University of Turin (Master in Food and Beverage Sustainable Entrepreneurship)
Introduksjon
Bærekraft, innovasjon, entreprenørskap og mat og drikkevarekultur driver denne unike mastergraden ved å trene lidenskapelige studenter og tilbyr dem forretningsverktøyene og kunnskapen for å lykkes som bærekraftige entreprenører og / eller forretningsmodellutviklere og innovatører i mat- og drikkevarebransjen. Fokuset er på bærekraft fra et internasjonalt perspektiv ved å utvikle teoretisk og kritisk tenkning så vel som praktiske anvendelser.
Det endelige målet er å oppnå en tankegangsendring mot å skape en gründerholdning, som fungerer både i nyetablerte selskaper og i etablerte selskaper og vil tillate fremtidige gründere å takle kompleksitet gjennom bærekraftige prosesser og praksis innen mat og drikke. kontekst.
Vår bærekraftige entreprenør vil få kunnskap av høy kvalitet og utvikle ferdighetene til å innovere og gjøre ideer om til vellykkede og langsiktige bærekraftige virksomheter og / eller vil bidra til eksisterende virksomheter i etableringen av nye forretningsmodeller.
Kursene vil foregå på SAA School of Management, som ligger i Torino (Italia), og ved Abat Oliba CEU, som ligger i Barcelona (Spania), med sikte på å samle verdifull undervisningsbakgrunn, bedriftens beste praksis og forståelse av lokal F & B-kultur gjennom en unik opplevelse på stedet.
Steder
- Turin
Via Giuseppe Verdi,8, 10124, Turin