University of Technology, Jamaica (UTech)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Beliggenhet

The University of Technology, Jamaica (Utech), tidligere College of Arts, Science and Technology ligger innenfor Greater Kingston Metropolitan Region i sognet St. Andrew og opptar ca 18,2 hektar. Det ligger øst for det håp Botanical Gardens innen Papine-Liguanea kommersielle sentre. Universitetsområdet er tjent med flere bussruter og er innen gangavstand fra Mona Campus av den regionale University of the West Indies og Universitetssykehuset.

historie

Universitetet ble etablert i 1958, opprinnelig under navnet Jamaica Institute of Technology. I 1959 ble navnet endret til College of Arts, Science and Technology, og ble innlemmet under College of Arts, Science and Technology (CAST) Scheme av 1959. Dette ble validert av en lov i parlamentet i 1964. I 1986 ble det CAST Scheme revidert for å gjøre høgskolen en grad tildeling institusjon. CAST Scheme også lovlig myndighet institusjonen å gjennomføre sine saker under to styrende organer, nemlig Rådet og Academic styret.

Institusjonen ble formelt tilstås Universitetet status 1. september 1995 under navnet, ble University of Technology, Jamaica, og fullt chartret den 29. juni i 1999.

Historien om institusjonen er intimt forbundet med den sosiale og økonomiske utviklingen i Jamaica. Fra drøyt 50 studenter og 4 programmer i 1958, har institusjonen vokst til å bli en stor nasjonal institusjon med en student befolkning på over 11.000 og tilbyr over 100 forskjellige programmer på sertifikat, diplom og gradsnivåer.

Sine faglige tilbud og utvikling har blitt modellert på den engelske polyteknisk system med vekt på fleksibilitet av tilnærming, work-basert læring og faglige sammenhenger. Fleksibilitet i sine faglige tilbud gjenspeiles i de ulike former for program levering som inkluderer heltid og deltid (dag utgivelsen, kveld) og co-operative arbeids baserte programmer. I tillegg er flere programmer franchiser i en rekke av samfunnet høgskoler og de fleste programmer er knyttet til nasjonale og internasjonale faglige organisasjoner.

Steder

Kingston

University of Technology

Address
University of Technology, Jamaica, 237 Old Hope Road
Kingston, St. Andrew Parish, Jamaica
Telefon
+1 876-927-1680