University of Padova

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet i Padova er en av Europas eldste og mest prestisjefylte seter av læring; det er en tverrfaglig universitet som mål å gi sine studenter med både faglig opplæring og en solid kulturell bakgrunn. En kvalifisering fra Universitetet i Padova er et symbol på å ha oppnådd et ambisiøst mål, som er anerkjent og ettertraktet av både studenter og arbeidsgivere.

Kurs ved Universitetet i Padova blir kontinuerlig oppdatert for å møte de stadig skiftende behov i arbeidsmarkedet. Dens Healthcare grader, for eksempel, dekker et bredt spekter av nye kurs som Pediatric Nursing (Medical School), eller nevrovitenskap og nevropsykologiske Rehabilitation (psykologi). Ingeniørstudieprogrammene er tilgjengelige innen samfunnssikkerhet, Arkitektonisk, Environmental, Industrial and Information Engineering.

Universitetet i Padova grader også reflektere dagens behov for å ivareta både miljø med kurs i miljøvitenskap og teknologi (Agriculture Sciences) og forbrukere med sikkerhet og hygiene av Food Products (Veterinary Medicine). Forskning på legemidler er også dekket med Farmasøytiske Bioteknologi (apotek), som er forskning på hi-tech produkter med et kurs i materialteknologi (Sciences). Stor legges det også vekt på humanistiske fag, slik som historie og bevaring av kunstneriske og kulturelle arv (Arts og filosofi), og på lærerutdanningen med et kurs i barneskolen (Education) sikret universitetets tradisjonelle kurs for fagfolk i jus, økonomi, og Ledelse blir drevet sammen med kurs som analyserer komplekse sosiale systemer som Sosiologiske Sciences (statsvitenskap) og statistikk, Befolkning og samfunn (Statistical Sciences).

Videre kan høyt motiverte Universitetsstudenter også søke om opptak til Galilæer School of Higher Education. Etter en krevende utvelgelsesprosess, blir hvert år 30 studenter valgt å delta på skolens høyt nivå interne kurs og til å bruke sine spesielle tjenester.

historie

Universitetet i Padova ble etablert i 1222, etter at en gruppe studenter og lærere bestemte seg for å komme hit fra Bologna. De satte opp en gratis kropp av lærde, som ble gruppert i henhold til deres opprinnelsessted i nationes, der studentene godkjente vedtekter, valgt den RETTORE (rektor, eller kansler) og valgte sine lærere, som ble betalt med penger elevene samlet inn. Forsvare tankefrihet i studiet og undervisningen ble et karakteristisk trekk som i dag lever videre i universitetets motto: Universa Universis Patavina Libertas.

Innføringen av empiriske og eksperimentelle metoder sammen med undervisning i teori markerte begynnelsen på en gullalder. I det 16. og 17. århundre, ble Padova en workshop av ideer og hjem til tallene som endret den kulturelle og vitenskapelige menneskehetens historie. De inkluderte Andrea Vesalio, som grunnla moderne anatomi, samt astronomen Kopernikus og Galileo, som observerte himmelen her.

Padova vaunts også verdens første universitet botanisk hage og en permanent anatomisk teater, som ble bygget av Girolamo Fabrici d'Acquapendente. William Harvey, som ble berømt for å beskrive sirkulasjonen av blod, studerte i Padova, og i 1678 Elena Lucrezia Cornaros Piscopia ble den første kvinnen i verden til å bli tildelt en universitetsgrad.

Fallet av Serenissima Republikken Venezia i 1797 markerte begynnelsen på en mørk tidsalder. Padova falt under regelen av først den franske og deretter østerrikerne, passerer gjennom Italias stormende Risorgimento, som også rammet universitetet.

Mellom slutten av det 19. og tidlig 20. århundre, Universitetet utvidet til å omfatte fakultetene av Engineering, farmasi, og statsvitenskap sammen med sine tradisjonelle fakultetene av jus, medisin, kunst og filosofi, og Sciences.

Ankomsten av fascismen innskrenkes verdier av frie tanke og kulturell uavhengighet universitetets. Dets professorer sverget troskap til regimet, hvoretter godkjenning av Italias rasistiske lover og utvisningen av jødiske professorer åpnet en av de mørkeste periodene i universitetets historie. Rektor Concetto Marchesi ristet universitetet fra sin slummer og, på høyden av den tyske okkupasjonen gjort et modig appell til studentene å kjempe for friheten til Italia. For sine ofre i navnet Liberation, ble Universitetet i Padova tildelt en gullmedalje for militær tapperhet, å det eneste universitetet får en slik ære.

Under etterkrigstiden, åpnet universitetet fakultetene utdanning, landbruksvitenskap og psykologi, og i 1990-årene, fakultetene Veterinary Medicine, og økonomi og ledelse. I det 20. århundre, Universitetet i Padova produsert store litterære figurer som Diego Valeri og Concetto Marchesi; ingeniører av vekst av Giuseppe Colombo, "master of himmelsk mekanikk"; matematikere som Tullio Levi Civita; jurister Alfredo Rocco og Livio Paladin; filosofer Luigi Stefanini og Enrico Opocher; og leger som Vincenzo Gallucci, som utførte den første hjertetransplantasjonen i Italia. Det nye årtusenet åpnet med noen viktige nye funn, spesielt i medisin, biomedisin, ingeniørfag og romfart teknologi.

Steder

Padua

University of Padova

Address
Via 8 Febbraio, 2
35122 Padova

35122 Padua, Veneto, Italia
Telefon
+39 049 827 5111

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss