å se fremover, evaluere og formidle trusler før de utfolder seg. Disse potensielle fagfolk vil dermed kunne bidra til å fange opp cyberrisiko og hindre negativ innvirkning på ytelsen til organisasjoner, både private og offentlige.... [-]

Italia Milan USA Los Angeles
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University Bocconi

Denne MSc er designet for studenter som har en sterk bøyd for Computational, Statistical og Matematiske Sciences og en ekte interesse i å jobbe med data. Studentene vil b ... [+]

Denne MSc er designet for studenter som har en sterk bøyd for Computational, Statistical og Matematiske Sciences og en ekte interesse i å jobbe med data. Studentene vil bli undervist i banebrytende teknikker for å utvinne effektive opplysninger fra store datasett og for effektivt å kommunisere dem for å påvirke de strategiske beslutningene til organisasjonene hvor de skal fungere.

Programmet er strukturert i to spor som deler en moderne kvantitativ kjerne: Datavitenskap og Business Analytics . De forfølger spesielt, i forskjellige omfang, følgende kvalifiserende mål:

Gi et sterkt fundament i teoretisk og anvendt statistikk og i maskinlæring, som er viktig for å identifisere effektive modeller og metoder for dataanalyse og prediksjonUtvikle avanserte ferdigheter innen datavitenskap som er avgjørende for å bygge algoritmer og programmeringsverktøy som er egnet for den faktiske implementeringen av statistiske metoderUtvikle en profil som kombinerer solid kvantitative ferdigheter med grundig kunnskap om bedriftsdynamikk for å støtte ledelsen i å gjøre strategiske beslutninger basert på dataanalyseUtvikle kompetanse gjennom pedagogiske aktiviteter i og utenfor klasserommet som fremmer samarbeidskompetanse, evne til å presentere og diskutere resultatene av ens arbeid effektivt, og som fremmer forståelse for etiske og lovgivningsmessige grenser knyttet til bruk av store databaser... [-]
Italia Milan USA Los Angeles
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University Bocconi

Dette er et svært komplett program som tilbyr utfordrende kurs på alle områder av økonomi, investeringsbank, bedriftsfinansiering og rådgivning, kvantitativ finans, risik ... [+]

Dette er et svært komplett program som tilbyr utfordrende kurs på alle områder av økonomi, investeringsbank, bedriftsfinansiering og rådgivning, kvantitativ finans, risikostyring, derivater og eiendomsprising.

Undervisningen er strukturert langs en rekke alternative strategier og metoder som kombinerer:

Case studier som brukes til praktiske verdsettelsesproblemer av firmaer og investeringsprosjekterGruppeprosjekter, i tillegg til individuelle studier og oppgaver innen regnskap, verdsettelse og teori for økonomikursPraktiske laboratorie-sesjoner basert på moderne programvare for å utvikle ferdigheter i å administrere data og illustrere typiske resultater fra anvendelse av statistiske metoder i økonometrisk sekvensSimulerte handelsøkter i derivatsekvensenMøter og gjestesamtaler med operatører fra topp finansinstitusjoner. Disse øyeblikkene av førstehånds vitnesbyrd, integrert i mange fag, er en flott mulighet for våre studenter. De lettes av det faktum at Bocconi ligger i hjertet av et finanssenter som Milano, et naturlig internasjonalt veikryss for utveksling og relasjoner.... [-]
Italia Milan USA Los Angeles
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University Bocconi

Dette utfordrende studiet gir studentene de verktøyene som kreves for å forstå den globale verden vi lever i, opplæring av potensielle ledere og gründere for å gi et stor ... [+]

Dette utfordrende studiet gir studentene de verktøyene som kreves for å forstå den globale verden vi lever i, opplæring av potensielle ledere og gründere for å gi et stort bidrag til utførelsen av organisasjoner av alle typer over hele verden, samtidig som ideene om ansvarlige og bærekraftige futures brukes til å forretningsvirksomhet i praksis.

Studentene skal tilegne seg følgende ferdigheter:

Kunnskap

Kritisk bevissthet om disiplinbaserte konsepter og tilnærminger for å forstå kompleksiteten ved å forvalte en organisasjon i den globale forretningsområdetForståelse av hvordan tilegnet teoretisk kunnskap kan brukes i praktiske internasjonale forretningssituasjoner... [-]
Italia Milan USA Los Angeles
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University Bocconi

Denne MSc har til formål å hjelpe studentene med å utvikle problemløsende ferdigheter, tilegne seg kompetanse, evner og kvalifikasjoner som kreves for å fungere som leder ... [+]

Denne MSc har til formål å hjelpe studentene med å utvikle problemløsende ferdigheter, tilegne seg kompetanse, evner og kvalifikasjoner som kreves for å fungere som ledere i selskaper og konsulentfirmaer, eller som gründere.

Den gir en læringsbane hvor den grundige studiet av viktige bedriftsfunksjoner og prosesser forbereder nyutdannede til å ta på seg lederroller.

Læringsprosessen kompletteres med regelmessig tilstedeværelse av fremragende gjestehøyttalere, bedriftsbesøk, diskusjon av ad hoc-forretningssaker, møter med firmaer på spesifikke problemer og forelesninger av praktikere og instruktører med spesialisert faglig bakgrunn.

Studenter som oppgraderer fra denne Master of Science, driver vanligvis ledelseskarrierer hos selskaper i forskjellige størrelser, som opererer i ulike sektorer på lokalt eller globalt nivå.... [-]

Italia Milan USA Los Angeles
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University Bocconi

Markedsføring har blitt en viktig driver for både ytelse innen organisasjoner og organisatoriske beslutninger. Programmet gir studentene mulighet til å utvikle bred fagli ... [+]

Markedsføring har blitt en viktig driver for både ytelse innen organisasjoner og organisatoriske beslutninger. Programmet gir studentene mulighet til å utvikle bred faglig kompetanse innen markedsføring, takket være en unik kombinasjon av kursinnhold.

Den integrerer en avansert forberedelse i viktige markedsføringsverktøy og felt som kvantitative metoder, juridiske problemer og digitale markedsføringsstrategier med svært innovative tilnærminger og kompetanser fra ulike fagområder som neurovitenskap eller antropologiske studier og deres innvirkning på markedsrelaterte felt som forbrukeradferd.

Nyutdannede er forberedt på å lykkes i en raskt skiftende globalisert næringsliv, med den nødvendige kunnskapen og ferdighetene som gjør at de ikke bare kan reagere, men også proaktivt forme fremtidens markedsføring.... [-]

Italia Milan USA Los Angeles
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University Bocconi

Denne MSc har som mål å gi en videregående utdanning i statsvitenskap og temaene for offentlig politikk analyse. Studentene vil forstå den komplekse politiske, økonomiske ... [+]

Denne MSc har som mål å gi en videregående utdanning i statsvitenskap og temaene for offentlig politikk analyse. Studentene vil forstå den komplekse politiske, økonomiske og sosiale dynamikken i den moderne verden, hvordan nasjonale og internasjonale institusjoner håndterer dem og hvordan de skal handle i slike sammenhenger. De vil få avansert opplæring i analysemetoder og studier av både offentlig politikk og institusjonene som leder beslutningsprosessen.

Spesielt programmet:

Gir studentene en komplett forberedelse i de to hovedområdene Politisk Vitenskap (Comparative Politics and International Relations), integrert med kunnskap om lovens rolle og utviklingen av befolkningsdynamikk i politiske sammenhengerGir en komplett forberedelse med avanserte kvantitative ferdigheter i både teoretiske og empiriske metoder, som vil bli brukt til å evaluere offentlig politikk, offentlig sektor, politisk beslutningsprosess og politisk dynamikkUtvikler kompetanser som fremmer myke ferdigheter som teamarbeid, evne til å presentere og diskutere effektivt, evne til å tenke kritisk og forstå store politiske og politiske problemerUtvikler ferdigheter gjennom tverrfaglige læringsaktiviteter organisert i workshops, som fremmer forståelsen av politiske og sosiale problemer fra ulike perspektiver. Undervisningsmetoder støtter samspill mellom fakultet og studenter og blant elevene.... [-]
Italia Milan USA Los Angeles
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University Bocconi

Programmet gir studentene alle kompetencer og ferdigheter knyttet til finansdirektørens økonomi, forbereder dem til å analysere problemer og ta ledelsesbeslutninger fra f ... [+]

Programmet gir studentene alle kompetencer og ferdigheter knyttet til finansdirektørens økonomi , forbereder dem til å analysere problemer og ta ledelsesbeslutninger fra flere perspektiver. Det samme settet med kunnskap og kompetanse og ferdigheter kan også vellykket brukes til å operere innen revisjonsfirmaer, konsulentfirmaer og finansinstitusjoner.

CFO spiller et mangfoldig sett av sentrale og utfordrende roller innen alle bedrifter:

sikre overholdelse av finansielle bestemmelser, utarbeide regnskap og formidle verdier og risikoinformasjon til investorer og styregi økonomisk ledelse og tilpasse forretnings- og finansstrategi for å utvide virksomheten og foreta investeringer samt overvåke kapitalstrukturen i selskapetutvikle og implementere interne og styringssystemer designet for å beskytte selskapets eiendeler og rapportere virksomhetenes ytelse.... [-]
Italia Milan USA Los Angeles
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University Bocconi

Denne master of science er utformet for å gi studentene den analytiske kompetansen og problemløsning ferdigheter for å forstå mekanismene og å mestre prosessene gjennom h ... [+]

Denne master of science er utformet for å gi studentene den analytiske kompetansen og problemløsning ferdigheter for å forstå mekanismene og å mestre prosessene gjennom hvilke innovative ideer er utviklet og omgjort til markedsapplikasjoner.

Studentene deltar på et utfordrende tverrfaglig program som blander strategiske, ledelsesmessige, organisatoriske og økonomiske tilnærminger for å analysere innovasjon og teknologi, både på fast og markedsnivå (inkludert evaluering av juridiske implikasjoner).

Vi tar sikte på å utvikle de analytiske ferdigheter som kreves for å forstå dynamikken i teknologi innenfor og på tvers av organisasjoner; beslutningsprosessene til å gjøre teknologiske muligheter til nye ideer; og problemløsende holdning til å gjøre vellykkede innovasjoner ut av nye ideer.... [-]

Italia Milan USA Los Angeles
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University Bocconi

Regjeringen på ethvert nivå, fra lokal til global, er avgjørende for samfunnsutviklingen. Det er blant de mest komplekse nåværende faglige innstillingene, på grunn av uli ... [+]

Regjeringen på ethvert nivå, fra lokal til global, er avgjørende for samfunnsutviklingen. Det er blant de mest komplekse nåværende faglige innstillingene, på grunn av ulike aktiviteter og sektorer, deres gjensidig avhengighet, samt samspillet mellom politikk, politikk og ledelse.

Denne MSc gir kandidater de harde og myke ferdighetene de trenger for å kunne lede og jobbe i dette miljøet.

Programmet er organisert i to hovedlæringsblokker:

For det første er studentene rustet til å gjennomføre policyanalyse og evaluering gjennom avanserte analytiske teknikker, å designe strategier og forvalte prosjekterFor det andre støttes de i å utvikle sin unike profesjonelle profil gjennom et nøye utvalg av valgfag og et bredt spekter av internasjonale muligheter. Et utvalg ofmajors har blitt utviklet for å møte studenters spesifikke interesser og behovene uttrykt av arbeidsmarkedet.... [-]
Italia Milan USA Los Angeles
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University Bocconi

Nyutdannede vil kunne integrere bruken av økonomiske og ledende teknikker og verktøy med forståelse for den spesifikke dynamikken og kompleksiteten til den kreative brans ... [+]

Dette programmet er avhengig av tre hovedaktiver:

Bocconi er internasjonalt rykte for forskning og undervisning i økonomi, ledelse og lovMilano, med sin økonomiske vitalitet og levende kreativitetItalia, med sin kunstneriske og kulturelle tradisjon.

Disse elementene representerer den ideelle innstillingen for å forberede studentene til å bygge en internasjonal karriere som ledere eller entreprenører og profesjonelle på områder som ofte refereres til som den kreative industrien, inkludert bildekunst, utøvende kunst, kino, media, publisering, underholdning, turisme, mote , design og luksus.

I de siste tiårene har disse sektorene hatt og har fortsatt en sentral rolle i den økonomiske utviklingen i mange land. Denne rollen er knyttet til deres evne til å produsere økonomisk verdi og forbedre deres attraktivitet, legge til sosial velvære og kvaliteten på liv.... [-]

Italia Milan USA Los Angeles
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University Bocconi

Dette programmet gir et solid fundament i kvantitative metoder og økonomisk teori: kandidater skal utvikle evnen til å tolke de økonomiske og sosiale prosessene som er ty ... [+]

Dette programmet gir et solid fundament i kvantitative metoder og økonomisk teori: kandidater skal utvikle evnen til å tolke de økonomiske og sosiale prosessene som er typiske i alle stadier av utviklingen.

Hovedstyrken er dens brede tverrfaglighet, oppnådd gjennom både fleksibilitet i valg av valgfag og organisering av ad hoc-hendelser. Studentene vil kunne tilpasse sin studiebane betydelig, avhengig av deres interesser og deres vitenskapelige forskningsområder.

Studentene vil også ha nytte av nært samspill med fakultet og forsknings sentre ved Bocconi, med mulighet for å være involvert i forskningsprosjekter i økonomi eller andre samfunnsfag. De har også mulighet til å velge fra flere PhD-nivå Bocconi kurs som valgfag.... [-]

Italia Milan USA Los Angeles
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Location address
Via Roberto Sarfatti,25
Milan, Lombardia, 20100 IT
Social Media
Location address
Los Angeles, California, US