University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

1

Presentasjon

Universitetet i Campania "Luigi Vanvitelli" ble etablert i 1991 (resolusjon MURST 25. mars) med sikte på å lindre overbefolkede betingelser for de store napolitansk universitetet kjent som "Federico II". På den offisielle datoen for den første november 1991, Universitetet i Campania begynte å fungere selvstendig med nitten tusen påmeldinger og åtte fakulteter som ligger i fem forskjellige territoriale områder av Caserta og Napoli. For tiden er det tretti tusen studenter ved universitetets 19 avdelinger. Universitetets multicampus struktur har to kontorer for sin rektor: ett i Napoli og en i Royal Palace of Caserta.

3

Universitetet Steder

Kjente historiske bygninger er hjem til universitetets Skoler, avdelinger, sentre og administrative kontorer. Mange av de samme bygninger er også arkeologiske steder, som for eksempel Institutt for humaniora og kulturarv i Santa Maria Capua Vetere som står på det som en gang var en romersk Cryptoporticus og Schools of Medicine som er plassert i det gamle sentrum av Napoli.

Arkitektur og Industrial Design "Luigi Vanvitelli"

Aversa - San Lorenzo annonse Septimum bygning og kloster.

Medisin og kirurgi

The School of Medicine tilbyr de eneste sykkel medisinske grader i to av sine undervisning sykehus: Napoli campus ligger i University Teaching Hospital kjent som "Vecchio Policlinico"; Caserta campus ligger i "San Benedetto området".

Alle kliniske undervisningsaktiviteter er også holdt på "Vecchio Policlinico" i Napoli og Caserta Civil Hospital of Caserta. Graden kurs i kjeveortopedi er holdt i Napoli Campus.

Den napolitanske universitetssykehus okkuperer to store steder: komplekset av Sant'Andrea delle Dame og "Jule Patrizia Cloisters".

Steder

Caserta

University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Address
Viale Abramo Lincoln,5
81100 Caserta, Campania, Italia
Telefon
+39 0823 274803

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss