University of Verona

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

UNIVERSITET

University of Verona er dedikert til innovasjon og å opprettholde den høye kvaliteten på sin undervisning og forskning. Institusjonen har 22 689 studenter og 1500 lærere og ikke-lærerpersonale som er dedikert til en kontinuerlig vekstprosess og til utvikling av menneskelige, strukturelle og økonomiske ressurser. Universitetet har sterke forbindelser til lokalsamfunnet og ser frem til fremtiden gjennom en konstant styrking av sammenhengen mellom tilbud og arbeidsliv. I nær fremtid er et av universitetets hovedmål å fortsette med byggeprogrammet for å skape et bedre og innbydende miljø.

INTERNASJONAL

University of Verona oppfordrer internasjonal mobilitet gjennom et nettverk av integrerte tjenester som tilbys til professorer, forskere, postdokumenter, doktorgradsstudenter og studenter fra utlandet.

Velg profilen din og finn all informasjon og tjenester dedikert til deg.

Admissions Office

For ikke-EU-studenter bosatt i utlandet kan International Student Desk hjelpe til med forhåndsregistrering av universitetet gjennom ambassader, registreringer, innmeldinger og eventuelle programendringer.

Før du skriver inn på en italiensk ambassade eller konsulat, bør ikke-studenter som bor i utlandet sjekke om tilgjengelige steder i programmet / programmene de er interessert i. Se Manifesto Degli Studi på vår nettside.

For alle studenter (ikke-EU, EU og italiensk) som har en kvalifisering oppnådd utenfor Italia , gir International Student Desk informasjon via e-post og personlig (etter avtale) og administrerer kvalifikasjonsekvivalensforespørsler ved å sjekke dokumentasjonen som sendes inn (verdier og gradersertifikater som er oversatt og legalisert av den italienske ambassaden i landet som utstedte sertifikatet).

Den internasjonale studentdisken aksepterer og styrer også forespørsler om validering av utenlandsk grader ("equipollenza") i løpet av året fra januar til april.

Steder

Verona

Address
Verona University,
Via dell'Artigliere 8

37129 Verona, Veneto, Italia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss