Keystone logo
University of Turin  (Master in Food and Beverage Sustainable Entrepreneurship)

University of Turin (Master in Food and Beverage Sustainable Entrepreneurship)

University of Turin  (Master in Food and Beverage Sustainable Entrepreneurship)

Introduksjon

Bærekraft, innovasjon, entreprenørskap og mat og drikkevarekultur driver denne unike mastergraden ved å trene lidenskapelige studenter og tilbyr dem forretningsverktøyene og kunnskapen for å lykkes som bærekraftige entreprenører og / eller forretningsmodellutviklere og innovatører i mat- og drikkevarebransjen. Fokuset er på bærekraft fra et internasjonalt perspektiv ved å utvikle teoretisk og kritisk tenkning så vel som praktiske anvendelser.

Det endelige målet er å oppnå en tankegangsendring mot å skape en gründerholdning, som fungerer både i nyetablerte selskaper og i etablerte selskaper og vil tillate fremtidige gründere å takle kompleksitet gjennom bærekraftige prosesser og praksis innen mat og drikke. kontekst.

Vår bærekraftige entreprenør vil få kunnskap av høy kvalitet og utvikle ferdighetene til å innovere og gjøre ideer om til vellykkede og langsiktige bærekraftige virksomheter og / eller vil bidra til eksisterende virksomheter i etableringen av nye forretningsmodeller.

Kursene vil foregå på SAA School of Management, som ligger i Torino (Italia), og ved Abat Oliba CEU, som ligger i Barcelona (Spania), med sikte på å samle verdifull undervisningsbakgrunn, bedriftens beste praksis og forståelse av lokal F & B-kultur gjennom en unik opplevelse på stedet.

Steder

  • Turin

    Via Giuseppe Verdi,8, 10124, Turin

    Spørsmål